CN Flex
Image default
Cadeau

De leukste drankspellen van 2021!

Drankspellen voor jong en oud!

Nadat heel Nederland veel thuis is gebleven tijdens de corona periode zijn er allemaal leuke drankspellen ontstaan. In dit artikel gaan we in op de leukste spellen van 2021 die jij thuis met je vrienden of familie kan spelen! 

Wat is jouw lievelings drank?

Voordat je een drankspel speelt is het belangrijk om te bepalen wat jouw lievelings drank is. Zo zijn er drankspelletjes voor het drinken van bier, shots of bijvoorbeeld wijn. De leukste drankspelletjes met bier zijn onder anderen:

1. Bussen

2. Rumble Pit

3. Stuiterspel 4-op-een-rij

Bussen is natuurlijk bekend onder de meesten van ons. Bussen is een kaartspel wat vaak met bier wordt gespeeld. Daarnaast is een uitgebreider drankspel Rumble Pit. Rumble Pit is een bordspel wat allerlei mini opdrachten tijdens het spel heeft. Ook bij dit spel wordt er veel bier gedronken. Het stuiterspel daarentegen is een korter spel. Dit spel is afgeleid van Beerpong waarbij je door middel van het stuiteren van een balletje 4-op-een-rij probeert te krijgen. De verliezer van dit spel drinkt doorgaans zijn eigen biertje op.

Shot spellen zijn de leukste!

Ben jij nou iemand die goed tegen drank kan? Dan kan jij je vast ook wel wagen aan een drankspel met sterke drank oftewel shots! Enekel van de leukste shot spellen zijn bijvoorbeeld:

1. Shot dartbord

2. Shot bingo

3. Shot muur

Al deze drankspellen zijn er natuurlijk om jou en je vrienden ladderzat te krijgen. Shot darten is een magnetisch dartbord waarbij jij een pijltje gooit en met een beetje pech een van de shots moet opdrinken! De shot bingo is een rasechte bingo van vroeger waarbij een kleur wordt getrokken uit het bingo wiel. Is dit jouw kleur? Drink jouw shotje op! De shot muur is een kermis spel van vroeger gecombineerd met sterke drank. Gooi jouw muntje in de shot muur en wacht in welk glaasje die valt en drink dat glaasje op! 

Kortom, genoeg leuke spellen waarmee jij en je maten een onvergetelijk avondje zuipen tegemoet gaan!