Categorie archief: Zakelijk

Bijzondere werkplekken in Hoofddorp huren

Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp huren

Wij verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Circulair en duurzame evenementenruimte huren

Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

Bedrijfsprocessen verbeteren

Voor een goed werkende bedrijfsvoering is het belangrijk dat het totaal plaatje werkt. Iedere werknemer en iedere afdeling moet precies weten wat zijn/haar taken zijn en er moet een gestroomlijnde communicatie zijn die alles met elkaar verbindt. Als jij vindt dat je bedrijf toe is aan een innovatie procesoptimalisatie is het belangrijk dat het oude systeem vlekkeloos werkt, maar dat het beter kan. Indien hier al fouten gemaakt wordt is vernieuwing helemaal een slecht idee. Mocht je willen innoveren heb ik hierbij een paar handige tips voor je.

Het is als eerst dus het belangrijkst dat alle taken goed verdeeld zijn en iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt. Iedereen moet weten welke waarde zij toevoegen aan het bedrijf. Pas dan kan je efficiëntie in het spel brengen. Het is hiernaast belangrijk om te bepalen wat je precies wilt verbeteren. Niet alles hoeft geautomatiseerd te worden omdat het zomaar kan zijn dat juist de menselijke bevindingen en meningen van cruciaal belang zijn. Je tijd en geld in een innovatie steken moet een verbetering zijn en geen achteruitgang.

De juiste keuze is een geautomatiseerd CRM-systeem. De detachering software en document management zorgen ervoor dat jij altijd een duidelijk inzicht hebt in de klanten en de gegevens. Je klanten zijn belangrijk en je wilt ook goed bijhouden wat er is afgesproken, wat de problemen zijn en hoe de communicatie verloopt. Op deze manier voelt de klant zich begrepen en zorg jij ervoor dat je inzicht hebt op de wensen en behoeften. Door de juiste inzicht te krijgen in de klant en zijn probleem kan je er voor zorgen dat je écht een oplossing biedt voor de klant.

 Je moet ervoor zorgen dat je inzicht vergaart in de juiste onderdelen van je bedrijf. Op deze manier zorg je ervoor dat alle processen als een geoliede machine lopen en er geen problemen ontstaan.

https://www.mysolution.nl/

Reinig effectief met een droogijs straalmachine

In bepaalde takken van de industrie zijn reguliere schoonmaakmethodes niet genoeg. Zo vragen de mallen / matrijzen in de plastic en rubber industrie om een stevige aanpak. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld machines in de voedingsindustrie. Er zijn nog tal van situaties die baat hebben bij droogijsstralen. Hierbij wordt samengeperste CO2 oftewel koolstofdioxide met perslucht tegen het vervuilde oppervlak gestraald. Wanneer deze droogijs korrels het vuil raken, veranderen ze weer in CO2-gas. Het eindresultaat is een schoon, droog en onbeschadigd oppervlak. Deze methode wordt ook wel koudijsstralen genoemd.

Schone oppervlaktes met nauwkeurige apparatuur

Om zo veel mogelijk profijt te hebben van het droogijsstralen, kunt u het beste een apparaat gebruiken dat nauwkeurig instelbaar is. Zo kunt u bij Blasteq een compacte of een professionele droogijs straalmachine bestellen welke een digitaal instelbaar doseersysteem heeft. Ook vindt u een kleine droogijs straalmachine in het assortiment. Deze is zeer compact en weegt slechts 16 kilogram. Bovendien maakt het ergonomische en lichtgewicht staalpistool hem extra makkelijk in gebruik. 

Blasteq: uw professionele hulp bij het droogijsstralen

Blasteq is exclusief importeur van ICS droogijs straalapparatuur. Behalve apparaten voor droogijsstralen kunt u bij ons ook terecht voor oplossingen op het gebied van sodastralen, gritstralen en ultrasoonreinigen. Wij importeren overigens ook exclusief Sobijet straalapparatuur en Meltron sodastraalmiddel. Verder leveren wij ook Kerry ultrasoonreinigers en Guyson straalcabines. De optie bestaat om de straalapparatuur te leasen, zodat u directe aan de slag kunt. Wanneer u graag eerst meer informatie of deskundig advies wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven trainingen, bieden indien nodig ondersteuning en verzorgen het onderhoud van de straalapparatuur. Kijk voor meer informatie op blasteq.nl of bel met +31 (0)252 797 935. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook.

