CN Flex
Image default
Bedrijven

Overkapping op maat laten plaatsen

Overkapping op maat laten plaatsen

Je bent deze week eindelijk verhuist naar een nieuw huis inclusief een mooie voortuin. Je kan zelfs je eigen auto plaatsen op je eigen perceel in plaats van steeds te zoeken naar een plekje in de buurt. Wat een vooruitgang! Wel is het jammer dat je eigen auto waar je zo trots op bent in elk weertype buiten staat en overal tegen moet kunnen. De beste oplossing voor dit probleem is het bouwen van een overkapping op maat, zodat je in alle gevallen droog kan uitstappen en kan beschermen tegen de zon.

Een overkapping op maat aanschaffen

Maatwerk zorgt er meestal voor dat je overkapping op maat precies goed past en ook nog een uniek product hebt. Hierdoor kan je de overkapping helemaal naar eigen stijl aanpassen. Ook is het een mooie manier om in het geval van te weinig plek toch een overkapping te realiseren voor je huis. Over het algemeen wordt er gezegd dat het op maat maken van deze overkapping op maat veel tijd en geld kost, maar door een snelle manier van werken kunnen deze overkappingen steeds sneller geplaatst worden.

Wat moet je niet vergeten bij een overkapping op maat

Bij de aanleg van een overkapping op maat moet je de regelgeving in Nederland goed in de gaten houden. Het is namelijk zo dat een overkapping op maat vanaf 30 vierkante meter of 50% van het tuinoppervlakte een vergunning nodig hebt om deze te kunnen plaatsen. Het is dus handig om de overweging te maken om hier onder te blijven, om op deze manier geld en tijd te besparen. Het wordt dus aanbevolen om van tevoren goed na te denken hoe groot jij dit project wilt aanpakken.

https://handelsondernemingkirkels.nl/overkapping-op-maat/