CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Bent u op zoek naar zonwering voor uw kantoor?

Zonwering op kantoor (klik hier voor de website) is essentieel voor een goede sfeer en werkhouding. Ontbrekende of onvoldoende zonwering zorgt al snel voor irritatie en een verslechterde performance van werknemers. Zonder zonwering op kantoor schijnt een groot gedeelte van de dag de zon genadeloos in de ogen van uw werknemers, zorgt ervoor dat computerschermen nauwelijks leesbaar zijn en verhoogt de temperatuur op kantoor zodanig dat werkprestaties achteruitgaan. M+N Projecten helpt om u duurzame zonwering te bezorgen die de sfeer en prestaties van uw werknemers bevordert.

Duurzame zonwering op kantoor

M+N Projecten streeft ernaar om onze producten zo duurzaam mogelijk te houden, daarom werken wij vanuit het Cradle to Cradle principe. Het Cradle to Cradle principe staat ervoor om materiaalkringlopen in stand te houden die geen afval produceren. Alle materialen die in een product gaan kunnen weer hergebruikt worden in een nieuw product. Hierbij wordt geen afval geproduceerd en laten we de wereld beter achter dan hoe we haar aantroffen.

Allerlei soorten zonwering zijn mogelijk

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten zonwering op kantoor. We kunnen u rolgordijnen aanbieden die in elk interieur passen. De hoeveelheid lichtinval kan geregeld worden met de doorzichtigheid van de rolgordijnen én rolgordijnen zijn ook warmtewerend. Dit aspect van deze zonwering is vooral voordelig in de zomer om een aangename temperatuur te behouden op kantoor. Onze paneelgordijnen bestaan uit stoffen van de hoogste kwaliteit, met een grote keuze uit duurzame textielsoorten waarvan de meeste Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Voor zonwering op kantoor die zorgt voor een goede sfeer en privacy zijn onze gordijnen en vitrage echter ideaal. Ze dempen geluid waardoor een ruimte minder hol klinkt. De keuze voor kleur is bij deze zonwering zeer belangrijk voor de sfeer die u op uw kantoor wilt creëren. Zachte en lichte kleuren zijn perfect voor een rustige sfeer. Ook onze gordijnen bieden een ruime keuze uit duurzame textielsoorten waarvan de meeste Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Met onze duurzame zonwering creëert u de ideale atmosfeer op kantoor waar uw werknemers u dankbaar voor zullen zijn. Kiest u ook voor duurzame zonwering? Neem dan contact op met M+N Projecten.