CN Flex
Image default
Bedrijven

Een efficiënte aanpak van stedelijke transformatie

Het is een gevleugelde term aan het worden: stedelijke transformatie. Veel steden staan voor keuzes om vooral meer woningbouw te realiseren binnen hun gemeentegrenzen. Maar waar dan, en hoe dan? Want de ruimte is vaak beperkt. Maar er zijn soms mogelijkheden waar nog niet aan is gedacht. Hoogbouw kan een optie zijn, maar ook de transformatie van voormalige bedrijfs- en winkelpanden. Hoe dan ook moeten alle mogelijkheden worden benut om in ons overvolle Nederland meer huizen te realiseren om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Veel gemeenten en ook projectontwikkelaars hebben hiervoor niet de juiste kennis en ervaring in huis.

Ondersteuning bij het realiseren van bouwprojecten

IMOSS kan u ondersteunen bij het ontwikkelen van uw plannen voor nieuwbouw of stedelijke transformatie. Of het nu gaat om betaalbare eengezinswoningen, om fijne appartementen voor ouderen of kamers voor studenten. Wat uw plannen ook zijn, er komt altijd veel bij kijken. Of het nu gaat om nieuwbouw of om het realiseren van woningen in een leegstaand winkelpand. IMOSS denkt graag met u mee en werkt uw plannen uit. Vervolgens kunt u ze voorleggen voor aanbesteding en wie weet gaat uw project wel sneller van start dan u had gedacht. Uiteraard wordt bij de uitwerking rekening gehouden met duurzaam bouwen en de regels die gelden voor de uitstoot van schadelijke stoffen, zowel tijdens de bouw als na de realisatie van het project.

Neem contact op met de professional in stedelijke transformatie

Wilt u ervoor zorgen dat uw bouwproject in goede banen wordt geleid en geen vertraging oploopt? Wilt u voorkomen dat de kosten uit de hand lopen wegens onvoorziene tegenslagen? Neem dan contact op met IMOSS uit Amersfoort. Maak een afspraak voor een kennismaking en leg uw plannen voor. De professionals van IMOSS denken graag met u mee om van uw bouwproject voor stedelijke transformatie een succes te maken.

https://www.imoss.nl/