Reinig effectief met een droogijs straalmachine

In bepaalde takken van de industrie zijn reguliere schoonmaakmethodes niet genoeg. Zo vragen de mallen / matrijzen in de plastic en rubber industrie om een stevige aanpak. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld machines in de voedingsindustrie. Er zijn nog tal van situaties die baat hebben bij droogijsstralen. Hierbij wordt samengeperste CO2 oftewel koolstofdioxide met perslucht tegen het vervuilde oppervlak gestraald. Wanneer deze droogijs korrels het vuil raken, veranderen ze weer in CO2-gas. Het eindresultaat is een schoon, droog en onbeschadigd oppervlak. Deze methode wordt ook wel koudijsstralen genoemd.

Schone oppervlaktes met nauwkeurige apparatuur

Om zo veel mogelijk profijt te hebben van het droogijsstralen, kunt u het beste een apparaat gebruiken dat nauwkeurig instelbaar is. Zo kunt u bij Blasteq een compacte of een professionele droogijs straalmachine bestellen welke een digitaal instelbaar doseersysteem heeft. Ook vindt u een kleine droogijs straalmachine in het assortiment. Deze is zeer compact en weegt slechts 16 kilogram. Bovendien maakt het ergonomische en lichtgewicht staalpistool hem extra makkelijk in gebruik. 

Blasteq: uw professionele hulp bij het droogijsstralen

Blasteq is exclusief importeur van ICS droogijs straalapparatuur. Behalve apparaten voor droogijsstralen kunt u bij ons ook terecht voor oplossingen op het gebied van sodastralen, gritstralen en ultrasoonreinigen. Wij importeren overigens ook exclusief Sobijet straalapparatuur en Meltron sodastraalmiddel. Verder leveren wij ook Kerry ultrasoonreinigers en Guyson straalcabines. De optie bestaat om de straalapparatuur te leasen, zodat u directe aan de slag kunt. Wanneer u graag eerst meer informatie of deskundig advies wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven trainingen, bieden indien nodig ondersteuning en verzorgen het onderhoud van de straalapparatuur. Kijk voor meer informatie op blasteq.nl of bel met +31 (0)252 797 935. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

http://blasteq.nl/