CN Flex
Image default
Zorg

Vind jouw baan in de zorg bij HappyNurse

Wil jij aan de slag als verpleegkundige of verzorgende? Kom dan werken in de zorg bij HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel. Denk jij dat de zorg beter kan? Dan kom je werken bij HappyNurse. Ga aan de slag als gespecialiseerd verpleegkundige, algemeen verpleegkundige, verzorgende IG en verzorgende. Op de website vind je tal van zorgvacatures door heel het land en op elk gewenst niveau.

Een enorm aanbod van zorgvacatures

Op de website van HappyNurse vind je meer dan 600 vacatures in de zorg. Wil jij werken in de zorg? Bekijk dan snel het aanbod en wellicht vind je jouw nieuwe uitdaging. Zoeken naar een nieuwe vacature is heel gemakkelijk. De vacatures zijn verdeeld naar zorgsector en regio. Zo kun je heel gericht zoeken naar een nieuwe baan in de zorg en waarschijnlijk nog dicht bij huis ook. Tijdens het zoeken kun je zoekopdrachten verfijnen met filters. Werk je het liefst 16 uur? Filter dan op het aantal uren. Ook zijn vacatures op opleidingsniveau te selecteren. Een nieuwe baan zoeken in de zorg is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Werken in de zorg als ZZP-er of ondernemer?

Ben je op zoek naar zorgvacatures? Een leuk baan in de zorg waar jij je ambities kunt waarmaken? Kijk op de website van HappyNurse voor actuele zorgvacatures bij jou in de buurt. Naast de vele zorgvacatures kun je ook werken als ZZP-er en zelfs als zorgondernemer. Dit geeft jou de ultieme vrijheid zodat je de zorg kunt verbeteren zoals jij dat wilt. Zo zie je maar, werken in de zorg kan op vele manier en HappyNurse biedt jou tal van mogelijkheden. Ga naar de website van HappyNurse.

Kies de zorgbaan die jij wilt!

Wil je werken als verpleegkundige? Verzorgende? Of misschien ambieer jij een commerciele functie in de zorg? Je vind de baan die bij jou past op HappyNurse. En een leuke baan vinden is heel gemakkelijk, want alle zorgvacatures zijn verdeeld naar zorgsector. Werk jij bijvoorbeeld graag in de curatieve zorg? Gehandicaptenzorg misschien? Met meer dan 600 zorgvacatures staat jouw nieuwe job er gewoon tussen. Heb je jouw baan gevonden? Dan wordt HappyNurse jouw werkgever. Dit biedt veel voordelen, want alles wordt voor je geregeld. En besluit je om op een gegeven moment over te stappen naar een nieuwe zorgfunctie? Ook dan gaat dit eenvoudig en snel met HappyNurse. Werken in de zorg is leuker met HappyNurse.

Over HappyNurse

HappyNurse is een thuiszorginstelling en uitzendbureau voor verpleegkundig personeel met vestigingen door heel het land. De achterliggende gedachte van HappyNurse is dat elke zorgmedewerker zijn of haar kwaliteit en kracht beter kan benutten. Hierdoor wordt de aandacht voor patiënten verbeterd en neemt het plezier in het werk toe. De missie van HappyNurse is dan ook een ‘Happy’ patiënt. Ga naar de website van HappyNurse voor meer informatie.

 

https://happynurse.nl