CN Flex
Image default
Bedrijven

Meer controle over het wagenpark

Een volgsysteem is zeer handig in veel situaties, daarom maken veel ondernemers gebruik van een dergelijke service. Het wordt zo gemakkelijk om verschillende voertuigen te volgen en de ritten bij te houden, zo kan het proces optimaal verlopen en hoeft de baas zich minder zorgen te maken. Een dergelijk systeem geeft de mogelijkheid om het personeel te volgen live op uw beeldscherm, u ziet dan de kaart van Nederland of Europa met daarop bewegende auto’s die het wagenpark moeten voorstellen. Dit kan een verschil maken in verschillende situaties en de manier van handelen wordt beter omdat de ondernemer direct ziet of deze zin heeft.

De baas is op deze manier wel in optimale controle, maar dit kan ook betekenen dat de baas misbruik kan maken van de situatie, de privacy gaat zo omlaag en men heeft het gevoel dat zij constant in de gaten worden gehouden, dit vinden veel mensen zeer storend. Daarom is het bedoeling dat de baas dit systeem alleen gebruikt tijdens werktijden en alleen op werkdagen. Gps tracker auto, op een leasewagen is dan alleen voor doordeweeks, tenzij de werknemer ook op zaterdag werkt dan is dit anders, maar het principe blijft hetzelfde, niet tracken op vrije dagen.

Maar als het systeem naar behoren wordt gebruikt is men over het algemeen zeer tevreden over dergelijk services. Maar niet alleen voor leaseauto’s is dit systeem een uitkomst. Ook transportbedrijven kunnen veel baat hebben bij dit systeem, zowel op de weg als op het water. Het track and trace systeem van mygpstracker.nl biedt u dan ook vele voordelen. Zij hebben de kennis in huis om u verder te informeren en zij hebben verschillende modellen en kunnen bepalen welk model het best uw onderneming aansluit. Ook bieden zij extra diensten aan en kan men e-mails versturen met dit systeem. Zo blijft iedereen op de hoogte.

https://mygpstracker.nl/