CN Flex
Image default
Dienstverlening

Mijn ervaring met een behandeling van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen!

De afgelopen periode kreeg ik steeds frequenter commentaar over mijn houding, ik liep met een te kromme rug, daarom nam ik contact op met Oefentherapie Mensendieck Amstelveen. Dit is een organisatie die behandelingen aan huis, op locatie of in de praktijk geeft met als doel mensen een gezond beweeggedrag aan te leren. Dit klonk voor mij als muziek in de oren, naast mijn drukke leven op werk en alles ernaast is het voor mij lastig om ook nog eens wekelijks op en neer naar Amstelveen te rijden. Freedom in Motion op en een voor een week later stond de afspraak al gepland, dit alles verliep snel en eenvoudig.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen bij mij thuis!

Een week na het telefoongesprek stond een specialist in houding en beweging van Oefentherapie Mensendieck Amstelveen al bij mij op de stoep. Nadat we elkaar kort aan elkaar hadden voorgesteld legde ik haar mijn probleem uit, op een vriendelijke manier werd er naar mij geluisterd en empatisch doorgevraagd om het probleem helder te krijgen, het was een erg prettig gesprek. Al vrij snel hierna verschoven we een aantal meubels om plaats te creëren voor de behandeling, een yogamatje was het enige wat nodig was om van start te kunnen.

Wat is nu het resultaat van deze behandeling?

Hetgeen wat voor mij, en voor de meesten, het belangrijkste is aan een behandeling van een probleem is het effect ervan, niet hoe vriendelijk de werknemer was of hoeveel tijd het gekost heeft. Na mijn eerste therapie kreeg ik al enig huiswerk, thuis moest ik aan de slag met een aantal oefeningen om de spanning uit mijn lijf te halen, dat is wat mij verteld is, stress en spanning was te voelen in mijn lichaam. Dagelijks was ik hiermee bezig en ik merkte iedere week een aanzienlijk verschil, dus ook zonder behandeling. Het voordeel hiervan is dat ik geen langdurig proces in heb hoeven gaan om het probleem te verhelpen, maar zelf aan de slag kon zonder veel geld uit te geven. Dus is er iets in uw lichaam wat u dwarszit? Neem contact op met Oefentherapie Mensendieck Amstelveen en doe er wat aan!