CN Flex
Image default
Aanbiedingen

Hoeveel kost de website in 2020?

prijs one page website

Zoals we allemaal weten, is de website van vandaag van vitaal belang geworden. Maar hoeveel kost het om een ​​ website te bouwen? Hier bespreken we verschillende soorten websites met verschillende richtprijzen.

Om een ​​realistische richtprijs te bereiken, is het het beste om de site op te splitsen in verschillende groepen die functies beschrijven. De vermelde richtprijs is gebaseerd op ons vorige project in combinatie met marktonderzoek. Wat heeft de klant gedaan, wat hebben we gedaan?

3 types websites

Een pagina website

Dit soort websites heeft maar één pagina. Het doel is om bezoekers een bepaalde sfeer te geven. Dit wordt meestal gedaan door een combinatie van afbeeldingen op volledig scherm en grote lettertypen te gebruiken.

Hoewel websites van één pagina minder informatie bevatten, vereisen ze meer ontwerpwerk dan gewone websites. Een website met meerdere pagina’s heeft meestal een vaste layout die op elke pagina herhaald wordt. Aan de andere kant vereist een website van één pagina meerdere lay-outonderdelen op één pagina.

Afhankelijk van de grootte van het project en of je kiest voor een kant-en-klaar thema, kost deze webprojecten meestal tussen de 1.500 en 5.000 euro.

Zakelijke website

Mogelijk vindt u de meeste van dergelijke sites op internet. Zie het als een online handleiding. Het doel is om uw bezoekers te informeren en te overtuigen om contact met u op te nemen.

Een professioneel professioneel netwerkbureau kan ervoor zorgen dat uw corporate website:

Prachtig vormgegeven

Gestructureerd

Opruiing

Heel gemakkelijk te vinden in zoekmachines

Snelle laadtijd

Afhankelijk van de grootte van het project en het al dan niet kiezen van een kant-en-klaar thema, schommelen deze webprojecten meestal tussen de 2500 en 10.000 euro.

Wil je via het CMS systeem zelf de inhoud van de website kunnen aanpassen? Reken dan op de gemiddelde prijs die met 20% tot 30% stijgt.

E-commerce website

E-commerce sites worden ook vaak online winkels genoemd. Via de online winkel kun je producten online verkopen.

U hoeft de online winkel niet meteen te starten. Het is heel goed mogelijk om eerst met de website te beginnen en vervolgens via de online winkel uit te breiden.

Het is interessant om uw webbouwer van tevoren te laten weten dat u lange tijd online verkoop gebruikt. Dit komt omdat niet elk CMS-platform geschikt is als basis voor een online winkel. Op deze manier vermijdt u de kosten van het omzetten van uw website naar een ander content management systeem.

Dit zijn de fundamenten van een goede e-commerce website:

Sterke strategie

Betrouwbaar website-ontwerp

Uiterst gebruiksvriendelijk

Het uiteindelijke doel is om klanten te overtuigen om producten van het bedrijf te kopen.

E-commerce websites hebben meer functies dan gewone websites. Stel je winkelwagentjes, online betalingen, accountpagina’s, pagina’s met bestelstatus, … voor.

Al deze zaken moeten perfect op uw bedrijf zijn afgestemd. Dit is een van de redenen waarom de kosten van websites voor online winkelen hoger zijn dan die van gewone websites.

Afhankelijk van de grootte van het project en het al dan niet kiezen van een kant-en-klaar thema, schommelen deze webprojecten meestal tussen de 3.000 en 35.000 euro.

Zijn er nog andere kosten?

Domeinnaam en webhosting

Het gemakkelijk maken:

Aan de andere kant is een virtuele host de ruimte waar al het meubilair in je huis staat. Wanneer u een virtuele host bestelt, huurt u eigenlijk een kleine hoeveelheid ruimte op een grote server (computer) die zich fysiek ergens in het datacenter bevindt.

Het biedt een domeinnaam en hostingkosten van ongeveer 50-100 euro per jaar. De prijs schommelt afhankelijk van bij welk hostingbedrijf u bestelt.

 

https://www.webdeveloper.today/p/about-web-developer-today.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html