CN Flex
Image default
Aanbiedingen

15 Beste merken koffiebonen

Hier gaan we vijftien beste koffiebonen, inclusief, biologisch en niet-biologisch, in detail bespreken.

Deze zijn allemaal van verschillende merken en de bonen zelf zijn afkomstig uit verschillende landen.

Elk merk probeert hun producten te promoten, maar u moet erachter komen welke het beste voor u is op basis van productielocatie, variëteit, enz.

Elk van deze details wordt gegeven in de koopgids in dit artikel. Van daaruit kun je erachter komen welk type koffiebonen je nodig hebt en de Best Coffee Beans UK vinden

Als je een gebruiker van een Nespresso-apparaat bent , maak je geen zorgen, bekijk onze beste Nespresso-compatibele cups , bekijk onze complete kopersgids!

Lavazza Qualita Rossa Koffiebonen

Lavazza Qualita Rose Coffee Beans zijn een perfecte mix van Robusta en Arabica Beans. Arabica laat de koffie zoet smaken en zachter worden, terwijl Robusta hem duurzaam en sterk maakt.

In Lavazza-bonen worden zowel Arabica als Robusta in de juiste verhouding gemengd, waardoor het een uitstekende koffieboon is die met of zonder melk kan worden gebruikt.

Voor het perfecte kopje moet het in de juiste hoeveelheid (ongeveer 7 gram) per kopje of mok worden gemengd.

Bijna alle Italiaanse families genieten van deze koffie, en je zult hem vaak zien op de piazza’s van Rome en Florence. Het helpt bij het overwinnen van frustraties en houdt u opgefrist met onmiddellijke actie.

Lavazza-bonen komen oorspronkelijk uit Brazilië, Afrika.


Taylors of Harrogate Rich Italian Coffee Beans

Taylors of Harrogate is een 100% pure Arabica Bean, waardoor hij zoet en zacht is met de smaak van fruit en bessen.

De geweldige smaak van deze koffie neemt je mee terug naar Noord-Italië. Het bevat rijke donkere chocolade en stukjes amandelen.

Taylors streeft ernaar een heerlijke smaak te brengen in hun assortiment en hun koffiebonen vormen daarop geen uitzondering.

Taylors is een onafhankelijk thee- en koffiemerk in Harrogate, North Yorkshire, Engeland. Het biedt een opmerkelijke smaak van ’s werelds beste koffietelers.

Op zoek naar de beste koffiebonen UK? Taylors is misschien wel degene!


Lavazza Crema e Aroma Koffiebonen

Lavazza Crema e Aroma is ook een mengsel van Arabica en Robusta Koffiebonen.

Arabica bonen uit Colombia, India en Brazilië, 20% Robusta uit Indonesië en Vietnam.

Om te beginnen, moet u eerst de Lavazza-bonen tot koffiepoeder malen en deze vervolgens aan uw koffiemachine toevoegen.

Deze bonen hebben overweldigende recensies gekregen van klanten op Amazon en daarbuiten. Sommige klanten gaven aan dat ze het ook veel beter vonden dan Starbucks of Costa.

Het bevat voldoende cafeïne en een tekort aan vet, waardoor het ook een perfecte drank is voor gezondheidsgerichte mensen


Brown Bear Blue Mountain Blend Medium gebrande koffiebonen

Brown Bear is een hoogwaardig koffieproducerend merk dat oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk komt.

Het heeft een rijke smaak en is erg smeuïg. Brown Bear laat hun producten verschillende kwaliteitscontroles ondergaan voordat ze worden verpakt, en het bevat een verwaarloosbare hoeveelheid mycotoxine.

Om het zoeter en frisser te laten smaken, moet je ervoor zorgen dat het voor gebruik superfijn is gemalen.

Dit zijn de beste koffiebonen van het VK voor dagelijks gebruik en voor die onmisbare maandagochtend pick-up.

5% van hun omzet wordt gedoneerd aan Free the Bears Charity ter bescherming van kwetsbare beren met meer dan 950 geredde beren en berenreservaten in heel Zuidoost-Azië.

Costa Coffee Beans Signature Blend

Costa Coffee Beans zijn ideaal voor een aromatische en donkere kop koffie. Ze hebben een perfecte balans bereikt tussen delicate Arabica en sterke Robusta-bonen die langzaam zijn geroosterd voor een zachte en nootachtige smaak en een rijk aroma.