http://blasteq.nl/

Een volg systeem software voor inzicht in vervoerscondities: wat u eraan heeft

Binnen een transportbedrijf kan een volg systeem erg nuttig zijn. Eén van de hoofddoelen van een transportbedrijf is dan ook vaak om te zorgen dat de klanten tevreden zijn met de levering en ladingen die het bedrijf uitvoert. Zowel de locatie van ladingen als de staat van de ladingen kan daarbij van groot belang zijn. Bij de specialist in draadloos meten en het registreren en inzichtelijk maken van de locaties en de staat van ladingen, kunt u software voor een volg systeem laten installeren. U kunt dan uw ladingen vierentwintig uur per dag in de gaten houden. Daarnaast kunt u een draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor laten installeren. Met een volg systeem, draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor profiteert u van diverse voordelen: u kunt snel ingrijpen bij eventuele calamiteiten, u kunt rapportage leveren aan uw klanten, u kunt bewijzen dat goederen onder de juiste condities zijn vervoerd en u voorkomt derving van ladingen. Dat komt de efficiënte van uw bedrijfsprocessen ten goede.

Transport inzichtelijk maken met draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem

Heeft u een transportbedrijf? Dan doet u er goed aan om voldoende inzicht te krijgen in het transport dat uw bedrijf verricht. Zo het altijd belangrijk om op de hoogte te zijn van de locatie en de staat van de ladingen die het bedrijf uitvoert. Daarvoor heeft de specialist iets nieuws voor u ontwikkeld: een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Beveilig uw koeltrailers met een brandstofniveau sensor

Bent u werkzaam binnen de transportsector, dan heeft u het misschien ook al wel gemerkt: er wordt steeds vaker brandstof gestolen. Gelukkig is het mogelijk om daar iets tegen te doen en uw brandstof te beschermen. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

Een zakelijke taaltraining op maat

Bent u voor uzelf of voor collega’s of werknemers op zoek naar een zakelijke taalcursus? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een taalcursus van kwaliteit. Hiervoor bent u aan het goede adres bij The Square Mile. Wij richten ons al sinds 2002 op het samenstellen en geven van zakelijke taaltrainingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Door middel van ervaringen van onze cursisten zijn wij erin geslaagd om onze taaltrainingen door de jaren heen te perfectioneren. Wij richten ons op uw leerbehoeften en dit stelt onze trainers steeds weer in staat om voor ieder individu de perfecte taaltraining op te zetten.

Effectief leren
Kant en klare taalcursussen zult u nooit tegenkomen bij The Square Mile. U heeft bij ons de keuze uit taalcursussen in diverse talen en op verschillende niveaus. Voordat u start met uw taalcursus Spaans, gaan onze trainers eerst met u in gesprek over uw leerbehoefte, wensen en taalniveau. Aan de hand van dit intakegesprek wordt uw taalcursus samengesteld. Onze trainers weten precies wat u nodig heeft in uw branche en uw functie. U leert bij The Square Mile dus altijd precies wat u nodig heeft, niets meer en niets minder. Dit geeft u de kans om zo efficiënt mogelijk te leren met het beste resultaat.

Toptrainers
U kunt uw cursus Italiaans volgen samen met een kleine groep collega’s, maar u kunt er ook voor kiezen om individueel de training te volgen. Aan individuele begeleiding zal het u in ieder geval niet ontbreken. Onze trainers doen er alles aan om uw leerproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zij bieden u diverse leermiddelen en staan steeds voor u klaar om u te helpen en vragen te beantwoorden. Wilt u meer informatie over de verschillende opties bij The Square Mile? Neem dan gerust eens contact met ons op.

http://www.thesquaremile.nl/

ZAKELIJKE TELEFONIE

COMSAVE ZAKELIJKE TELEFONIE

Zakelijk bellen is aan een opmars begonnen. U kunt daarvan profiteren. Kies nu voor een via Hosted VOIP abonnementComsave. Of u nou een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf: de telefoniediensten van Comsave worden op maat gemaakt. 

