CN Flex
Image default
Management

Hospitality management majors

 

WAT IS HOTEL- EN HOSPITALITY MANAGEMENT?

Hotel- en gastvrijheidsmanagement is de toepassing van managementconcepten op het gebied van accommodatie, eetgelegenheden, evenementenbeheer en gastendiensten. Dit omvat alles van het grootste hotel of  tot het kleinste café. Bij al deze soorten bedrijven blijft het hoofddoel van hospitality management hetzelfde: zorgen dat elke gast een goede tijd heeft. Er is een breed scala aan functies en verantwoordelijkheden binnen hospitality management nodig om de best mogelijke gastervaring te garanderen: food and beverage management, event management, club management,  management, hotel revenue management, hotel investment management, human resource management, marketing en sales management, en financieel management.

 

WAAROM HOTEL EN HOSPITALITY MANAGEMENT STUDEREN AAN UNH?

UNH biedt een klein college gevoel met de middelen en mogelijkheden van een research universiteit. Paul College is geaccrediteerd door AACSB-de gouden standaard voor business schools over de hele wereld. Dit betekent dat hospitality management-studenten business courses en co-curriculaire mogelijkheden van wereldklasse hebben, naast industriespecifieke cursussen die zijn ontworpen met de hulp van toonaangevende partners. Je kunt kiezen uit twee facultatieve tracks; food service & event management of hotel management & analytics. We hebben een groot en actief alumnibestand dat je zal helpen je professionele netwerk op te bouwen. Je doet minimaal 400 uur betaalde werkervaring op in de horeca, waarvan een groot deel via een stage. Carrière plaatsing is uitstekend op bijna 100 procent zes maanden na het afstuderen, met salarissen concurrerend met de markt

 

MOGELIJKE CARRIÈRES

Convention services management

Planning en ontwerp van evenementen

Eten en drinken management

Hospitality bedrijfsfinanciering

Vastgoedontwikkeling in de horeca

Hotel- en resortmanagement

Verkoop- en marketingmanagement

Eigenaar van een klein bedrijf

Beheer van sociale media

Inkomsten- en prijsbeheer

 

PROGRAMMABESCHRIJVING

Hotel en Hospitality Management is meer dan een gebied van studie, het is een manier van leven. Bij de op een na oudste vierjarige opleiding in het land zul je studeren en werken met behulp van state-of-the-art technologie en faciliteiten, het ontvangen van relevante industrie certificeringen.

 

Het Hotel en Hospitality Management programma curriculum omvat stichting cursussen in hospitality management, bedrijfskunde cursussen, en een aantal University Discovery Program cursussen. Een breed scala aan keuzevakken vullen de basis cursussen. Om af te studeren, moeten studenten een 2,3 grade-point-gemiddelde te behalen in alle grote vereiste cursussen en een minimum cijfer van C- in elke Paul College grote cursus. Een student moet een minimum van 400-uren van on-the-job, betaalde werkervaring in de horeca, verdiend door middel van een gestructureerde betaalde stage.

 

VEREISTEN VOOR HET PROGRAMMA

Een typisch plan van studie is als volgt, met de eisen van het programma. Studenten voltooien 16-18 studiepunten per semester, die major vereisten, keuzevakken voor de major, Discovery Program eisen, en vrije keuzevakken aangeboden over de hogeschool en de universiteit omvat.

 

LEERRESULTATEN VAN STUDENTEN

Studenten zullen aantonen dat ze in staat zijn om complexe problemen op te lossen.

Studenten zullen aantonen kennis van de kern inhoud gebieden van de horeca.

Studenten zullen aantonen dat effectieve mondelinge communicatieve vaardigheden.

Studenten zullen aantonen dat effectieve schriftelijke communicatie vaardigheden.

Studenten zullen de ethische dimensies en implicaties van zakelijke beslissingen identificeren en begrijpen.

Studenten zullen aantonen een mondiaal bewustzijn van de uitdagingen waarmee horeca-bedrijven worden geconfronteerd.

Studenten zullen zich bezighouden met effectief teamgedrag.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/