Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Cn-flex

Een huis kopen in Assen is een mooie aanwinst

Een huis kopen in Assen is erg leuk. Je gaat opzoek naar een erg speciaal iets. In Assen heb je namelijk veel mooie en grote huizen. Het is ook een erg fijne en rustige stad. Dit is natuurlijk heel erg fijn als je kinderen hebt. Zo kunnen die lekker buitenspelen. Een huis kopen in Assen is soms misschien wel een beetje moeilijk. Je hebt namelijk genoeg keuze. Dus dat kan een huis kopen in Assen een stuk moeilijker en makkelijker maken. Want door al die keuze vindt je het misschien moeilijk om te kiezen.

Zoeken

Een huis kopen in Assen is aardig wat zoekwerk. Je kan dit natuurlijk gewoon zelf doen. Je kan veel online kijken en rond Assen gaan. Dan kan je goed zien wat voor huis kopen in Assen mogelijk is. Online kan je filteren wat je wil, dit gaat dan al een stuk sneller. Maar zo een huis vinden kan heel erg veel tijd kosten en je zal waarschijnlijk urenlang online zoeken. Online een huis kopen in Assen kan ook een beetje onoverzichtelijk zijn. Je hebt zoveel huizen op websites staan, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn er altijd alternatieve voor een huis kopen in Assen.

Makelaar

Als je niet online wil kijken om een huis kopen in Assen kan je altijd een makelaar inschakelen. Dit kan je zoektocht een stuk gemakkelijker maken. Een makelaar weet namelijk welke huizen er allemaal te koop staan en kan effectief voor je zoeken. Dit maakt een huis kopen in Assen een stuk efficiënter. Want een makelaar gaat namelijk specifiek opzoek naar wat jij zoekt en wat jij wil. Dat is natuurlijk heel erg handig als je een huis kopen in Assen wil. Zo vindt je snel je droomhuis in Assen.

 

 

Cn-flex

Schakel een boekhoudkantoor in en bespaar!

Krijgt u veel stress door alle financiële en administratieve zaken van uw bedrijf/onderneming? Dan is een boekhoudkantoor Eindhoven echt iets voor u! Zij nemen al uw stress uit handen en zorgen ervoor dat u geen een deadline meer gaat missen. Zo zijn alle financiële zaken op orde en kunt u bij hen altijd terecht voor deskundig advies.

Wat kan een boekhoudkantoor voor u betekenen?
Boekhouders zijn verantwoordelijk voor de boekhouding van een bedrijf of particulier. Daarbij geven ze uitstekend financieel advies, houden ze de salarisadministratie bij, vullen ze de belastingaangiften in en maken ze financiële reportages, jaarrekeningen en jaarverslagen. Kortom: een boekhouder neemt uw gehele boekhouding op zich. De belastingaangifte is een van de vele dingen wat elk jaar veel tijd kost. Een boekhouder heeft hier dan ook veel ervaring mee en kan deze taak dan ook perfect op zich nemen. Hierdoor bespaart u weer een hele hoop tijd en energie. U heeft ten slotte al genoeg te doen binnen uw bedrijf of onderneming. Zo zijn er veel zaken op financieel en administratief gebied waarbij zij u kunnen helpen om u te kunnen ontzorgen!

De voordelen van een boekhoudkantoor!
Waarom is het zo voordelig om een boekhoudkantoor in te schakelen? Allereerst bespaart u zelf een hoop tijd en energie! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Daarnaast kunt u ook nog eens veel geld besparen. U heeft waarschijnlijk minder kennis dan een boekhouder waardoor het bij u ook wat langzamer zal gaan. Alle uren die er dan in gaan zitten, kunt u ook aan uw ondernemen of andere zaken besteden. Deze betaalde uren zijn dan als het ware voor niks geweest aangezien een boekhoudkantoor u hier volledig in kan ontzorgen. Daarnaast bent u altijd verzekerd van goed advies. Heeft u een vraag of probleem? Dan heeft een boekhoudkantoor de perfecte oplossing voor u. Daarbij kunt u met veel boekhoudkantoren duidelijke afspraken maken. U zou bijvoorbeeld een vast bedrag per maand of jaar af kunnen spreken, hierdoor staat u niet voor verassingen. Een boekhoudkantoor is daarom ook zeker erg voordelig!