Onze zakelijke telefonie is niet alleen toekomstbestendig en schaalbaar, u komt nooit voor onaangename dure verrassingen te staan. Iedere maand betaalt u namelijk een vast bedrag. 

VOORDELEN ZAKELIJK BELLEN VIA COMSAVE

 • Kosteloos nummerbehoud
 • Integratie van vast met mobiel
 • Uitstekende SLA en beschikbaarheid

VOIP

Bij Voice Over IP (VOIP) verloopt telefonie via de internetverbinding. Er is maar één netwerk voor zowel spraak- als datadiensten. Via een slimme app kan een eigen telefooncentrale ingericht worden. Het zakelijk telefoneren van de toekomst heeft veel mogelijkheden. Zo functioneren uw laptop of pc als telefoon en worden zakelijke belletjes met een muisklik doorgezet naar een smartphone of andere computer.Betaalbaar modern zakelijk bellen kan met Hosted VOIP: betaal een vast maandbedrag per gebruiker en schaal alleen op indien nodig.

MEER INFORMATIE

MOBIELE TELEFONIE

Comsave levert ook geavanceerde zakelijke mobiele abonnementen. Kies standaard voor onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland in combinatie met ruime databundels (vanaf 1 Gb per maand).

Comsave Mobile biedt de mogelijkheid van meerdere vaste en mobiele telefoonnummers op één toestel. Geïnteresseerd? Stap nu over met onze hulp.

MEER INFORMATIE

http://aanbod.comsave.nl

Design van een website

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou volledige webdesign en website ontwikkeling kan zorgen is Edit4u voor jou het ideale en geschikte bedrijf. Laten we eerlijk zijn het design van een website is van enorm groot belang, als de eerste indruk omtrent de website niet positief is gaan de bezoekers gelijk van de pagina af en zullen zij waarschijnlijk een kijkje gaan nemen bij de concurrent.  Als organisatie achter een website krijg je natuurlijk maar één keer de kans om een positieve eerste indruk bij de bezoeker te genereren.

Uit onderzoek is gebleken dat een overgrote meerderheid van de internetgebruikers kiest voor een website met een goed design dan een website waar weinig tijd en aandacht in is gestopt. Daarnaast geven deze gebruikers van internet ook aan dat zij het enorm belangrijk vinden dat ze snel en eenvoudig informatie kunnen vinden die voor hun relevant is. Ruim 90 % gaf aan dat zij het belangrijkste vinden dat alles gemakkelijk te vinden is op de website waar zij naar zoeken. Ruim 50 % van de respondenten gaf aan dat het regelmatig voorkomt dat zij een pagina verlaten omdat zij vinden dat de pagina er grof gezegd niet uit ziet. Het is enorm belangrijk dat de website van jou eigen bedrijf/organisatie er goed uit ziet, het is toch een uithangbord van je gehele organisatie. Zorg er dus ten alle tijden voor dat de website volledig in lijn ligt met de stijl die je hanteert in je fysieke winkel indien je die hebt. Consumenten stellen het namelijk niet op prijs als zij veel verschil zien tussen de offline en online kanalen van een winkel/merk. Consistentie tussen offline en online kanalen is dé basis voor een goede website. Zorg er dus voor dat je website goed ingericht is en over een mooi en chique design beschikt, je wilt tenslotte toch bereiken dat bezoekers tevreden zijn over jou website.

 

http://www.edit4u.nl/

Een zakelijke laptop kopen Tips

Waar moet je op letten bij het kopen van laptops :

hardware welke processor & software operating software
gebruiksgemak
snelheid, processor keuze
accuduur & energiegebruik
behuizing & beeldscherm

Keuze van het merk,

Wij hebben altijd de voorkeur voor merken die zelf laptops produceren voor de zakelijke markt zoals Dell en HP.

Veel tests die je op internet vind zijn niet reeel. Vaak worden appels en peren vergeleken. Een laptop met 3Ghz presteert soms slechter dan een laptop met 1,8Ghz.

De laptop kwaliteit is afhankelijk van veel factoren:

Chipset, snelheid geheugen, een SSD hardeschijf en het aantal omleidingen in een moederbord.

Processoren heb je ook in verschillende gradaties, je hebt A-grade B-Grade en C-Grade processorden. Bij een computer van nieuw 200 heb je vaak geen A-grade processor.

