CN Flex
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik mijn huis verkopen zonder makelaarscourtage te betalen?

Makelaarscourtage verledentijd

De afgelopen jaren zijn er grote veranderingen geweest op de woningmarkt, niet alleen de huizenprijzen zijn flink gestegen maar ook steeds minder mensen zijn bereid om courtage te betalen aan een makelaar bij de verkoop. Door de krapte op de woningmarkt worden huizen twee tot drie keer zo snel verkocht dan een aantal jaar geleden. Dit heeft eraan bij gedragen dat het nut om een makelaar in de arm te nemen steeds meer in twijfel wordt getrokken. Een makelaar begeleid het verkoopproces en verzorgt de presentatie van de woning. In deze tijd zijn deze aspecten veel minder van belang geworden simpelweg omdat woningen nagenoeg zichzelf verkopen.

Huis verkopen zonder makelaar

Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen hun woning te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar waaronder via soical media of door de verkoop aan een opkoper. De directe verkoop aan een opkoper zoals De Nationale Vastgoedportefeuille is verreweg het populairst. Voordelen hiervan zijn een snel verkoopproces, geen verkoopkosten, geen courtage maar daarnaast hoeft de woning niet verkoopklaar gemaakt te worden en keer op keer opengesteld te worden voor bezichtigingen.

Snelheid en direct zekerheid zijn de key

De Nationale Vastgoedportefeuille heeft de afgelopen jaren een efficiente en klantgerichte werkwijze ontwikkeld om onze klanten snel en naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn. Het gehele verkoopproces wordt kosteloos verzorgt en doordat wij financieren uit eigen middelen is ons bod zonder voorbehoud op financiering en gegarandeerd. U bent direct verzekerd van verkoop en indien gewenst kan na het tekenen van het koopcontract de officiele overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris. U kunt hierdoor snel uw overwaarde verzilveren. Wij zijn zeer flexibel bij de verkoop, indien u nog opzoek bent naar een nieuwe woning kunt u na de verkoop gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/

Gerelateerde artikelen

Goed voorbereid zijn voor de wintersportvakantie

Een hor op maat bestellen

Een efficiënte aanpak van stedelijke transformatie