Linnen gordijnen op maat gemaakt: de natuurlijke basis in uw interieur

Op zoek naar Linnen gordijnen? Wij bieden op maat gemaakte linnen gordijnen aan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan zeker deze blog.

Voering en afwerking

Wist u dat onze linnen gordijnen niet alleen gratis op maat gemaakt worden, maar ook gratis gevoerd? Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Één voordeel is dat linnen gordijnen tegen het zonlicht beschermt. Hierdoor behouden ze beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. 

Hoe moet u linnen gordijnen reinigen?

Advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Als tip voor het wassen: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen.

Linnen gordijnen zijn ontzettend populair. Bij ons bestelt u linnen gordijnen eenvoudig en snel via onze webshop. De linnen gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies.

https://www.linnengordijnenshop.nl/