CN Flex
Image default
Aanbiedingen

4 tips om de winter met een fris interieur te starten

 

Bij het opfrissen van je interieur denk je al gauw aan het schoonmaken van je interieur of het reinigen van het tapijt. Echter is de zomer bijna tot zijn einde en snakken we weer naar het gezellig frisse interieur voor in de winter. In de winter zijn we namelijk vooral op zoek naar gezelligheid en warmte. Een lekker hoogpolig tapijt onder onze voeten of een zacht kussen met een hoog aaibaarheidsgehalte. Warme kleuren maken het binnen extra comfortabel. Met een instyle decoration ben jij aan het juiste adres!

4 tips voor een gezellig winter interieur

#1 Vul je interieur aan met lichtjes

Of het gaat om kaarsjes, theelichtjes of bijvoorbeeld sjieke kandelaren. Deze verschillende lichtjes brengen een fantastische sfeer met zich mee in jouw interieur. Een schaal met bijvoorbeeld kaarsen of verschillende theelichtjes op de salon tafel kan ook al een zeer leuke toevoeging zijn. Het is sfeervol, gezellig en vooral warm!

Enkele voordelen:

  • Gewone kaarsen zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Geurkaarsen hebben dezelfde functie, maar verspreiden ook nog eens een fijne geur in je huis
  • Kaarsen staan er ook bekend om dat ze een enorm rustgevend effect hebben. Door het gezellige, warme licht dat kaarsen hebben, ontstaat er al snel een zeer ontspannen sfeer.

#2 Laat warme kleuren niet ontbreken

Theelichtjes of leuke kandelaren is al een enorme leuke toevoeging voor een lekker fris interieur voor in de winter. Warme kleuren helpen natuurlijk ook om het interieur gezelliger en dus ook warmer te maken. Denk aan kleuren zoals aardetinten of leuke vrolijke tinten zoals rood, oranje of bijvoorbeeld paars of pasteltinten met een warme gloed. Je kunt allerlei kleuren hierin kiezen in bijvoorbeeld verschillende diverse lichte of donkere tinten. Je kunt de keuze maken om meerdere kleuren te gebruiken. Zo ontstaat er gelaagdheid. Wanneer je de kussens allemaal in dezelfde kleursoort hebt, maar n diverse tinten combineert, krijg je dus een gelaagdheid in kleur.

#3 Maak gebruik van warme woonaccessoires

Jouw interieur mag niet ontbreken aan warme dekentjes en sierkussens. Het ziet er namelijk niet alleen sfeervol uit, maar het biedt ook warmte. Wanneer jij thuiskomt na een lange werkdag en de verwarming nog niet helemaal op de juiste tempratuur is, is het toch heerlijk om onder een lekker warme deken te kruipen.

Daarnaast is een absolute must have een lekker warm vloerkleed.

#4 Houten meubels een echte aanrader

Je ziet het vaak tegenwoordig, veel houten meubels die een trend hebben gevormd de meerderheid van de huishoudens. Houten meubels zijn niet alleen mooi in de zomer, maar nemen ook de overhand in de winter. Oftewel nooit een miskoop. Houten meubels zorgen voor een prettig winters natuurlijk gevoel. Wanneer je houten meubels combineert met de bovenste 3 andere tips creëer je een heerlijk fris winter interieur.

 

https://instyledecoration.nl/