Categoriearchief: Zakelijk

Veiligheid met gehard glas op maat

Een winkel beschikt vaak over gehard glas op maat. Maar vergeet overigens ook niet dat een douchedeur dit ook kan zijn! Het moet immers tegen warmte, stoten en kou kunnen. Maar wanneer je ervoor kiest om jouw raam te vervangen voor dit exemplaar zal je goed moeten opletten waar je dit koopt. Vaak zal je dit online zoeken in de hoop hier voordeliger uit te zijn. Bij het eerste de beste bedrijf heb jij het gevonden en wil je niets liever een bestelling plaatsen. Toch wordt er aangeraden om eerst een onderzoekje te verrichten bij diverse aanbieders. Vaak zal je merken dat het elders nóg voordeliger en krachtiger wordt aangeboden.

 

De voordelen van gehard glas op maat

 

Dat gehard glas sterker is dan reguliere glas hoeft niet uitgelegd te worden. Vaak vind je dit terug in een etalage van een winkel ter bescherming. Niet alleen zorgt het ervoor dat de kans op een inbraak minimaal wordt. Maar mocht het ooit gebeuren dat het glas breekt, dan zal het in duizenden stukjes vallen. Dit houdt in dat de kans op verwondingen zo min mogelijk zullen zijn.

 

Maar waarvoor kiest men eigenlijk voor glas wat steviger is dan normaal?

 

Wanneer je kiest voor gehard glas, dan verwacht je stevigheid en kracht. Maar waarom is dat eigenlijk? Jij gaat er toch niet vanuit dat het glas breekt wanneer je in de buurt bent? Vaak wordt dit soort glas dan ook gebruikt in een winkelpui. Puur ter bescherming van inbraak. Wanneer jij bijvoorbeeld een juwelierszaak hebt, dan wens jij alles beschermd te hebben. Door dit soort glas te gebruiken is de kans kleiner dat er bij een inbraak ook spullen ontvreemd wordt. Gehard glas is standaard afgescherpt. Dit houdt in dat het glas bewerkt is en geen uitstekende schilfers heeft. Een stuk veiliger en bovendien ook sneller te monteren!

Nu weet je waar je op moet letten bij het kopen van gehard glas. Alleen nog een geschikt bedrijf zien te vinden die je hiermee kunt helpen en jij bent klaar! Bij het zoeken naar een onderneming wordt er geadviseerd om goed op te letten. Bezoek bijvoorbeeld de recensies en ervaar wat iemand anders van het bedrijf vindt! Hierdoor zal jij een stuk sneller de keuze kunnen maken bij een bedrijf. Met recensies maak je het al sneller betrouwbaar!

Cn-flex

Bedrijfsprocessen verbeteren

Voor een goed werkende bedrijfsvoering is het belangrijk dat het totaal plaatje werkt. Iedere werknemer en iedere afdeling moet precies weten wat zijn/haar taken zijn en er moet een gestroomlijnde communicatie zijn die alles met elkaar verbindt. Als jij vindt dat je bedrijf toe is aan een innovatie procesoptimalisatie is het belangrijk dat het oude systeem vlekkeloos werkt, maar dat het beter kan. Indien hier al fouten gemaakt wordt is vernieuwing helemaal een slecht idee. Mocht je willen innoveren heb ik hierbij een paar handige tips voor je.

Het is als eerst dus het belangrijkst dat alle taken goed verdeeld zijn en iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Iedereen moet weten welke waarde zij toevoegen aan het bedrijf. Pas dan kan je efficiëntie in het spel brengen. Het is hiernaast belangrijk om te bepalen wat je precies wilt verbeteren. Niet alles hoeft geautomatiseerd te worden omdat het zomaar kan zijn dat juist de menselijke bevindingen en meningen van cruciaal belang zijn. Je tijd en geld in een innovatie steken moet een verbetering zijn en geen achteruitgang.

