CN Flex
Image default
Bedrijven

Reden zat om in Litecoin te investeren!

Als je ook maar een blik werpt op crypto in het algemeen hoor je vaak standaard onderwerpen. Bitcoin, ethereum en Elon Musk worden altijd veel besproken. Toch valt het op dat litecoin niet vaak aan de orde komt. Opmerkelijk, aangezien het laatste litecoin nieuws altijd vol zit met relevante informatie. Verder ook vreemd dat litecoin niet zo vaak gesprek van de dag is als sommige andere munten. Litecoin is er namelijk al enige tijd en doet het nog steeds goed op het gebied van bereik en technische ontwikkeling. Er zijn in onze ogen in ieder geval genoeg redenen om litecoin als een potentiële investering te zien!

 

 

Litecoin is gedecentraliseerd

Dit is iets waar veel mensen direct naar kijken bij een cryptovaluta. Is de betreffende munt gedecentraliseerd? In het geval van litecoin is dat een dikke ja. Decentralisatie houdt in dat er niemand invloed kan uitoefenen op de koers. De controle over wat er gebeurd is volledig in de handen van litecoin zelf. Zelfs de oprichter Charlie Lee kan hier niets aan doen.

 

Aantrekkelijke instapprijs

Hou jij het laatste litecoin nieuws (en crypto nieuws in het algemeen) een beetje in de gaten, dan zal het vast geen nieuwe informatie voor je zijn als we je zeggen dat litecoin relatief goedkoop is. Momenteel hangt de koers van litecoin iets boven de 46 euro. Als je dan bedenkt dat ethereum rond de 2.500 zit en bitcoin zelfs boven de 30.000, dan lijkt litecoin ineens betaalbaar. Dit is voor vele ook de reden om in te stappen. Het is allemaal gewoon een stuk toegankelijker.

https://cryptobenelux.com/litecoin-nieuws/