Het heeft een heerlijke smaak en geeft precies weer hoe goede koffie eruit zou moeten zien. Het smaakt fantastisch zowel in espresso als in cappuccino en het zal je helpen wakker te blijven tijdens die volgende werkvergadering.

Het verfrist je geest en helpt bij het verminderen van stress. Het is het beste om in te nemen voor een hectische en drukke dag.

De Costa Signature Blend is gecertificeerd door de Rainforest Alliance en garandeert duurzame landbouw om duurzaam levensonderhoud aan te moedigen door consumentengedrag te veranderen


Hampshire Coffee Co Medium Roast Arabica Whole Beans, House Blend No 1

House Blend No 1 is een puur Arabisch koffiebonenproduct van Hampshire Coffee Co.

Het is een bekroond product dat in 2014 twee gouden sterren heeft gewonnen bij de Great Taste Award.

Het bevat geen kunstmatige smaak-, kleur- en vetgehalte.

De koffiebonen hebben subtiele kruidige tonen, hazelnoot, fruit en een beetje citrus, waardoor het een allround koffie is met een geweldige smaak.

Het heeft een behoorlijke hoeveelheid crema en het smaakt het beste met melk.

Het heeft uitstekende recensies van klanten en ze vonden het geweldig. Sommigen zeggen zelfs dat ze glas na glas kunnen drinken zonder een glas water nodig te hebben, in tegenstelling tot andere koffiesoorten.

Elke gewone koffiedrinker zal dol zijn op deze koffieboon.

 

Rave Coffee – The Italian Job Vers gebrande koffiebonen

Rave-koffiebonen hebben een rijk gehalte aan pure chocolade en walnootsmaak.

Deze Continental Blend is donkerder geroosterd dan de gebruikelijke stijl van Rave en ze voegen ook een vleugje Robusta van hoge kwaliteit toe. Het resultaat is een koffie die door melk gaat en een welkome kick van cafeïne geeft.

Ze hebben geen toegevoegde kunstmatige kleur of smaak.

Rave Coffee is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk en is sindsdien een vertrouwd merk voor koffie.

Deze koffiebonen worden tijdens het verpakken met stikstof doorgespoeld nadat de totale zuurstof uit de zak is verwijderd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit niet verslechtert, zelfs niet als het voor lange tijd wordt bewaard.

Rave houdt altijd rekening met de eisen van zijn klanten en produceert enkele van de beste Britse koffiebonen.


Colombiaanse koffiebonen

Colombian is een 100% Arabica koffieboon met een zoete en zachte smaak en heeft een uitstekende zuurgraad.

Het bevat vers gebrande bonen en wordt vervaardigd door The little Coffee Box Co, die is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk.

Het bevat cafeïnehoudende en aromatische bonen, die helpen bij het wakker blijven en het wegwerken van hoofdpijn, angst en stress, en die je langdurig verfrissen.

Het wordt bereid uit de beste bronnen van bonen, waardoor het een eersteklas en uitstekend koffieproduct is. Het is een onmisbare boon voor koffieliefhebbers.

Good Life Verve Paleo Coffee

Deze koffiebonen zijn pure Arabische bonenkoffie met een zoete en zachte smaak.

Het goede leven voegt geen kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen toe.

Een cafeïnehoudende koffieboon vervaardigd door Good Life Coffee Brand is ontstaan ​​in Karnataka, India, in 2019.

Het verfrist de geest en is een geliefd koffieproduct van veel klanten. Het heeft geen bittere smaak en is hemels aromatisch. Verve heeft enkele van de beste Britse koffiebonen geproduceerd die te koop zijn.

De bonen zijn nootachtig en hebben een essentie van karamel zoals bij popcorn. Het is een biologische koffie en toch zegt de klant dat het Starbucks Coffee er inferieur aan maakt.


Kenmerkende mix van Spiller & Tait

Spiller and Tait is een Brits koffiebedrijf dat meerdere prijzen heeft gewonnen sinds het begon met de handel in koffie.

Het heeft zilver gewonnen in de Taste of the West Award in 2014 en heeft ook de prestigieuze Great Taste Award gewonnen in 2017.

Het produceert espressokoffiebonen van topkwaliteit uit verschillende landen, waaronder Colombia, Brazilië en India.

Het heeft geen kunstmatige smaak, toegevoegd zout, toegevoegde suiker en is glutenvrij. Het is weer een cafeïnehoudende koffieboon waardoor het een geschikte keuze is om stress en angst los te laten.