Ga op zoek naar een boekhoudkantoor bij u in de buurt!
Wilt u graag meer informatie op het gebied van boekhouding zzp Eindhoven? Of bent u een (jonge) ondernemer die graag de boekhouding uit handen wilt geven? Ga dan eens op zoek naar een boekhoudkantoor bij u in de buurt! Op deze manier bespaart u niet alleen tijd en geld, maar bent u er ook nog eens zeker van dat alle financiële zaken op orde zijn. Of u nu alles uit handen wilt geven, of slechts een aantal zaken, bij een boekhoudkantoor is dit allemaal mogelijk! Schakel daarom zeker een boekhoudkantoor in en ga ook besparen!

Cn-flex

Waarom kiezen voor Device as a service?

DaaS oftewel Device as a Service is een IT oplossing waarbij je ervoor kiest om producten als het ware te leasen. Je koopt geen nieuwe hardware, maar least de hardware die uw bedrijf nodig heeft. Per device betaalt u een vast bedrag. Krijgt u snel meer of minder medewerkers, dan wordt het bedrag dat u betaald ook meer of minder. Dat is nog eens flexibel! Zo kunt u gemakkelijk op veranderingen omgaan zonder hier veel hinder van te vinden.

Hoe werkt een DaaS oplossing?

In eerste instantie wordt gezamenlijk met de IT dienstverlener in kaart gebracht welke hardware nodig is om een optimale IT omgeving neer te zetten. Op strategisch niveau zullen er keuzes worden gemaakt, waardoor er kan worden bepaald wat u per maand nodig zult hebben. Er wordt niet alleen bepaald welke IT infrastructuur u benodigd, alle processen die verder volgen in de levenscyclus van hardware worden binnen een Device as a service model opgenomen. Denk hierbij aan het ondersteunen van de geleverde software- en hardware, zoals u dat voor ogen heeft. Moet er een bepaald programma geïnstalleerd worden. Geen probleem, uw IT dienstverlener zal dit voor u doen, zonder dat u hiervoor extra kosten hoeft te betalen. Want onderhoud als kostenpost zit namelijk al in uw maandelijkse bedrag ingebouwd. Naast onderhoud en support wordt u ook bijgestaan bij werkplekmigraties, het maken van backups en een goed beveiligde IT omgeving.

Is DaaS nuttig voor mijn bedrijf?

Budgettair gezien is DaaS erg fijn in gebruik, vanwege je elke maand een vast bedrag betaalt per device dat je in gebruik hebt. Dat is lekker overzichtelijk! En bij personeelswisselingen heb je geen gedoe! Je vraagt eenvoudig meer of minder devices aan, en betaalt naargelang het aantal devices dat je gebruikt! DaaS is uiterst flexibel.

DaaS biedt een volledige IT device oplossing! Waardoor uw medewerkers die anders voor de informatietechnologie voorzieningen zouden zorgen, worden ontzorgd. Dat biedt hen ruimte om aandacht te besteden aan andere taken waarmee uw bedrijf vooruit geholpen wordt. 

Bovendien wordt met een DaaS oplossing, gewaarborgd dat u werkt met kwalitatieve, volledig up-to-date werkende hardware. Wanneer u hardware least die aan vervanging toe is, zult u hiervan bericht krijgen en wordt de hardware vernieuwd. Met betrouwbare, goed beveiligde en up-to-date devices worden uw medewerkers uitstekend in staat gesteld om fijn te kunnen werken. 

U kunt trouwens hardware niet zomaar vervangen wanneer u dat wilt bij een DaaS-oplossing. Doorgaans geldt een hardware cyclus van twee tot en met drie jaar. Het contract kan net als bij leasen niet zomaar worden ontbonden. Hier worden dan ook kosten voor in rekening gebracht. Afgezien van de nadelen die er aan een leasecontract zitten, biedt een Device as a service ontzettend veel voordelen zoals u heeft kunnen lezen. Is het ook wat voor uw bedrijf denkt u?

