CN Flex
Image default
Geschenken

Let goed op de service bij het bestellen van sportprijzen

Bij het bestellen van sportprijzen kijk je uiteraard allereerst naar het beschikbare aanbod bij een aanbieder. Maar zeker wanneer je vaker een wedstrijd of toernooi organiseert en dus regelmatig sportprijzen nodig hebt, is de service van de leverancier minstens net zo belangrijk als de producten die je krijgt. In dit artikel meer informatie over de service die je van een leverancier van sportprijzen mag verwachten en waarom dat zo belangrijk is.

Biedt een leverancier staffelkorting aan?

Kijk altijd of een leverancier de mogelijkheid tot staffelkorting biedt. Bij sommige toernooien heb je alleen een bronzen, zilveren en gouden beker nodig maar bij andere evenementen, zoals een sportdag, wil je wellicht alle deelnemers belonen voor hun inzet door een goedkope medaille te bestellen. Een staffelkorting kan dan behoorlijk in de uiteindelijke kosten schelen. Wanneer je enkele tientallen of zelfs honderden medailles wilt kopen kan een paar cent per medaille een flinke slok op een borrel schelen!

Levertijden, verzendkosten & retours

Andere belangrijke zaken omtrent de service zijn de levertijden die het bedrijf aanhoudt. Bij een leverancier met eigen productielijn zijn de levertijden vaak een stuk korter en bovendien zijn de verzendkosten ook lager.

Kijk ook naar hoe het bedrijf omgaat met het retourneren van producten die niet in goede staat zijn aangekomen. Het liefst werk je langere tijd samen met een bedrijf en dan wil je er zeker van zijn dat de beloofde kwaliteit ook daadwerkelijk geleverd wordt, zonder dat jij je als organisator in allerlei bochten moet gaan wringen.

Is er een mogelijkheid tot personaliseren?

Biedt de leverancier die je op het oog hebt een mogelijkheid om sportprijzen te personaliseren? Zo maak je niet alleen je evenement persoonlijker maar het biedt je ook de mogelijkheid om extra promotie te maken voor de club of om meer sponsoren te trekken voor je evenement.

Gerelateerde artikelen

Voor de mooiste trouwringen naar Oris horloge Harderwijk

Dringend geld nodig: hoe op te lossen!