CN Flex
Image default
Bedrijven

Bescherming voor je vloer

Een bescherming is uiterst belangrijk voor een vloer die je zo lang mogelijk goed wilt behouden. Meubels zijn vaak niet ontworpen voor een soort vloer, maar voor meerdere. Dit neemt dus niet weg dat het je vloer niet kan beschadigen bij verschuivingen. De beschadigingen zijn vaak krassen, die niet meer weg te poetsen zijn. Zo zijn er ook heel veel soorten beschadigingen die je vloer kan oplopen. Namelijk vuil en vocht zorgen ook voor beschadigingen aan je vloer. Denk aan verkleuringen, vlekken en deuken in de vloer.

 

Soort vloerbeschermer

De soorten vloerbeschermers hangt natuurlijk af van de soort beschadiging die je wilt voorkomen. Wil je krassen voorkomen op je vloer zijn stoelpootdoppen een uitstekende oplossing, maar als je vlekken wilt voorkomen kun je beter denken aan een middel of lak voor je vloer. Verder is het materiaal per vloergelijder ook anders. Je hebt rubberen, vilten, kurken, kunstoffen en metalen. Elk van deze heeft zijn eigen soort werking voor soort vloer. Als koper van een vloerbeschermer is het dan ook zeker aan te raden om hierna te kijken.

 

Wat zonder een vloerbeschermer

Zonder een vloerbeschermer heb je meer kans op een beschadiging aan je vloer en je meubels. Dit kan ten kosten gaan van de uitstraling van jouw woning. Ook wil je als bewoner zorgen dat je zo lang mogelijk je spullen goed behoud en dat het zo zijn waarde blijft behouden. Vaak kost dit je ook veel geld om te vervangen. Het is niet zo dat je heel makkelijk een stukje vloer uit je vloer kan halen voor vervangen. Vaak moet dan ook de hele vloer vervangen worden of eruit gehaald worden voor aanpassingen. Tot slot zorgt een vloerbeschermer ervoor dat je je stoelen en meubels zorgeloos kunt gebruiken en weer makkelijker over de vloer schuiven of rollen.

https://web-wings.nl/