De juiste keuze is een geautomatiseerd CRM-systeem. De detachering software en document management zorgen ervoor dat jij altijd een duidelijk inzicht hebt in de klanten en de gegevens. Je klanten zijn belangrijk en je wilt ook goed bijhouden wat er is afgesproken, wat de problemen zijn en hoe de communicatie verloopt. Op deze manier voelt de klant zich begrepen en zorg jij ervoor dat je inzicht hebt op de wensen en behoeften. Door de juiste inzicht te krijgen in de klant en zijn probleem kan je er voor zorgen dat je écht een oplossing biedt voor de klant.

 Je moet ervoor zorgen dat je inzicht vergaart in de juiste onderdelen van je bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat alle processen als een geoliede machine lopen en er geen problemen ontstaan.

https://www.mysolution.nl/
Cn-flex

Een zakelijke taaltraining op maat

Bent u voor uzelf of voor collega’s of werknemers op zoek naar een zakelijke taalcursus? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een taalcursus van kwaliteit. Hiervoor bent u aan het goede adres bij The Square Mile. Wij richten ons al sinds 2002 op het samenstellen en geven van zakelijke taaltrainingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Door middel van ervaringen van onze cursisten zijn wij erin geslaagd om onze taaltrainingen door de jaren heen te perfectioneren. Wij richten ons op uw leerbehoeften en dit stelt onze trainers steeds weer in staat om voor ieder individu de perfecte taaltraining op te zetten.

Effectief leren
Kant en klare taalcursussen zult u nooit tegenkomen bij The Square Mile. U heeft bij ons de keuze uit taalcursussen in diverse talen en op verschillende niveaus. Voordat u start met uw taalcursus Spaans, gaan onze trainers eerst met u in gesprek over uw leerbehoefte, wensen en taalniveau. Aan de hand van dit intakegesprek wordt uw taalcursus samengesteld. Onze trainers weten precies wat u nodig heeft in uw branche en uw functie. U leert bij The Square Mile dus altijd precies wat u nodig heeft, niets meer en niets minder. Dit geeft u de kans om zo efficiënt mogelijk te leren met het beste resultaat.

Toptrainers
U kunt uw cursus Italiaans volgen samen met een kleine groep collega’s, maar u kunt er ook voor kiezen om individueel de training te volgen. Aan individuele begeleiding zal het u in ieder geval niet ontbreken. Onze trainers doen er alles aan om uw leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zij bieden u diverse leermiddelen en staan steeds voor u klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie over de verschillende opties bij The Square Mile? Neem dan gerust eens contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/
Cn-flex

ZAKELIJKE TELEFONIE

COMSAVE ZAKELIJKE TELEFONIE

Zakelijk bellen is aan een opmars begonnen. U kunt daarvan profiteren. Kies nu voor een via Hosted VOIP abonnementComsave. Of u nou een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf: de telefoniediensten van Comsave worden op maat gemaakt. 

Onze zakelijke telefonie is niet alleen toekomstbestendig en schaalbaar, u komt nooit voor onaangename dure verrassingen te staan. Iedere maand betaalt u namelijk een vast bedrag. 

VOORDELEN ZAKELIJK BELLEN VIA COMSAVE

 • Kosteloos nummerbehoud
 • Integratie van vast met mobiel
 • Uitstekende SLA en beschikbaarheid

VOIP

Bij Voice Over IP (VOIP) verloopt telefonie via de internetverbinding. Er is maar één netwerk voor zowel spraak- als datadiensten. Via een slimme app kan een eigen telefooncentrale ingericht worden. Het zakelijk telefoneren van de toekomst heeft veel mogelijkheden. Zo functioneren uw laptop of pc als telefoon en worden zakelijke belletjes met een muisklik doorgezet naar een smartphone of andere computer.Betaalbaar modern zakelijk bellen kan met Hosted VOIP: betaal een vast maandbedrag per gebruiker en schaal alleen op indien nodig.

