CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Snack ideeën voor bij de film

Zit jij s ’avonds ook graag op bank met een goede film of een serie? Dan is een lekkere snack onmisbaar. Wellicht heb je zelfs vrienden uitgenodigd om samen van de film te genieten. Dan is het wel zo leuk als je iets hebt om op tafel te zetten. 

Maak een candybar zoals in de bios

Ben jij een echte zoetekauw? Dan kun je ook prima verschillende soorten snoepgoed tijdens een film of serie snacken. Dit is ook leuk om te doen als je vrienden hebt uitgenodigd. Iedereen kan zelf uit de potjes en schaaltjes pakken waar hij of zij zin in heeft. Het is natuurlijk ook handig om van tevoren zelf een paar zakjes klaar te maken. Wil je daarnaast het bioscoopgevoel versterken, dan gaat er toch niets boven verse popcorn? Vooral bij de film is dit een onmisbare snack Bijvoorbeeld zoete, zoute of karamel popcorn. Het lijkt daardoor net of je daadwerkelijk in een bioscoop bent. 

Doritos met een heerlijke dip

Heeft een hartige snack meer jouw voorkeur? Dan bieden Doritos chips wellicht de uitkomst. Met een heerlijke kaassaus, salsa dip of verse crème fraîche smaken Doritos het beste. Door de Doritos een beetje te verwarmen wordt het bioscoopgevoel nog realistischer. Wil jij Doritos chips kopen? Bekijk dan snel de webshop van Candyonline.nl. Bestel je Doritos hier en geniet tijdens je volgende thuisbioscoop van smakelijke chips en dips. Doritos kopen was nog nooit zo makkelijk!

Borrelplank met lekkere hapjes

Heb je geen zin in zoetigheden? Dan kun je er ook voor kiezen om een borrelplank met lekkernijen voor te bereiden. Blokjes kaas, plakjes worst, olijfjes, minicrackers met een smeerkaasje en wat (gedroogd) fruit. Tot slot een handje met nootjes toevoegen en de borrelplank is klaar om op tafel te zetten. 

Healthy snacks

Heb je na de afgelopen maanden nog steeds een paar kilootjes te veel op de heupen en wil tijdens het netflixen liever een gezonde snack op tafel wilt zetten dan is het ideaal om iets gezonds te snacken tijdens de film. Wat cherrytomaatjes, komkommerplakjes, worteltjes of andere gezonde dingen kunnen in dat geval de uitkomst bieden. Vergeet alleen niet jezelf zo nu en dan eens te verwennen!

 

https://www.candyonline.nl/