Echter bij zakelijke modellen vaak wel, laptop fabrikanten willen geen risico lopen.

Dus alle onderdelen zijn vaak A-grade, nieuw prijzen beginnen vaak al vanaf 1500 euro en stoppen rond de 3500 euro.

Er zijn ook webwinkels die zich specialiseren in het verkopen van ex lease modellen.

Hier kan je vaak een A-grade zakelijke laptop kopen voor tussen de 200 en 600 euro.

Er zit dan garantie op van 3 maanden tot 3 jaar afhankijk van de leeftijd van de laptop.

Een site waar je zo’n laptop kan kopen is Laptop-kopen.nl

Ikzelf zou liever een goede laptop willen dan een goedkope, maar goed en goedkoop is altijd goed.

Goede test site’s zijn:

www.consumentenbond.nl

www.tomshardware.com

http://www.laptop-kopen.nl

Laat jouw salaris beheren

Salarissen verschillen heel erg per person. Het type werk wat je doet, het aantal uren dat je maakt en op wat soort tijdsstippen zijn erg belangrijke factoren voor het bepalen van een salaris. Er staan voor veel banen bepaalde startsalarissen, maar toch ontstaat hier vaak veel onduidelijkheid over. Bepaalde bedrijven tasten hier in het duister en kunnen hier goed wat hulp bij gebruiken. Er zijn externe partijen die bedrijven hierbij kunnen helpen op bijvoorbeeld het gebied van salarisberekening. Een speciaal systeem is ontwikkelt wat een salarisservice is genoemd en dat zorgt ervoor dat werkgevers en werknemers een goed inzicht kunnen krijgen op het gebied van lonen.

Het bedrijf dat dit doet heet CBBS en zit gevestigd in Den Haag- Rijswijk. Het bedrijf heeft veel expertise op dit vlak en kan de salarisadministratie van een bedrijf beheren en door middel van het systeem van CBBS is dit allemaal makkelijk te bekijken als werkgever en werknemer. Alles is online te bekijken op één centrale plek en is altijd toegankelijk. Op allerlei apparaten is de service te gebruiken, dus je hoeft geen gebruik te maken van een computer, maar kan het bijvoorbeeld ook worden bekeken op een smartphone. Door middel van de salarisservice van CBBS is dit mogelijk en is het makkelijker dan ooit om al jouw gegevens makkelijk bij de hand te hebben. Op het gebied van lonen staat alles in het systeem en CBBS laat alles duidelijk zien.

Door het gebruik van de service staat alles dus op één plek en worden er allerlei gegevens opgeslagen en verzamelt die je zal nodig hebben op een gegeven moment. Gegevens die van belang zijn voor de belastingdienst, arbodienst en andere zaken is natuurlijk handig op een centrale plek te hebben. Daarnaast zijn alle loonstroken, loonkosten per uur en andere variabelen allemaal te bekijken in het systeem. Salarisadministratie kan je het best overlaten aan CBBS!

http://www.cbbs.nl/

Welk printpapier voor welk doel?

Printpapier komt in vele maten, soorten, kleuren en diktes. Wanneer u printpapier gaat bestellen is het verstandig om met de volgende zaken rekening te houden.

De dikte van het printpapier

Het is eigenlijk heel eenvoudig: hoe dikker het papier hoe beter de kwaliteit. En hoe dunner het papier hoe goedkoper het is.

Maar het is ook zo dat hoe dunner het papier is hoe doorzichtiger het is. Bij dun papier kan het dus gebeuren dat de inkt doorlekt naar de andere zijde van het papier.

Dik printpapier straalt kwaliteit uit en de inkt lekt niet naar de andere kant. Let wel dat uw printer goed is ingesteld om dik papier te verwerken.

Maar omdat niet alles wat u print van het grootste belang is hoeft u niet altijd voor dik papier te kiezen. Het is daarom aan te raden om voor printpapier met verschillende diktes te kiezen, zodat u voor iedere toepassing de juiste papierdikte heeft. 

Wat is het doel?

