CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Wisa baden en douchebakken

Wisa heeft een uitgebreid assortiment baden en douchebakken waar Wavedesign een onderdeel van uitmaakt. Inmiddels worden de mensen veel langer en breder dan in het verleden en daar houdt Wisa zeker rekening mee. Ze doen dat door de baden extra lang of breed te maken zodat ook de langere en bredere mensen op een comfortabele manier een bad kunnen nemen. De inbouwbaden zijn zo gevormd dat ze je heel goed ondersteunen, ook als je er gezellig met tweeën ingaat.

De vrijstaande baden van wisa zijn zeer mooi van vorm, ze zijn modern en strak maar ook sierlijk en slank. De douchebakken en baden zijn beschikbaar in de kleuren mat wit, mat zwart, pergamon en wit. Houdt u van wat meer luxe en ontspanning dan zijn er natuurlijk de whirlpoolbaden met massagesystemen waarmee u extra ontspannen van een bad kunt genieten.

Heel belangrijk voor Wisa is, naast de hygiene en veiligheid, de esthetiek. De kwaliteit wordt streng gecontroleerd en voldoet aan Europese normen maar ook aan de eigen kwaliteitseisen. Het materiaal waarvan de baden en douchebakken vervaardigd zijn bestaat uit Europees sanitair acryl dat versterkt is met glasvezel. Dat geeft een isolerende werking zodat het water in het bad lekker lang warm blijft.

http://www.sani-bouw.nl/baden-en-douchebakken/wisa