Wilt u meer weten? Hier vindt u meer informatie over Device as a service .

https://neg-itsolutions.nl
Cn-flex

Xantion is hét ICT Bedrijf in Ede

Dit ICT Bedrijf in Ede helpt u bij alle voorkomende problemen die zich op de werkvloer kunnen voordoen. Wanneer u besluit om te gaan samenwerken met Xantion weet u vanaf dat moment dat u niet geconfronteerd zult worden met dure en vaak onverwachte investeringen. Voor slechts € 1,95 per werkplek per dag, bent u ervan verzekerd dat het beheer van uw volledige ICT voorziening in goede handen is. Xantion is hét ICT Bedrijf in Ede en omstreken.

 

ICT staat voor Informatie- en Communicatie Technologie. Xantion houdt zich voor u bezig met uw computers en aanverwante zaken zoals servers, switchen, routers en printers. Daarnaast houdt Xantion zich ook bezig met communicatie technologie. Behalve email dus ook telefonie en mobiele telefonie. Onze werkzaamheden voor u bestaan heel eenvoudig gezegd uit het onderhouden van de technologie, het bieden van ondersteuning bij problemen, maar ook het innoveren indien gewenst.

Ook voor gerichte trainingen kunt u bij dit ICT Bedrijf in Ede terecht

Dit professioneel ICT Bedrijf in Ede staat klaar om u te helpen wanneer u overweegt uw medewerkers een training te laten volgen. Bijvoorbeeld over het gebruik van bepaalde software zoals Outlook, Excel en / of Word.

Optimale automatisering door Xantion, ICT Bedrijf in Ede

Dit ICT Bedrijf in Ede helpt uw medewerkers hun werkbare uren zo optimaal mogelijk in te zetten. Niets zo ergerlijk en hinderlijk als een automatisering die niet optimaal functioneert. Het levert onderlinge stress en ergernis op de werkvloer op. Tegelijkertijd zorgt een slechte automatisering ook voor stagnatie in de productiviteit. Uw medewerkers beschikken helaas niet over de uitgebreide kennis van zaken als de medewerkers van Xantion. Uw medewerkers moeten zich geen zorgen hoeven maken over eventuele ICT oplossingen. Zij moeten doen waar zij goed in zijn. Zodat de medewerkers van Xantion kunnen doen waar zij goed in zijn. Om de werkbare uren zo optimaal mogelijk te gebruiken, schakelt u bij problemen heel eenvoudig Xantion in. Zij zorgen voor een snelle oplossing. ICT oplossingen zijn er voor u. Zodat u veel werk niet meer handmatig hoeft te laten oppakken. ICT zorgt er ook voor dat sommige taken eenvoudiger en sneller opgepakt kunnen worden.  Zodat u meer tijd over heeft om te besteden aan die taken die er echt toe doen binnen uw bedrijf.

 

 

Cn-flex

Personeelsadvies

Heb je wel eens personeelsadvies (klik hier voor de website) nodig gehad? Misschien heb je een eigen bedrijf en is het soms lastig wat je met de problemen op de werkvloer kunt doen. Daarom is het soms fijn om een extern bedrijf in te schakelen die hier naar kan gaan kijken. Verkijk je namelijk niet op het feit dat de meest gekke situatie’s zich voor kunnen doen op de werkvloer. Je werkt natuurlijk met mensen en mensen kunnen zichzelf soms in lastige situatie’s brengen. Daarnaast leven we ook allemaal het leven en ook dit gaat niet voor iedereen vlekkeloos.

Wanneer heb je een personeelsadvies nodig?