Voor alle verschillende doelen van een printopdracht zijn en verschillende soorten papier. Bij het printen van een tekstdocument voldoet een standaard A4-formaat maar wanneer u bijvoorbeeld foto’s wilt printen kunt u beter kiezen voor speciaal fotopapier.

Wilt u een presentatie of een rapportage uitprinten is het beter om voor printpapier te kiezen dat kwaliteit uitstraalt. En een brochure waar u klanten mee wilt aantrekken kan ook beter op dik papier geprint worden.

Gaat u in zwart-wit printen of in kleur?

Voor printen in zwart-wit volstaat standaard A4 printpapier van 80 gram. Wilt u echter in kleur printen dan is het beter om voor een hogere kwaliteit printpapier te kiezen omdat er anders een kans is dat de inkt doorlekt naar de andere kant van de pagina.

Laser- of inktjetprinter?

Bij gebruik van een inktjetprinter is er speciaal papier waar een dunne coating op is aangebracht dat het uitlopen van de inkt voorkomt. En voor een laserprinter is het beter om papier met een hogere witheid, gladheid en gewicht te kiezen.

Bestel uw printpapier online bij Valeda

Valeda is gespecialiseerd in alle soorten printpapier alledaags tot speciaal, van wit tot vele kleuren en van lichtgewicht tot zwaar. Wij hebben printpapier uit voorraad leverbaar en snel bij u geleverd, thuis of op kantoor.

Voor gratis advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag!

http://www.valeda.nl/papier/printpapier.html

Kappers app laten maken

Ieder bedrijf heeft de mogelijkheid om een app te laten maken. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een informatie app, waar klanten meer informatie over het desbetreffende bedrijf kunnen lezen. Er kan ook worden gekozen voor een dienstverlenende applicatie. Het is allemaal mogelijk, maar er is wel een goede app voor nodig.

Een goed functionerende app

Een goed functionerende app is noodzakelijk om dit goed te kunnen toepassen. Je wilt uiteraard niet dat er diverse ergernissen of vervelende situaties ontstaan rondom de applicatie. Wanneer de app goed functioneert, zullen er geen klachten ontstaan zoals dat de app traag is of niet goed werkt. Al met al heeft dit veel voordelen waar door potentiële klanten een positieve blik krijgen op een bedrijf.

Apps voor kappers

Kappers zijn goede voorbeelden van bedrijven die ook gebruik zouden kunnen maken van de voordelen van een applicatie. Bijvoorbeeld om mensen informatie te geven over de kapper, en over de mogelijke behandelingen en dergelijke. Het is daarentegen ook mogelijk om een aantal taken uit handen te geven en de reserveringen en afspraken te verleggen naar een applicatie. Een kapper app zou dus erg handig kunnen zijn, zowel voor het bedrijf als voor de klanten. Zoals hier boven al stond vermeld, is het dan wel noodzakelijk dat de app goed functioneert en dat er geen sprake is van irritaties of klachten rondom de applicatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een app voor jouw bedrijf? Neem eens een kijkje op de website van iMediaStars

http://imediastars.nl/app/kapper

Wat is een e-fulfilment bedrijf

E-fulfilment bedrijf

Een e-fulfilment bedrijf is verantwoordelijk voor de afhandeling van klantenorders die in een webshop worden gedaan. In plaats van zelf alle pakketten iedere dag in te pakken kan dit ook uitbesteed worden aan een gespecialiseerd bedrijf.

Taken die een e-fulfilment bedrijf uitvoert zijn o.a.:

 • Inslag van goederen
 • Opslag van goederen
 • Orderpicken
 • Producten verpakken voor verzending
 • Frankering en verzending

Door de logistieke handelingen uit te besteden houdt u meer tijd over voor taken waarmee u uw webshop kunt laten groeien.

 • Zoek nieuwe business via marketing of door nieuwe zakenpartners te ontmoeten.
 • Geef uw klanten meer persoonlijke aandacht waardoor ze eerder terug komen voor een herhaalbestelling.
 • Besteed meer tijd aan inkoop zodat alle producten goed op voorraad zijn en u scherpe aanbiedingen kunt neerzetten

Of geniet natuurlijk van een welverdiende vakantie terwijl uw bedrijf gewoon door blijft lopen!

Nieuwsgierig over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Webshop Service Nederland (WSSN).

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

http://www.wssn.nl