CN Flex
Image default
Bedrijven

RGB Led strips plafond

Wat zijn WS2811 LED strips?

De effecten van WS2811 LED strips zijn prachtig. Met de WS2811 LED strips zijn veel effecten mogelijk. Met de WS2811 LED strips is het mogelijk om vele effecten te maken in tegenstelling tot bij een standaard RGB led strip. De ingebouwde WS2811 of WS2811b chip zorgt ervoor dat ieder LED  segment op de strip individueel aangestuurd worden. De LED strip is met een afstandsbediening in te stellen en hierin zijn heel veel mogelijkheden zoals:

  • Keuze uit 300 effecten
  • Instelbare lichtsterkte
  • Bediening via een app

Het gebruik van plafond LED strips

In feite zijn plafond LED strips ideaal. LED strips aan het plafond monteren is zeer eenvoudig te realiseren wanneer er gebruikt wordt gemaakt van speciale aluminium LED strip plafond profielen. Eventueel kun je het ook met behulp van de zelfklevende strip tegen het plafond kunnen plakken.

Wat zijn RGB LED strips?

Bent u op zoek naar RGB multicolor led strips? Bekijk onze RGB LED strips om te ontdekken hoeveel keuze er is. RGB LED verlichting beschikt over rode, groene en blauwe LEDs in één behuizing. Simpel gezegd worden deze kleuren met elkaar gemengd, net als verf. Hierdoor is het mogelijk om alle kleuren te vormen. RGB LED strips worden ook wel omschreven als de beproefde opvolger van aloude technieken.

Hoe kun je LED strips koppelen?

LED strips koppelen is geen probleem. Led stripS kunnen in principe oneindig verlengd worden. Dit moet wel op de juiste manier gebeuren. Pas wanneer het koppelen van led strips koppelen extreem lang doorgaat kan deze minder fel gaan branden en zijn er extra adapters nodig. Desalniettemin staat niets in de weg om middels LED strips koppelen een flink festival van lichteffecten te voorzien. Het is de veelzijdigheid van de WS2811 en RGB LED strips dat het product beter inzetbaar is dan enkel de led strip tegen het plafond.

 

https://123ledstrips.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom willen we ratten vangen?

Schakel direct een elektricien in bij een kortsluiting

Spelletjes om te doen in het zwembad