CN Flex
Image default
Auto's en Motoren

Kinderen vinden auto’s leuk

Het kopen van een nieuwe auto is altijd weer een puzzel. Welk merk wordt het, en welk model? En over welke eigenschappen moet de auto beschikken? Natuurlijk hebben toekomstige eigenaren of berijders daarover hun ideëen, maar omdat de auto ook een typisch gezinsding is, loont het om in conclaaf te gaan met de kinderen.

Uit een onderzoek dat Ford door bureau Qrius onder meer dan 500 kinderen liet uitvoeren, komt namelijk naar voren dat kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar auto’s leuk vinden, er regelmatig over praten en specifieke wensen hebben als het over de nieuwe auto gaat. Doordat ze de materie en de thuissituatie als geen ander kennen en omdat je ze kunt vertrouwen, zijn kids influencers waar je simpelweg niet omheen kunt.

Kinderen vinden auto’s leuk, maar zijn kritisch
Jonge kinderen die naar de basisschool gaan, blijken autoliefhebbers. 82% van de aan het onderzoek deelnemende kinderen zegt auto’s leuk tot heel leuk te vinden en maar liefst 95% van alle ondervraagden geeft aan dat ze het leuk of zelfs heel leuk vinden om gebruik te maken van de auto als vervoersmiddel. Bovendien kent 85% van alle ondervraagden het merk of de merken van de huidige auto(’s) in het huishouden.

Populaire Europese Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Er zijn een aantal aanvullende diensten die niet standaard bij de prijs zijn inbegrepen, maar die wel aangeschaft kunnen worden. Bijvoorbeeld winterbanden. Indien gewenst, dan zijn deze op te nemen in de leaseovereenkomst. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Europese merken om te leasen:

 De Leasemaatschappij koopt de auto en hij blijft hun bezit. Jij houdt je spaargeld dus lekker voor jezelf en hoeft je niet druk te maken over het verkopen of inruilen van je auto. Aan het eind van de overeenkomst lever je de auto weer in en kies je weer een nieuwe.

U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Bovendien zitten vrijwel alle autokosten inbegrepen bij het maandbedrag. Kiest u voor Private Lease dan, gaat u geheel zorgeloos rijden in de auto van uw dromen. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden. 

Wil je als particulier een nieuwe of tweedehands auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Dan is een private leaseauto een goede keuze. Wij omschrijven ‘leasen’ ook wel als een auto-abonnement, waarbij je geniet van de lusten van een auto zonder de lasten.

Wil jij graag een elektrische auto leasen zakelijk? Dat is geen slecht idee en er kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien heb jij een eigen bedrijf en moet jij regelmatig klanten bezoeken. Dan moet je uiteraard goed voor de dag komen. In onze Westerse samenleving is de auto immers een statussymbool. Een elektrische auto wordt als luxueus gezien. Bovendien laat je daarmee weten dat je duurzaam leeft en veel klanten waarderen dit ook. Uiteraard kent een elektrische auto leasen zakelijk nog veel meer fijne voordelen. In deze tekst gaan wij daar wat dieper op in. 

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe of oude cafe racer?

Van naaimachine- tot autofabrikant. De Opel geschiedenis.

Het aanleren van de auto theorie een worsteling? Gelijk Geslaagd is er voor jou!