CN Flex
Image default
Bedrijven

Een duurzame en comfortabele directiekeet kopen

Een directiekeet kopen voor mobiliteit

Bouwbedrijven die veel kortere of langere bouwklussen op locatie hebben, kunnen hun voordeel doen met een directiekeet. Tegenwoordig is het voor aannemers en bouwvakbedrijven cruciaal om mobiel te zijn en snel te kunnen inspringen op veranderende behoeften op de bouwplaats of tijdens een project. Een directie unit in eigen bezit is in dit soort situaties ideaal. Uitvoerders en aannemers die een eigen directiekeet kopen, kunnen deze op ieder moment, naar eigen inzicht, gebruiken en op de bouwplek neerzetten. Zo zit je bovenop het bouwproject en kun je een klus va dichtbij in de gaten houden.

Waarom een directiekeet kopen verstandig is

Naast het feit dat je als ondernemer op de bouwplaats vanuit een keet of directie-unit snel kunt bijsturen als een project niet naar wens verloopt, heeft een directie keet aanschaffen meerdere voordelen. Ten eerste kun je een keet voor het management multifunctioneel gebruiken. De keet is niet alleen handig als kantoor, maar biedt ook ruimte om met jouw collega’s lekker te schaften. Dit is goed voor de sfeer en dus voor het arbeidsethos. Op vrijdag zet je als baas natuurlijk een paar lekker pilsjes neer. En doordeweeks kun je de directie-unit ook inzetten om vergaderingen te houden. Zo gebruik je jouw bouwkeet optimaal. In de tweede plaats is een directie-unit eenvoudig uit te breiden of kleiner te maken. Door het toevoegen van schakelunits of stapelen van bouw-units in twee of drie lagen kun je flexibel inspringen op een project. Zo kun je ook enkele keten toevoegen om materialen en gereedschappen in op te slaan. Als de werkdag ten einde is, kunnen machines, gereedschappen, apparaten en bouwmaterialen droog en veilig in een schakelunit gezet worden, om de volgende dag direct weer te kunnen gebruiken. Een laatste belangrijk voordeel van een directiekeet kopen is dat het veel gereis – en dus tijd en benzinegeld – bespaart. Je hoeft als projectleider of baas niet telkens op en neer te rijden, maar bent altijd in de buurt.

Groot aanbod aan directie-units

Ook overtuigd geraakt? Kies dan voor een goede, duurzame en betrouwbare directiekeet voor een scherpe prijs. Kies hierbij voor een specialist met een groot en kwalitatief hoogstaand assortiment schaftwagens!

Gerelateerde artikelen

Waarom akoestische panelen zo belangrijk zijn

Kunstbomen

Veel keuze in verschillende soorten Apple hoesjes