Het wordt aanbevolen om 7-10 gram koffie per kopje toe te voegen voor het beste resultaat.


Cafe Sula Premium biologische gemalen koffie

Het is een biologische koffieboon van topkwaliteit, vervaardigd door Cafe Saula, biologisch geteeld.

Cafe Saula is sinds eind jaren vijftig een toonaangevend merk voor koffieproducenten en heeft drie Gold in Great Taste Awards gewonnen.

Het bestaat uit pure biologische arabica koffiebonen, geproduceerd uit verschillende bronnen in Indonesië, Zuid-Amerika en Midden-Amerika.

Cafe Saula is ontstaan ​​in Spanje in Spanje en is een bekend Spaans biologisch koffiemerk.

Deze bonen produceren een rijke koffie die je geest kalmeert en een luxueus gevoel geeft. Het is een zeer gewaardeerde koffie in het Verenigd Koninkrijk en echt een van de beste koffiebonen in het VK.


Koffie Masters

Coffee Masters is een prestigieus merk dat pure biologische Arabische koffiebonen produceert. Hun koffiebonen worden verbouwd in Ethiopië, Honduras, Peru en Sumatra.

De koffie is heerlijk, zoet en zacht zonder bitterheid.

Het merk is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk. De koffie is cafeïnehoudend en glutenvrij en is geschikt voor iedereen, vooral veganisten.

Het produceert koffie uit verschillende bronnen over de hele wereld, waardoor het een hoogwaardige biologische koffieboon van de meest uitstekende kwaliteit oplevert.

Het is een drievoudig gecertificeerde gemengde espressokoffiebonen.


Pelican Rouge Barista Coffee Blend

Pelican Rouge Barista Coffee is een koffie met een volle smaak en de essentie van karamel en amandelen.

Het is het beste voor degenen die van doorzettingsvermogen in hun koffie houden en het is het meest geschikt voor espresso of zwarte koffie.

Een hele bonen cafeïnehoudende koffie vervaardigd door Pelican Rouge en is ontstaan ​​in Nederland en het meest geschikt voor veganisten.

Het is een perfecte mix van Arabica en Robusta Koffiezaad, dat zoet en heerlijk smaakt en heerlijk ruikt. Een rijke koffie zonder bitterheid en is een keuze van veel koffieliefhebbers in het Verenigd Koninkrijk.


Bird & Wild Seizoensgebonden Medium Gebraden Gemalen Koffie

Het bedrijf teelt pure arabica-koffiebonen onder een veilige omgeving om ze zacht en glad te maken.

Het is pure Arabica, dus het is zoet en heerlijk zonder bitterheid.

Een gevoel van donkere en rijke chocolade met een florale essentie kan worden gevonden bij het brouwen.

Bird and Wild is een bedrijf ontstaan ​​in Peru en is gecertificeerd. Het schenkt zes procent van zijn volledige omzet aan RSPB voor de bescherming van wilde dieren, omdat het de natuur wil beschermen en in het welzijn van alle levende wezens wil geloven.

Zelfs de naam is Bird, en Wild wordt na dit motief gehouden om dieren in het wild te behouden.

Het heeft de Global Impact Award in 2019 en de prijs voor beste ethische koffie van het jaar in 2018 gewonnen.


Bonenpers – Strada Blend

Beanpress is een speciale koffiebrander in het Verenigd Koninkrijk.

Ze gebruiken speciale arabica-koffiesoorten en fijne robustakoffie om hun Strada-melange te creëren.

Ze hebben de klassieke Italiaanse espresso-aanpak overgenomen, maar hebben arabica-bonen aan de mix toegevoegd. De resulterende koffie is een unieke, volle drank die van begin tot eind een plezierige ervaring oplevert.

Beanpress zorgt ook goed voor de verpakking van hun producten. Ze verpakken het in recyclebare metalen potten en spoelen de koffiebonen door met stikstof voordat ze worden verpakt. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van koffie niet verslechtert, zelfs niet als deze voor langere tijd wordt bewaard. Beste koffiebonen UK? Dit zijn het.

Koop altijd hele bonenkoffie

U weet het misschien niet, maar u kunt uw koffiebonen niet zomaar gebruiken in de vorm waarin ze komen. 

