CN Flex
Image default
Internet

Veranderingen ontstaan door de coronapandemie

Door de coronapandemie zit iedereen veel meer thuis. We zitten dan met z’n alle ook al meer dan één jaar in deze pandemie. Gedurende deze periode hebben we een aantal veranderingen gezien. Zo kwamen er gisteren cijfers naar buiten dat er voor het eerst meer pinbetalingen worden gedaan dan dat er betaald wordt met cashgeld. Dit heeft natuurlijk direct te maken met de adviezen om alleen te betalen met de pin. Zo zorgt men er namelijk voor dat het coronavirus niet via geld aan een ander wordt door gegeven. Een extra punt is ook dat steeds meer mensen contactloos betalen. Het pinapparaat hoeft dus niet meer aangeraakt te worden.

Meer tijd op de socials

Een andere trend die we zien is dat iedereen veel meer online is. Het gebruik van social media is het afgelopen jaar flink gestegen. Dit heeft natuurlijk ook direct te maken met het advies om thuis te blijven. Je ziet je vrienden dan veel minder of zelfs niet meer. Het gevolg is dat je toch via social media op de hoogte wilt blijven van de dingen die er spelen bij je vrienden.

Een website is een must

Naast social media zien we ook dat er steeds meer en meer wordt verkocht via het internet. Doordat de meeste winkels dicht zijn is iedereen massaal overgestapt op het online bestellen van spullen. Dit zorgt ervoor dat ieder bedrijf inmiddels wel een goede website moet hebben. Een wordpress website laten maken in Eindhoven is dus wel erg handig. Door een wordpress website in te laten maken in Eindhoven geniet je van het gemak van WordPress.

https://web-wings.nl/