CN Flex
Image default
Tuin en buitenleven

Bestel snel en eenvoudig beton op maat

Beton is een sterk, goedkoop, duurzaam en veelzijdig materiaal. Het is dus niet zo gek als je voor een project in of rond je huis besluit dat beton het juiste materiaal is voor jouw klus. Er is dan ook een groot aanbod van betonnen producten, zoals op de website van Beton Online te zien is. Voor sommige projecten volstaan de standaard verkrijgbare blokken beton niet. Soms is het gewoon mooier om een solide stuk beton te gebruiken in plaats van kleinere blokken aan elkaar vast te metselen. Soms is het gewoon makkelijker om kleinere betonblokken te hebben dan elk blok zelf te moeten zagen. Wat je reden ook is, je kunt betonblokken eenvoudig online op maat gemaakt bestellen en thuis laten bezorgen.

Kies het soort beton dat bij jouw project past

Sommige projecten vragen om bepaalde soorten beton. Als je een langwerpige plaat nodig hebt om als de zitting van een tuinbank te dienen, dan wil je natuurlijk een betonsoort die er mooi afgewerkt uitziet. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie grote steensoort als granulaat, of juist een hele fijne voor een cementachtig uiterlijk. Ook is het handig als het beton geen water opneemt, zodat je niet lang hoeft te wachten totdat de bank na een ‘s zomers buitje is opgedroogd. Als kleine blokje nodig hebt om een randje in een muur op te vullen, dan is het lichtgewicht, isolerende cellenbeton misschien wel de beste keuze.

Gratis thuisbezorging

Bij Sierbeton Online is de bezorging van bestellingen boven de €750,- (België: €1000,-) helemaal gratis, tenzij je uitzonderlijk grote maten bestelt. Dat is dus een stuk eenvoudiger en voordeliger dan wanneer je het zelf op moet gaan halen. Ook als je minder uitgeeft bij deze webshop zijn de bezorgkosten heel redelijk. Houd er wel rekening mee, dat je speciaal op maat bestelde producten niet kunt retourneren. Het loont dus om goed na te denken over wat je eigenlijk nodig hebt als je beton op maat bestelt.