CN Flex
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Hilversum waar uw kind elke dag nieuwe dingen ontdekt

Kinderdagverblijf Hilversum met moestuintjes en kippetjes

Een optimale ontwikkeling voor elk kind. Dat is het streven van Kids voor Kinderen, een kinderdagverblijf in Hilversum. Zo wordt de basis gelegd voor een goede toekomst. Daarom krijgen de kinderen veel individuele aandacht en zijn de pedagogische professionals open in hun communicatie met de ouders. De kinderen kunnen elke dag buiten spelen in de veilige, grote tuin en oogsten in de moestuintjes heerlijke groenten. De lunch is gezond en bevat soms zelfs ingrediënten uit eigen tuin!

Kinderopvang Hilversum voor kinderen tussen nul en vier jaar

Kids voor Kinderen heeft een kinderopvang Hilversum in een vrijstaande villa met een grote buitenruimte. Er zijn twee groepen voor kindjes tot twee jaar en twee groepen voor peuters tot vier jaar. Uw kind krijgt zijn eigen bedje en beddengoed. In dit kinderdagverblijf Hilversum spelen de kinderen iedere dag buiten. De eieren van de kippetjes rapen, in de moestuintjes werken: uw kind frist buiten lekker op, geniet en leert volop over de natuur. Het geven van de fles aan uw baby krijgt veel aandacht en ook knuffelen en voorlezen zorgen voor onmisbare momenten. U heeft de keuze uit een warme biologische lunch of een broodmaaltijd.

Kleinschalig kinderdagverblijf Baarn met dierenweide

Zoekt u een sfeervolle kinderopvang en BSO in Baarn, die landelijk is gelegen? Het kinderdagverblijf Baarn van Kids voor Kinderen is omgeven door bos en weilanden en heeft een eigen dierenweide. De kinderen worden opgevangen in een villa aan de rand van Baarn en beleven elke dag avonturen bij de herten, kippen en alpaca’s. Onder leiding van de zeer betrokken medewerkers spelen ze veel in de buitenruimtes en klungelen heerlijk aan in de moestuintjes. Zo genieten ze van het vrije buitengevoel en ontdekken de wereld in een snel tempo.

De pedagogisch medewerkers van dit kinderdagverblijf in Hilversum en Baarn hebben de juiste diploma’s en zorgen ervoor dat uw kind veilig is en zich geborgen voelt. Zij doen hun werk met passie, zodat u uw kind met een gerust hart bij hen achterlaat!

https://www.kidsvoorkinderen.nl/