CN Flex
Image default
Bedrijven

Kom van hoofdpijn af door botox

Hoofdpijn is voor mensen een grote stoorzender en is daarom ook erg vervelend. Vooral als hier weinig aan gedaan kan worden en dat deze hoofdpijn steeds terug keert. Dit kan uw leven flink verstoren, op uw werk kunt u zich niet meer concentreren en thuis stoort u zich aan elk geluid. Door deze aandoening is de kwaliteit van leven een stuk minder, waardoor er niet optimaal genoten kan worden, van wat het leven allemaal te bieden heeft. Gelukkig zijn er wel oplossingen voor deze situaties, maar deze zijn voor sommige mensen wel wat aan de extreme kant en kiezen dan ervoor om deze niet te laten uitvoeren

Zo kan hoofdpijn worden verholpen door middel van botox. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een arts, deze arts injecteert vervolgens met een naald kleine hoeveelheden botox in uw voorhoofd. Doordat de botox in de voorhoofdspiertjes word geïnjecteerd verslapen deze spieren en neemt de spanning af. Zo worden er 13 tot 15 kleine beetjes botox geïnjecteerd. Hoofdpijn en botox gaan in dit soort ingrepen dus goed samen. Het effect gaat werken na een aantal dagen en zal tot 3 maanden aanhouden, daarna dient de behandeling, als dit een succes was, herhaalt te worden. Een ander misschien niet zo belangrijk extraatje is dat deze behandeling ook rimpels verminderd. Voor anderen is dit misschien een extra reden om deze behandeling te laten uitvoeren.

De kosten van deze ingreep is per kliniek verschillend en zal in de meeste gevallen ook niet worden vergoed door de verzekering. Waarvoor sommige deze behandeling als overdreven en overbodig ervaren. De kosten van botox hangen af van de kwaliteit en hoeveelheid. Dus bent u op zoek naar een oplossing voor uw hoofdpijn en bent u het zat om heel de dag pijnstillers te slikken, laat u dan informeren door het team van Faceland en bezoek hun website.

http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Bescherming voor je vloer

Antwoordservice

Hoe kan ik mijn huis verkopen zonder makelaarscourtage te betalen?