MEER INFORMATIE

MOBIELE TELEFONIE

Comsave levert ook geavanceerde zakelijke mobiele abonnementen. Kies standaard voor onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland in combinatie met ruime databundels (vanaf 1 Gb per maand).

Comsave Mobile biedt de mogelijkheid van meerdere vaste en mobiele telefoonnummers op één toestel. Geïnteresseerd? Stap nu over met onze hulp.

MEER INFORMATIE

http://aanbod.comsave.nl
Cn-flex

Design van een website

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou volledige webdesign en website ontwikkeling kan zorgen is Edit4u voor jou het ideale en geschikte bedrijf. Laten we eerlijk zijn het design van een website is van enorm groot belang, als de eerste indruk omtrent de website niet positief is gaan de bezoekers gelijk van de pagina af en zullen zij waarschijnlijk een kijkje gaan nemen bij de concurrent.  Als organisatie achter een website krijg je natuurlijk maar één keer de kans om een positieve eerste indruk bij de bezoeker te genereren.

Uit onderzoek is gebleken dat een overgrote meerderheid van de internetgebruikers kiest voor een website met een goed design dan een website waar weinig tijd en aandacht in is gestopt. Daarnaast geven deze gebruikers van internet ook aan dat zij het enorm belangrijk vinden dat ze snel en eenvoudig informatie kunnen vinden die voor hun relevant is. Ruim 90 % gaf aan dat zij het belangrijkste vinden dat alles gemakkelijk te vinden is op de website waar zij naar zoeken. Ruim 50 % van de respondenten gaf aan dat het regelmatig voorkomt dat zij een pagina verlaten omdat zij vinden dat de pagina er grof gezegd niet uit ziet. Het is enorm belangrijk dat de website van jou eigen bedrijf/organisatie er goed uit ziet, het is toch een uithangbord van je gehele organisatie. Zorg er dus ten alle tijden voor dat de website volledig in lijn ligt met de stijl die je hanteert in je fysieke winkel indien je die hebt. Consumenten stellen het namelijk niet op prijs als zij veel verschil zien tussen de offline en online kanalen van een winkel/merk. Consistentie tussen offline en online kanalen is dé basis voor een goede website. Zorg er dus voor dat je website goed ingericht is en over een mooi en chique design beschikt, je wilt tenslotte toch bereiken dat bezoekers tevreden zijn over jou website.

 

http://www.edit4u.nl/
Cn-flex

Een zakelijke laptop kopen Tips

Waar moet je op letten bij het kopen van laptops :

hardware welke processor & software operating software
gebruiksgemak
snelheid, processor keuze
accuduur & energiegebruik
behuizing & beeldscherm

Keuze van het merk,

Wij hebben altijd de voorkeur voor merken die zelf laptops produceren voor de zakelijke markt zoals Dell en HP.

Veel tests die je op internet vind zijn niet reeel. Vaak worden appels en peren vergeleken. Een laptop met 3Ghz presteert soms slechter dan een laptop met 1,8Ghz.

De laptop kwaliteit is afhankelijk van veel factoren:

Chipset, snelheid geheugen, een SSD hardeschijf en het aantal omleidingen in een moederbord.

Processoren heb je ook in verschillende gradaties, je hebt A-grade B-Grade en C-Grade processorden. Bij een computer van nieuw 200 heb je vaak geen A-grade processor.

Echter bij zakelijke modellen vaak wel, laptop fabrikanten willen geen risico lopen.

Dus alle onderdelen zijn vaak A-grade, nieuw prijzen beginnen vaak al vanaf 1500 euro en stoppen rond de 3500 euro.

Er zijn ook webwinkels die zich specialiseren in het verkopen van ex lease modellen.

Hier kan je vaak een A-grade zakelijke laptop kopen voor tussen de 200 en 600 euro.

Er zit dan garantie op van 3 maanden tot 3 jaar afhankijk van de leeftijd van de laptop.