Hoe zit dat precies? Wanneer heb je een personeelsadvies eigenlijk nodig? Moet een situatie heel erg zijn om hiervoor iemand in te schakelen? Een voorbeeld van een probleem is bijvoorbeeld iemand die heel lang ziek is. Het kan zijn dat iemand bijvoorbeeld een jaar ziek is. Wat kun je hiermee doen. Je wilt misschien niet vervelend zijn, maar je bent ook gewoon aan het betalen voor iemand die niet werkt. Bovendien is het ook nog niet zeker of hiervoor iemand terug komt. Andere problemen die zich voor kunnen doen zijn relatie’s op het werk. Veel mensen ontmoeten hun man of vrouw op de werkvloer. Dit kan heel mooi zijn. Toch is het nog steeds zo dat 1 op de 3 huwelijken strand en wat nou als je nog steeds op diezelfde werkvloer werkt. En dan hebben we het nog niet eens over alle affaires die zich voordoen op de werkvloer. Met dergelijke problemen is het fijn om een extern team hierop te zetten die je kunt helpen hierbij. Ook kunnen ze je advies geven op het gebied van het aannemen van mensen of het ontslaan hiervan.

Simpra

Een bedrijf dat hiervoor erg gespecialiseerd is, is Simpra. Zij weten namelijk als geen ander wat te doen met dergelijke problemen. Ze gaan dan ook al wat langer mee en hebben veel ervaring. Daarnaast is het ook interessant om te zien hoe ze een persoonsadvies uitvoeren. Het gaat heel erg over de personen zelf, het gevoel wat daarbij komt kijken. Zo kan het zijn dat mensen onder het niveau werken en daarom helemaal niet goed samenwerken. De symptomen zijn de slechte samenwerking, maar de echte reden ligt ergens anders.

 

Cn-flex

Reclame maken, zeer verstandig

Een reclamecampagne kan jouw bedrijf (meer) bekendheid geven bij een specifieke doelgroep waardoor je bedrijfsnaam maar ook je product, dienst of merk een boost krijgen.

Je kunt natuurlijk old-school adverteren in kranten en tijdschriften, maar je kunt ook online reclame maken op websites en de diverse social media. Zo kun je advertenties (laten) maken voor kranten en tijdschriften of deze online plaatsen op websites en social media. Uiteraard is het beschikbare budget bepalend voor welke reclamecampagne je kiest. Zo is reclame vlak voor het acht uur journaal of die ene belangrijke voetbalwedstrijd is natuurlijk veel duurder dan een online reclamecampagne op Facebook bijvoorbeeld. Lees meer artikelen over reclame, administratie en banken.

Wat is het doel van reclame maken?

Het doel van je reclamecampagne kan zijn het aantrekken van nieuwe klanten en / of opdrachtgevers. Maar ook het behoud van je bestaande klanten en juist hen aanmoedigen over te gaan op nieuwe of meer aankopen van jouw product, dienst of merk. Door het maken van reclame wil je jouw naamsbekendheid vergroten. In je reclame uiting probeer je toekomstige klanten maar ook bestaande klanten te overtuigen dat ze niet bij de concurrent moeten zijn, maar juist bij jou.

Je kunt putten uit verschillende manieren om deze doelen te bereiken door de antwoorden op de volgende vier vragen exact te formuleren:

1. Welke boodschap wil je overbrengen?

2. Wat is je exacte doelgroep?

3. Hoe zorg je dat je opvalt?

4. Wat is de juiste frequentie?

Onthoud één ding: hoe vaker (potentiële) klanten jouw product, dienst, merk of bedrijfsnaam zien of horen, hoe groter de kans is dat ze zich jouw product, dienst, merk of bedrijfsnaam zullen herinneren.

Reclame maken alleen is niet voldoende

Wanneer je merkt dat je reclamecampagne vruchten afwerpt doe je er goed aan om de opdrachten die je binnenhaalt zo goed mogelijk uit te voeren. Ondanks alles is dat nog steeds je beste en belangrijkste marketing strategie. Immers de meeste nieuwe opdrachten haal je binnen via je bestaande klanten en /of opdrachtgevers. Voer jij de opdrachten naar tevredenheid of meer dan dat uit, krijg je als vanzelf nieuwe opdrachten bij dezelfde opdrachtgever en / of klant of bij nieuwe opdrachtgevers en/ of klanten. Je werk goed doen leidt dan als vanzelf tot mond-tot-mond reclame.

