CN Flex
Image default
Adverteren

SmarTab de leukste reparaties

Over SMARTAB

Hoe het allemaal begon

Doordat ik mijn eerste iPhone uit mijn handen liet vallen, ben ik handig geworden. Daarna bekeek ik de mogelijkheden om mijn iPhone te laten repareren. Ik zag hier en daar een cowboy op de hoek van de straat vaak gemanaged door buitenlanders en vaak duur en slechte referenties op onafhankelijke websites. Waar ik besloot om op internet verder te zoeken naar de mogelijkheden om alleen een los scherm te bestellen. Ik had namelijk op YouTube al eerder gezien dat het gemakkelijk zelf te doen was. Ergens op een Chinese website kwam ik wat schermpjes tegen, en besloot deze niet te kopen. Ik besloot uiteindelijk in Nederland een duurder schermpje te kopen want dat voelde vertrouwelijker en was de volgende dag in huis. Nadat ik van school was thuis gekomen de volgende dag wou ik zo snel mogelijk beginnen om mijn scherm te repareren. Nadat ik klaar was zag mijn iPhone er weer tip top uit. Hij leek wel nieuw. Daarna ging ik dit steeds meer doen voor familie en vrienden en vroeg ik bijna niks voor, ik vond het gewoon leuk om te doen.

Emke Snoep – Oprichter

Doelgroep gebied:
De activiteiten van een reparatiedienst zoals SMARTAB zijn vooral lokaal en enigszins regionaal gericht (de doelgroep is bereid een overkomelijk afstand voor lief te nemen voor een snelle adequate reparatie).

 

De marktverdeling:
De directe markt die gedomineerd wordt door:
• Serieuze bedrijven die overal te vinden zijn, hier en daar een keten.
• Schimmige winkeltjes op c-locaties.
• De telefoonleveranciers waarbij de reparaties soms wekenlang kunnen duren.
• Hobbyisten/amateurs.

 

Onderscheidende kenmerken:
• Open en toegankelijk
• Klantvriendelijkheid/inleven in klanten en hun reparatieprobleem
• Snelle service
• Meekijken met reparatie
• Diversiteit merken en modellen
• Opvang (koffie en afleiding)
• Prijzen

 

Positionering:
SMARTAB is een kwalitatief bedrijf dat smartphones en tablets repareert met oog voor het menselijke aspect. De techniek en het personeel staan 100% in dienst van de wens, het gemak en de belangen van de klant. SMARTAB handelt open, toegankelijk, snel en met gevoel.

 

Strategie:
De menselijke benadering is een echt onderscheid met je concurrentie. Dat menselijke, het meedenken en in het belang van de klant handelen en meevoelen is de weg die we moeten opgaan.

 

Kerngedachte:
Reparaties zijn altijd vervelend, ze kosten geld, tijd en ergernis. Maar het moet toch; dus dan je maar beter naar SMARTAB gaan, want daar worden de reparaties snel en kwalitatief uitgevoerd maar het is er ook erg gezellig, interessanter, ze begrijpen je beter en de prijzen zijn voordelig.

 

SMARTAB, De leukste reparaties.
Goed, goedkoop, snel en gezellig

 

https://www.smartab.nl/