CN Flex
Image default
Bedrijven

Hoe te optimaliseren Uw Ultrasonic Cleaner

Hoe te optimaliseren Uw Ultrasonic Cleaner written by: cheiayub4 Om een ​​ultrasone reiniger te begrijpen en hoe zij presteert reinigen of sonificatie, zal het helpen om de basisprincipes van de echografie te begrijpen en te begrijpen hoe ze worden toegepast op ultrasoon reinigen. Echografie is geluidsgolven uitgezonden bij frequenties ver buiten het bereik van de natuurlijke menselijke gehoor. Ultrasone golven gemaakt door piëzo-elektrische transducer tegen het tarief van veertig duizend keer per seconde oorzaak cavitatie, het mechanisme dat ultrasoon reinigen volbrengt. De opgewekte energie is krachtig maar veilig voor onderdelen te reinigen omdat de energie wordt gelokaliseerd op microscopische schaal. Hier meer informatie over ultrasoonbad en rvs profielen.

Inclusief een surfactant of bevochtigingsmiddel aan het bad wordt de oppervlaktespanning van de oplossing te verlagen. Verminderde oppervlaktespanning verhoogt cavitatie kracht. Een medium dampdruk zeer bevorderlijk voor ultrasone werking. Lage dampdruk zal cavitatiebellen die imploderen relatief meer kracht te produceren, maar het resultaat is minder bellen en hogere cavitatiedrempel. Hogere druk damp is niet zo effectief. Hoewel, meer bubbels zijn gemaakt, ze instorten minder intensief te wijten aan kleinere interne / externe drukverschillen. Lagere viscositeit bevordert een betere cavitatie. Hogere dichtheden te creëren intense cavitatie met meer implosief kracht.

Delen of houders mogen nooit direct op de bodem van dit apparaat worden geplaatst. Dit kan falen apparaat veroorzaken omdat delen energie terug naar de piëzo-elektrische transducer (s) weerspiegelen. Houd altijd minstens een duim tussen de beker of recipiënt en de tank bodem voldoende cavitatie verzekeren.

Wanneer de lade of beker op zijn plaats houden van de oplossing binnen een inch vanaf de bovenkant van het ultrasone apparaat. Het is niet zo dat minder oplossing versterkt de activiteit in de vloeistof tegen cavitatie relatie. Draaien met een optimaal rendement wanneer ze gevuld zijn tot op een duim vanaf de top.

A 5 tot 10 minuten wachten na activering van uitrusting voor verse oplossing te ontgassen noodzakelijk. Dit hoeft niet te worden herhaald met de daaropvolgende gebruik. Ontgassen noodzakelijk is na het bad nieuw is ingevuld, alleen.
Ultrasone sonde ultrasoonapparaat is veelzijdig programma, variërend van dispersie en emulgatie, te mengen en ontgassen tussen verschillende sectoren, waaronder laboratoriumonderzoek, farmaceutische, biochemie, de verwerking van levensmiddelen en cosmetica industrie, onder andere. Wanneer grote volume van het materiaal moet worden gesoniceerd, een open systeem van ultrasone trillingen setup heeft zijn eigen set van beperkingen. Open-systeem setup werkt goed voor kleine batch-verwerking in laboratoria; echter een continue € doorstroom “ultrasone verwerking vereiste opstelling voor grote volumes verwerken. Een ultrasone reactor (ook bekend als een ultrasone stroomcel) vormt een belangrijk onderdeel van een doorlopende (in-line) doorstroomsysteem ultrasoon systeem.
Bij gebruik van een mand of een lade om lagere delen in de oplossing, een houder van een open constructie is beter. Ofwel een bakinzet of gaasmand die voldoende drainage geperforeerd worden gebruikt. Dit zal ook toestaan ​​dat de vrije toegang van het geluid energie om de onderdelen.

Vervang de ultrasone reinigingsoplossing in de ultrasone reiniger vaak de ultrasone reiniging te vergroten. Oplossingen, zoals met de meeste andere chemische stoffen, zal worden besteed in de tijd. Gesuspendeerde gronddeeltjes verontreinigen de oplossing, die naar de bodem van de tank remmende ultrageluidstransmissie.

https://vangeenen.nl/

Gerelateerde artikelen

Alternatief voor dure koffiecups

Repareer je je telefoon zelf of niet?

Goed voorbereid zijn voor de wintersportvakantie