CN Flex
Image default
Bedrijven

Waarom een beursstand huren beter is dan een stand kopen

Op het gebied van stands heb je de keuze tussen een beursstand hurenof een stand kopen. Natuurlijk hebben beide opties zo hun voor- en nadelen. Wij zijn echter van mening dat een beursstand huren je beste optie is. Waarom dat zo is, leggen we je uit in deze blog. We gaan hierbij dieper in op de voordelen die gepaard gaan met een beursstand huren, en wat de grootste nadelen zijn van een beursstand kopen. 

 

Alle pluspunten van een beursstand huren op een rij 

Een beursstand huren doe je voor een vast bedrag. Je hoeft hierbij niet in één keer een grote investering te doen, wat je bij een stand kopen wel moet doen. De prijzen zijn aantrekkelijk en bovendien is de prijs vast, waardoor je weet waar je aan toe bent en onverwachte kosten voorkomen worden. Omdat je de beursstand huurt, kan er flexibel geswitcht worden. Je kunt verschillende stands kiezen, afhankelijk van de beurs. 

 

Bijkomend voordeel van een beursstand huren bij bekende aanbieders zoals Isyfair.nlisdat je kunt profiteren van een full service pakket. Dat is bij een stand kopen niet het geval. Dit pakket houdt in dat je van allerlei voordelen kunt profiteren. Ten eerste kan er onderhoud gepleegd worden, mocht dit nodig zijn. Daarnaast zal de standbouwer de stand voor je opbouwen. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.  

 

Waarom niet een beursstand kopen? 

Je hebt ook de optie om een beursstand te kopen. Dit is een flinke investering waarbij het de vraag is of het de moeite waard is voor je bedrijf. Deze optie is vooral interessant voor bedrijven die vaak op beurzen staan, die het liefst in eigen beheer hun eigen stand opbouwen en die beschikken over opslagruimte waar ze de stand kwijt kunnen. Bovendien zit een full service pakket niet inbegrepen als je een beursstand gekocht hebt.