CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Stevig en Flexibel Ophangsysteem

De oplossing voor het ophangen van al uw wanddecoratie

Geen gaten in de muur

Het ophangen van een schilderij kan zonder spijkers in de muur te slaan, gaten in de muur te boren en een hele hoop gereedschap. Er bestaan handige schilderij ophangsystemen waarmee schilderijen, kunst en andere wanddecoratie opgehangen kunnen worden zonder het achterblijven van lelijke gaten in de muur.  Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail (met of zonder verlichting) met koorden (vaak doorzichtig) en haken. De ophangrail kan aan het plafond, aan de wand of achter een kroonlijst bevestigd worden.

Gemakkelijk op een nieuwe plek

Het is op deze manier niet alleen heel eenvoudig om schilderijen op iedere plek aan de muur te hangen maar ook nog eens een heel veilig en flexibel systeem. Het schilderij hangt stevig vast maar mocht het niet op de juiste plek hangen dan kan het moeiteloos, in de hoogte als in de breedte, verplaatst worden. En dit allemaal zonder (opnieuw) gaten in de muur te maken.

Verlichting

De ophangsystemen met verlichting geven het schilderij een extra dimensie en sfeer aan de ruimte . Zodat het schilderij nog meer indruk maakt op uw gasten.

Exacte kleur

Een rail als ophangsysteem heeft als voordeel dat het mooi weggewerkt kan worden. De rail in de kleur primer is bovendien overschilderbaar. Deze kan dus de exacte kleur van de muur of het plafond overnemen.

Waar houd ik rekening mee

Bij het uitkiezen van een schilderij ophangsysteem is het verstandig om na te denken over de volgende zaken:

  • Komt het ophangsysteem aan de wand of aan het plafond
  • Hoeveel schilderijen wilt u ophangen en hoe zwaar zijn deze
  • Hoe vaak wilt u de objecten verhangen
  • Wilt u ophangrails met of zonder verlichting
  • Welke uitstraling past het beste
  • Moet het kunstwerk extra beschermd worden tegen diefstal

Merken

Er zijn verschillende merken ophangsystemen. Zo is er onder andere het Artiteq ophangsysteem, het Newly ophangsysteemen het STAS ophangsysteem. Dit zijn allemaal merken die garant staan voor kwaliteit als het gaan om schilderij ophangsystemen. Al deze merken en systemen kunt u vinden bij Alle-Ophangsystemen.

Montage Service

Het monteren van ophangsystemen is eenvoudig en kunt u vaak zelf. Mocht het zo zijn dat u geen tijd of geen zin heeft om de ophangsystemen zelf te monteren dan kunt ook gebruik maken van een schilderij ophangsysteem montageservice. Kiest u voor deze montageservice dan komen vakkundige installateurs uw schilderij ophangsysteem bij u thuis of op kantoor installeren.

Wilt u ook een schilderij ophangsysteem ga dan snel naar onze website

 

 

http://www.alle-ophangsystemen.nl/

Gerelateerde artikelen

Bladeren horen verwijderd te worden!

De voordelen van een goedkoop laminaat

Last van hitte in de zomer? Laat uw huis isoleren tegen de warmte