CN Flex
Image default
Bedrijven

Een hor op maat bestellen

Voor het plaatsen van een luxe hor op maat heb je toch echt de juiste afmetingen nodig. Wanneer je dus van plan bent een hor te gaan kopen dan is het een cruciaal onderdeel dat er op een goede manier wordt gemeten, zodat dit ook goed aansluit wanneer je dit gaat plaatsen. Je kunt de hor op maat dan online bestellen, maar wanneer je geen goede maat besteld is er maatwerk voor je verricht en maatwerk is vaak lastiger te retourneren. Wanneer je niet weet hoe je moet meten kan je op de website de meetinstructies lezen, maar je kunt ook een van de medewerkers op afspraak bij je laten komen om ervoor te zorgen dat dit goed wordt opgemeten. Daarna kun je een bestelling plaatsen van de hor op maat.

 

Deuren

Er zijn meerdere soorten te bestellen als je kiest voor een hor op maat. Wil je bijvoorbeeld een deur van een hor op maat. Dat wordt vaak gekozen door mensen die een grote tuin hebben en openslaande deuren of schuifdeuren. Je wil dan in de zomer lekker naar buiten kunnen en niet de hele tijd de deur dicht moeten doen. De frisse lucht moet de woning inkomen, maar je wilt geen ongedierte meenemen. Met de hor op maat is dit allemaal mogelijk. Een andere hor die je kunt bestellen als je een hor op maat wilt is een inzet hor. Dit is bijvoorbeeld handig voor een raam. Dit is dan precies passend voor het raam waardoor er niets naar binnen kan vliegen.

 

Inzethorren

Ook kan je dit bijvoorbeeld plaatsen in een dakraam of in een dakkapel. Het is eigenlijk in alle ramen en deuren mogelijk om een hor op maat te plaatsen. Afhankelijk van het soort raam en het soort deur wordt er dan een keuze gemaakt voor het soort hor dat je kiest. Op de website is hier alles over te vinden, inclusief het opmeten van de hor op maat.

 

 Gerelateerde artikelen

Gas in de toekomst

Handige tools voor een veilige auto

Een coole, strakke look voor mannen