 

Cn-flex

Een arbeidsdeskundig onderzoek bespaart geld, stress en tijd

Zowel u als werkgever én uw medewerkers halen winst uit een accuraat en snel uitgevoerd arbeidsdeskundig onderzoek. Een arbeidsdeskundig onderzoek is erop gericht u en uw medewerkers een goede begeleiding te bieden wanneer ze onverhoopt (langdurig) ziek zijn. Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter bent u zelfs verplicht om snel en goed te laten onderzoeken hoe uw zieke medewerkers naar vermogen kunnen blijven werken. Bij verzuim kan dit gevolgen hebben voor een eventuele beoordeling van het UWV vanuit de WIA.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek

Een arbeidsdeskundige die een arbeidsdeskundig onderzoek uitvoert, is gespecialiseerd in de sociale, maatschappelijke, juridische en financiële aspecten van (ziekte)verzuim. Een arbeidsdeskundige van Adxpert voert binnen vijf werkdagen na aanvraag het onderzoek ter plekke uit en stelt binnen vijf werkdagen na het onderzoek een conceptrapportage op. In dit rapport is het advies vastgelegd hoe terugkeer naar de werkplek mogelijk kan worden gemaakt. Samen met alle betrokken partijen onderzoekt een arbeidsdeskundige welke maatregelen door zowel werkgever als medewerker moeten worden genomen om terugkeer naar werk mogelijk te maken.

Een arbeidsdeskundig onderzoek, richt zich op mogelijkheden

Met behulp van een arbeidsdeskundig onderzoek wordt aandacht besteed aan datgene dat een zieke medewerker nog wél kan. Samen wordt gezocht naar goede structurele oplossingen voor alle partijen, om langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Soms kan een zieke medewerker heel eenvoudig re-integreren door bijvoorbeeld aanpassingen door te voeren op de eigen werkplek. Het primaire doel van een arbeidsdeskundig onderzoek is het voorkomen van langdurige afwezigheid vanwege ziekte en het bevorderen van een spoedige en verantwoorde re-integratie naar werk.

Een arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert

Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft u als werkgever inzicht in de manier waarop uw zieke medewerker zijn of haar werk weer kan hervatten en hoe lang het duurt voordat het werk weer hervat kan worden. Uit een arbeidsdeskundig onderzoek kan ook naar voren komen dat werkhervatting binnen uw eigen organisatie echt niet meer mogelijk is. Zelfs niet na diverse aanpassingen op de werkplek. Uit een arbeidsdeskundig onderzoek kan naar voren komen dat uw zieke medewerker zelfs na een gedegen herstelperiode en begeleiding niet terug kan keren op zijn of haar oude werkplek binnen uw eigen organisatie. Adxpert kan u en uw zieke medewerker dan ook verder helpen bij een zogenaamd 2e spoor re-integratietraject.

 

Cn-flex

Cloud Training

Als er iets tegenwoordig opkomt in deze generatie, dan is dat het werken in de Cloud. Dit is makkelijk en snel en word door heel veel bedrijven en particulieren gebruikt. Wat veel mensen echter niet beseffen, is dat er ook een Cloud training wordt aangeboden door meerdere bedrijven en andere dienstverleners. Deze training is makkelijk te volgen en wordt vaak ook veel gewaardeerd door de mensen die het hebben gevolgd.

Waarvoor is Cloud training handig?

Cloud Training is tegenwoordig erg belangrijk, vooral ook omdat tegenwoordig de Cloud steeds meer worden gebruikt door ook steeds meer personen en groepen. Om uw eigen of een andere Cloud goed te kunnen beheren is een training dan ook goed aanbevolen. Wat je hier veel leert is het omgaan met de Cloud en het beheren van de Cloud tot in erg veel instellingen. Een aantal bedrijven bieden dan ook een Training aan voor iedereen die er ook maar iets of niets van af weet, zo kunnen deze mensen die de training volgen ook een grotere kans hebben op een baan in de toekomst in die richting.

