Categorie archief: ZZP

Een bouwkundige keuring van Keuringshuis

Bouwkundige keuring uitvoeren door Keuringshuis

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw (aan te kopen) woning

Een bouwkundige keuring van uw woning laten uitvoeren? Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden van uw dromen? Laat dan eerst een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring uitvoeren, voordat u het huis gaat kopen. Keuringshuis.nl is een bouwkundig adviesbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Een bouwinspectie van Keuringshuis geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de huidige staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent.

Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie om inzicht te verkrijgen in de onderhoudstoestand van een pand en de eventueel voorkomende gebreken en/of tekortkomingen. De bouwkundige keuring is een momentopname van de staat van een pand en geeft de situatie weer zoals deze door de inspecteur ten tijde van de inspectie is aangetroffen. Zo krijgt u een beeld van de eventuele kosten die gebreken aan de woning en direct noodzakelijk herstel met zich meebrengen. Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Ook een tussentijdse keuring is verstandig om de huidige staat van uw woning vast te stellen.

De bouwkundige keuring van Keuringshuis

Bij aankoop van een nieuwe woning hoopt én verwacht u vele zorgeloze jaren in uw nieuwe woning door te brengen. Maar bouwkundige gebreken of achterstallig onderhoud kunnen nare consequenties en grote financiële gevolgen hebben. Zorg er daarom altijd voor dat u de bouwkundige staat van uw droomhuis door een objectief specialist laat beoordelen. Een bouwkundig rapport door de inspecteur van Keuringshuis geeft u zekerheid. De bouwkundige voert bouwkundige keuringen uit voor particulieren, voor professionele vastgoedeigenaren, voor projectontwikkelaars en voor woningbouwverenigingen. Naast een uitgebreid rapport over de bouwkundige staat van het gebouw, geeft de adviseur u ook een raming van eventuele noodzakelijke of gewenste herstelkosten. Onze rapporten voldoen standaard aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voor meer informatie over de Nationale Hypotheek Garantie, kijk op www.nhg.nl

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een mededelingsplicht ten opzichte van de koper. Tijdens de visuele, bouwtechnische keuring wordt uw huis op de belangrijkste bouwkundige onderdelen beoordeeld. Geconstateerde punten worden, geïllustreerd door foto’s, gerapporteerd. Deze rapportage kunt u aan potentiële kopers overhandigen en is een goede onderbouwing voor uw verkoopprijs. Denkt u er ook aan dat bij verkoop van een woning het energielabel verplicht is? Door de energiekeuring gelijktijdig met de verkoopkeuring uit te laten voeren, ontvangt u een aantrekkelijke korting.

Ga naar de website van Keuringshuis bouwkundige keuringen –>

http://keuringshuis.nl/