CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Waarom is een kalender zo’n belangrijk kantoorartikel

Een bedrijf is verantwoordelijk voor het inrichten van de werkplekken van werknemers. De werkomgeving moet zo zijn dat de werknemer zich prettig voelt en zo productief mogelijk kan zijn. De eerste spullen waar je aan denkt is een goede computer met een of meerder beeldschermen, een goed toetsenbord en een draadloze muis. Dit zijn voor de hand liggende onderdelen, maar er zijn ook ander onderdelen waar je op moet letten. Deze onderdelen worden verder in dit artikel besproken. Daarbij wordt ook besproken waarom een kalender absoluut niet mag ontbreken.

Een bureau

Het is natuurlijk logisch dat je een bureau nodig hebt om de benodigde spullen kwijt te kunnen. Toch worden er door veel bedrijven fouten gemaakt door verkeerde bureaus aan te schaffen. Het beste is namelijk om een verstelbaar bureau aan te schaffen. Dit is omdat mensen vele uren achter het bureau zitten, en dan is het belangrijk dat de werknemers in de juiste zithouding zitten. Een verkeerde zithouding kan na een verloop van tijd voor verschillende gezondheidsproblemen zorgen, zoals nek en rugproblemen.

Een bureaustoel

Net als voor het bureau geld het ook voor een bureaustoel dat de zithouding erg belangrijk is. Het is daarom handig om bureaustoelen aan te schaffen die in verschillende onderdelen zijn te verstellen. Zo kan je denken aan de zithoogte die is te verstellen, maar ook aan de zitdiepte, armleuningen en rugleuning die zijn te verstellen. Het beste is om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Deze zijn speciaal gemaakt om aan verschillende lichaamstypes te voldoen

Zet niet te veel op het bureau

Mensen willen nog wel is in de mist gaan met wat er allemaal op het bureau moet komen. Zorg ervoor dat er de nodige onderdelen opstaan en mogelijk een persoonlijk item, maar houdt het daarbij. Het blijkt namelijk zo te zijn dat een lage productiviteit inherent is aan een rommelige werkomgeving.

Schrijfwaar

Ondanks alle online mogelijkheden en dat steeds meer online wordt gedaan is schrijfwaar zoals pennen en notitieblokken nog steeds een pre voor op het bureau. Een kleine aantekening maken of even een notitie maken van een belangrijk vergadermoment is makkelijker met pen en papier.

De kalender

Zoals eerder benoemd is de kalender een onderdeel die niet mag ontbreken op de werkplek. Dit omdat een kalender een duidelijk overzicht geeft over de aankomende periode, en omdat dit voor een leuke uitstraling zorgt. Hier kan u voor zorgen door een kalender te laten bedrukken met een logo. Dit kan u doen in weekkalenders en maandkalenders, maar ook in budgetkalenders, bureaukalenders en 3maandkalenders.Dit zijn allemaal kalenders die mooi op de werkplek geplaatst kunnen worden. Kijk hier om kalenders te laten drukken voor uw bedrijf.

Opbergplekken

Om de werkplek schoon en netjes te houden is het belangrijk om opbergplekken te hebben. U kunt hier denken aan ladeblokken of bepaalde kastjes, maar een mooi postvak of een pot waar pennen in kunnen kan al genoeg zijn. Er zijn verschillende bureau accesoires die mooi passen op een bureau en zorgen voor een nette werkomgeving.