Cloud specialist

Cloud specialisten zijn erg in de opkomst. Veel mensen hebben hun hulp nodig als het gaat om het werken in de Cloud en in soortgelijke omgevingen. Het is natuurlijk veel handiger om er zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Hiervoor heb je een training nodig om jezelf een Cloud specialist te noemen, je leert hier in 6 dagen alles wat je moet weten over Cloud security en nog veel meer.

http://www.cloudopleider.it/31316/Cloud-trainingen
Cn-flex

Contact over Arbodiensten

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar arbodiensten. Ik heb een onderneming met 50 medewerkers. Het is niet ongevaarlijk werk en het is verplicht je aan te sluiten bij een arbodienst. Ik ben al jaren lang aangesloten bij een arbodienst, maar ik ben niet tevreden over de werkwijze, kosten en omgang met klanten. Het is altijd gezeik, dus zoek ik nu andere arbodiensten welke ik met elkaar kan gaan vergelijken om die voorwaarden, waar het andere bureau juist mee in de fout gaat. dit ben ik gaan doen via het internet. En tot mijn grote verbazing was dit sneller gepiept als ik had durven denken. Lees in deze blog waarom!

Arbodiensten vergelijken

Ik wilde via internet gaan zoeken naar arbodiensten die ik met elkaar kon gaan vergelijken. Echter al snel toen ik aan het zoeken was ben ik gekomen op de arbomakelaar.nl. Dit is een bedrijf die de klant offertes opstuurt naar de gene die het contact formulier invult. Op de website is namelijk een formulier te vinden die je kan invullen. Je moet aangeven wat je zoekt. Zoek je een arboconsultant? Een Arboarts? Of een Arbodiensten verlening. Dat is wat je onder andere moet aangeven. Daarnaast moet je ook persoonlijke gegevens invullen en moet je aangeven of je nog specifieke wensen hebt. Echter hebben veel mensen die dit willen nog veel vragen. Dan kan je contact met ze opnemen. Je kan dan vragen stellen over de offertes. Als je besluit de offertes aan te vragen vul dan het contact formulier in en verstuur deze. Als je offertes van arbodiensten binnen hebt  gekregen en je hebt nog vragen dan kan je gerust contact opnemen. Doe dit via info@arbomakelaar.nl of bel met 06 – 22 52 83 36. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag! Ook kan je naar de website van de Arbomakelaar gaan voor meer informatie!

Cn-flex

Online marketing

Ik ben op zoek naar een online marketing bureau omdat ik hoger in Google wil komen te staan en ik zit te denken aan Doelbewust Online Marketing. Ik weet nu niet eens waar ik sta en ik ben alleen vindbaar op mijn bedrijfsnaam. Mijn besluit is nu zo’n online marketing bureau in te schakelen zodat ze mij vindbaar kunnen maken op een relevant zoekwoord waarbij ik hoger in Google kan komen te staan zodat ik meer klanten kan krijgen. Ik ben ook bereid hier het een en ander voor te betalen. Natuurlijk wil ik een bedrijf die serieus met mij omgaat en mij niet wilt afzetten. Daarom ben ik gaan zoeken naar bedrijven die mij daar mee zouden kunnen helpen.

 

Zoeken op online marketing

Ik ben dus gaan zoeken op online marketing om een bureau te vinden die mij daar goed bij kan helpen. Ik kwam al vrij snel op de website van Doelbewust Online Marketing. Ik heb het team bekeken en het leken mij zeer vriendelijke mensen dus ik heb besloten om ze te gaan bellen. Daar kreeg ik ook zoals verwacht een zeer vriendelijk persoon aan de telefoon die mij gelukkig direct kon helpen. Zij hebben een zoekwoordonderzoek voor mij gedaan en aan de hand daarvan heb ik kunnen kiezen op wat voor zoekwoord ik gevonden wil worden. Daarna heb ik een pakket kunnen kiezen met hoeveel uur per maand er aan wordt gewerkt etc. Doelbewust heeft er voor gekozen mij te helpen en we hoopte dat we binnen een paar maanden al zichtbaar waren in de top 10 van Google. Dat was gelukkig na 3 maanden ook zeker het geval! Ik stond na iets meer dan een half jaar zelfs met het opgegeven zoekwoord op nummer 1 en de klanten stroomden binnen! Ik wil Doelbewust Online Marketing hartelijk bedanken voor de goede service en de kwaliteit die ze hebben geleverd. Ik zal het bedrijf zeker bij iedereen aan willen raden.