Een site waar je zo’n laptop kan kopen is Laptop-kopen.nl

Ikzelf zou liever een goede laptop willen dan een goedkope, maar goed en goedkoop is altijd goed.

Goede test site’s zijn:

www.consumentenbond.nl

www.tomshardware.com

http://www.laptop-kopen.nl
Cn-flex

Laat jouw salaris beheren

Salarissen verschillen heel erg per person. Het type werk wat je doet, het aantal uren dat je maakt en op wat soort tijdsstippen zijn erg belangrijke factoren voor het bepalen van een salaris. Er staan voor veel banen bepaalde startsalarissen, maar toch ontstaat hier vaak veel onduidelijkheid over. Bepaalde bedrijven tasten hier in het duister en kunnen hier goed wat hulp bij gebruiken. Er zijn externe partijen die bedrijven hierbij kunnen helpen op bijvoorbeeld het gebied van salarisberekening. Een speciaal systeem is ontwikkelt wat een salarisservice is genoemd en dat zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers een goed inzicht kunnen krijgen op het gebied van lonen.

Het bedrijf dat dit doet heet CBBS en zit gevestigd in Den Haag- Rijswijk. Het bedrijf heeft veel expertise op dit vlak en kan de salarisadministratie van een bedrijf beheren en door middel van het systeem van CBBS is dit allemaal makkelijk te bekijken als werkgever en werknemer. Alles is online te bekijken op één centrale plek en is altijd toegankelijk. Op allerlei apparaten is de service te gebruiken, dus je hoeft geen gebruik te maken van een computer, maar kan het bijvoorbeeld ook worden bekeken op een smartphone. Door middel van de salarisservice van CBBS is dit mogelijk en is het makkelijker dan ooit om al jouw gegevens makkelijk bij de hand te hebben. Op het gebied van lonen staat alles in het systeem en CBBS laat alles duidelijk zien.

Door het gebruik van de service staat alles dus op één plek en worden er allerlei gegevens opgeslagen en verzamelt die je zal nodig hebben op een gegeven moment. Gegevens die van belang zijn voor de belastingdienst, arbodienst en andere zaken is natuurlijk handig op een centrale plek te hebben. Daarnaast zijn alle loonstroken, loonkosten per uur en andere variabelen allemaal te bekijken in het systeem. Salarisadministratie kan je het best overlaten aan CBBS!

http://www.cbbs.nl/
Cn-flex

Welk printpapier voor welk doel?

Printpapier komt in vele maten, soorten, kleuren en diktes. Wanneer u printpapier gaat bestellen is het verstandig om met de volgende zaken rekening te houden.

De dikte van het printpapier

Het is eigenlijk heel eenvoudig: hoe dikker het papier hoe beter de kwaliteit. En hoe dunner het papier hoe goedkoper het is.

Maar het is ook zo dat hoe dunner het papier is hoe doorzichtiger het is. Bij dun papier kan het dus gebeuren dat de inkt doorlekt naar de andere zijde van het papier.

Dik printpapier straalt kwaliteit uit en de inkt lekt niet naar de andere kant. Let wel dat uw printer goed is ingesteld om dik papier te verwerken.

Maar omdat niet alles wat u print van het grootste belang is hoeft u niet altijd voor dik papier te kiezen. Het is daarom aan te raden om voor printpapier met verschillende diktes te kiezen, zodat u voor iedere toepassing de juiste papierdikte heeft. 

Wat is het doel?

Voor alle verschillende doelen van een printopdracht zijn en verschillende soorten papier. Bij het printen van een tekstdocument voldoet een standaard A4-formaat maar wanneer u bijvoorbeeld foto’s wilt printen kunt u beter kiezen voor speciaal fotopapier.

Wilt u een presentatie of een rapportage uitprinten is het beter om voor printpapier te kiezen dat kwaliteit uitstraalt. En een brochure waar u klanten mee wilt aantrekken kan ook beter op dik papier geprint worden.

