CN Flex
Image default
Bedrijven

Vaak naar de kapper gaan of juist niet?

De kapsalon is een plaats waar iedereen regelmatig te vinden zal zijn. De een gaat om de twee weken, de ander eens in het halfjaar. Hoe vaak je naar de kapper gaat, is voor het grootste deel afhankelijk van het type haar dat je hebt. Opgeschoren kapsels dienen vaker bijgewerkt te worden dan kapsels met middellang- tot lang haar. Dit komt omdat korter, of volledig weggeschoren haar sneller groeit dan haar wat al relatief lang is. Om deze reden gaan mannen over het algemeen ook vaker naar de kapper dan vrouwen.

Hoe vaak naar de kapsalon in delft gaan is nou gezond? Het is niet per se ongezond om je haar vaak te laten knippen. Sterker nog, dit is juist gezonder dan langere tijd niet naar de kapper gaan. Bij de kapper wordt je haar namelijk uitstekend verzorgd met verzorgende producten: zo lang u niet elke dag gaat is het goed voor het haar om doorspoeld te worden met dit soort producten. Je haar zal hierdoor zachter aanvoelen en een mooie glans krijgen.

Het is dus lastig een exact en gezond aantal bezoeken aan de kapper te formuleren. In Nederland gaat men gemiddeld acht keer per jaar naar een hairdresser delft. Dit is dus ongeveer eens in de zes weken. Wanneer je lang haar hebt, is dit niet noodzakelijk, bij kort haar is het wel meer van belang omdat je kapsel er na zes weken een stuk anders uit zal zien. Bij langere haren is dit niet zozeer het geval.

Uiteindelijk bepaal je zelf het beste hoe vaak je naar de kapper gaat. Wanneer je een breed budget hebt, zul je je vaker kunnen veroorloven om naar de kapper te gaan. Wanneer je dit niet hebt, zorg er dan voor dat je zelf je haar goed verzorgt! Zo blijft je haar in de beste vorm en zal het het langst mooi blijven!

https://www.cn-flex.nl/