Koffiebonen zijn de zaden van de vruchten die in de koffieplanten worden gekweekt. Ze worden geoogst en vervolgens wordt de boon geroosterd, wat de koffiebonen oplevert die we in pakjes krijgen. 

Voordat we de  beste koffiebonen UK  kunnen gebruiken om koffie te zetten, moet je het koffiepoeder uit de boon halen. Daarvoor moet je die koffiebonen malen. Zodra de bonen zijn gemalen, beginnen ze te oxideren en begint de kwaliteit ervan af te nemen. Koop daarom geen voorgemalen koffie, maar koop in plaats daarvan de bonen en maal ze zelf zoveel als nodig is en bewaar de rest van de bonen verpakt. Het zal u helpen om elke keer een frisse en levendige koffie-ervaring te krijgen. 

Zoek het land van herkomst van uw koffie

Hoewel koffie een drank is die bijna over de hele wereld wordt geproduceerd, wordt de beste koffie in de koffieband geleverd.

Dergelijke landen liggen tussen de coördinaten van 25 graden noorderbreedte en 30 graden zuiderbreedte langs de evenaar. De beste koffieproducerende landen zijn Brazilië, West-Ethiopië en Colombia. De koffie die in elke regio wordt verbouwd, heeft echter een specialiteit.

U moet dus verschillende koffiesoorten proberen en hun land van herkomst achter in het pakje controleren en proberen te achterhalen welke het beste voor u is. Dit is de enige manier om de beste koffiebonen UK te vinden.

Kies tussen Arabica en Robusta

Bijna alle koffiesoorten in de landen worden gemaakt van Arabica Beans, Robusta Beans, of beide.

Arabica-bonen produceren zoete en zachte dranken, terwijl Robusta, zoals de naam al doet vermoeden, luide en harde koffie produceert en sterk cafeïne bevat, waardoor het minder vatbaar is voor ziekten.

Robusta is gemakkelijk te telen en daarmee een goedkopere koffievariant. Arabica is echter de meest verkochte koffievariant.

Bijna 60% van de koffie die over de hele wereld wordt geproduceerd, is van het Arabica-type. Het is het beste wanneer deze twee soorten koffiebonen worden gemengd, waardoor de koffie een alleskunner wordt. Omdat Arabica-bonen duurder zijn, is het ook het beste om beide soorten te mengen om de smaak te versterken en betaalbaar te maken.

Kies uw beste gebraden variëteit

Hou je van een milde koffie met een hoog cafeïnegehalte, ga dan voor de licht gebrande bonen. Ze zijn lichtbruin. Light Roasts zijn ook bekend als Cinnamon en England Roasts.

Als je een sterke koffie wilt met een niet-olieachtig oppervlak, ga dan voor medium gebrande koffiebonen. Dit is het favoriete gebraad van mensen in de Verenigde Staten van Amerika, en daarom wordt dit gebraad ook wel American Roast genoemd.

Als je een meer levendige kleur en smaak wilt dan medium roosteren, ga dan voor medium donker gebrand. Deze koffiebonen zijn minder olieachtig en smaken bitterzoet na consumptie. Deze braadstukken worden ook wel Full City Roasts genoemd.

Als je van donkerzwarte koffiebonen met een olieachtig oppervlak met een bittere smaak en gezond houdt, ga dan voor Dark Roasts. Het is populair bij mensen met angst, stress, hoofdpijn en een gevoelige maag. Deze koffiebranderij is ook wel bekend onder de naam Continental en Espresso.

Als je eenmaal je favoriete gebrande variant hebt gekozen, ben je ongetwijfeld op de goede weg om de beste koffiebonen UK te vinden.

Gevolgtrekking

Hier is de lijst met de beste biologische koffiebonen in het VK.

Neem de koopgids door met een volledige beschrijving van de verschillende koffiesoorten en aandachtspunten bij het kopen van Best Online Coffee Beans UK.

U kunt controleren welke koffie in welke regio wordt geproduceerd, of het nu gaat om hele bonen of poeder, welke koffiesoort het beste bij uw koffiebehoeften past en dienovereenkomstig een keuze maken.

Hier zijn 15 verschillende koffiebonen (biologisch en niet-biologisch) beoordeeld, samen met hun kooplinks .

Dus, zoek uw favoriete koffie uit, klik op de link, vind de beste koffieaanbiedingen en bestel de beste koffiebonen UK om deze bij u thuis te laten bezorgen!