Gaat u in zwart-wit printen of in kleur?

Voor printen in zwart-wit volstaat standaard A4 printpapier van 80 gram. Wilt u echter in kleur printen dan is het beter om voor een hogere kwaliteit printpapier te kiezen omdat er anders een kans is dat de inkt doorlekt naar de andere kant van de pagina.

Laser- of inktjetprinter?

Bij gebruik van een inktjetprinter is er speciaal papier waar een dunne coating op is aangebracht dat het uitlopen van de inkt voorkomt. En voor een laserprinter is het beter om papier met een hogere witheid, gladheid en gewicht te kiezen.

Bestel uw printpapier online bij Valeda

Valeda is gespecialiseerd in alle soorten printpapier alledaags tot speciaal, van wit tot vele kleuren en van lichtgewicht tot zwaar. Wij hebben printpapier uit voorraad leverbaar en snel bij u geleverd, thuis of op kantoor.

Voor gratis advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

http://www.valeda.nl/papier/printpapier.html
Cn-flex

Kappers app laten maken

Ieder bedrijf heeft de mogelijkheid om een app te laten maken. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een informatie app, waar klanten meer informatie over het desbetreffende bedrijf kunnen lezen. Er kan ook worden gekozen voor een dienstverlenende applicatie. Het is allemaal mogelijk, maar er is wel een goede app voor nodig.

Een goed functionerende app

Een goed functionerende app is noodzakelijk om dit goed te kunnen toepassen. Je wilt uiteraard niet dat er diverse ergernissen of vervelende situaties ontstaan rondom de applicatie. Wanneer de app goed functioneert, zullen er geen klachten ontstaan zoals dat de app traag is of niet goed werkt. Al met al heeft dit veel voordelen waar door potentiële klanten een positieve blik krijgen op een bedrijf.

Apps voor kappers

Kappers zijn goede voorbeelden van bedrijven die ook gebruik zouden kunnen maken van de voordelen van een applicatie. Bijvoorbeeld om mensen informatie te geven over de kapper, en over de mogelijke behandelingen en dergelijke. Het is daarentegen ook mogelijk om een aantal taken uit handen te geven en de reserveringen en afspraken te verleggen naar een applicatie. Een kapper app zou dus erg handig kunnen zijn, zowel voor het bedrijf als voor de klanten. Zoals hier boven al stond vermeld, is het dan wel noodzakelijk dat de app goed functioneert en dat er geen sprake is van irritaties of klachten rondom de applicatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een app voor jouw bedrijf? Neem eens een kijkje op de website van iMediaStars

http://imediastars.nl/app/kapper
Cn-flex

Wat is een e-fulfilment bedrijf

E-fulfilment bedrijf

Een e-fulfilment bedrijf is verantwoordelijk voor de afhandeling van klantenorders die in een webshop worden gedaan. In plaats van zelf alle pakketten iedere dag in te pakken kan dit ook uitbesteed worden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Taken die een e-fulfilment bedrijf uitvoert zijn o.a.:

 • Inslag van goederen
 • Opslag van goederen
 • Orderpicken
 • Producten verpakken voor verzending
 • Frankering en verzending

Door de logistieke handelingen uit te besteden houdt u meer tijd over voor taken waarmee u uw webshop kunt laten groeien.

 • Zoek nieuwe business via marketing of door nieuwe zakenpartners te ontmoeten.
 • Geef uw klanten meer persoonlijke aandacht waardoor ze eerder terug komen voor een herhaalbestelling.
 • Besteed meer tijd aan inkoop zodat alle producten goed op voorraad zijn en u scherpe aanbiedingen kunt neerzetten

Of geniet natuurlijk van een welverdiende vakantie terwijl uw bedrijf gewoon door blijft lopen!

Nieuwsgierig over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Webshop Service Nederland (WSSN).

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

http://www.wssn.nl