Een unieke bedrijfstuin bij hovenier Dongen

Bij de hovenier Dongen, waar Groenservice de Moeren actief is, kunnen bedrijven terecht voor het aanleggen van een unieke bedrijfstuin. De tuin wordt op een vakkundige wijze aangelegd, met oog op de wensen van de klant. Daarbij is het een visitekaartje voor de omgeving van het pand. Vaak stellen organisaties specifieke eisen aan het exterieur. Zo mag het onderhoud niet veel tijd en geld kosten en dient de tuin dus veelal zelfonderhoudend te zijn. Bij veel organisaties ziet men dan ook een stenen omgeving. Dit is niet altijd nodig, een hovenier Bavel kan namelijk een tuin aanleggen met planten die geen extra zorg nodig hebben. Ook het plaatsen van een boom maakt verschil in de perceptie van het gebouw.

Een uniek tuinontwerp met een hovenier Bavel

Een mooie tuin staat of valt bij een goed ontwerp gemaakt door een vakkundige hovenier Bavel zoals Groenservice de Moeren. Na een goed gesprek brengen zij de wensen van de afnemer in kaart door een aantal voorbeeldschetsen te maken. Het is daarbij belangrijk om de mogelijke functies te bedenken en de ligging van de tuin in acht te nemen. De plaats van de zon in een tuin maakt veel verschil met het oog op beplanting en legging van het terras. Uit de schetsen wordt een keuze gemaakt die wij als hovenier Dongen vervolgens verwerken in een uiteindelijk ontwerp. Hiermee wordt de uiteindelijke tuin weergegeven.

Tuinaanleg door erkende hovenier

De aanleg van een tuin door een erkende hovenier Dongen is een keuze die de mogelijkheid biedt de tuin volledig aan de gebruiker aan te passen. Hiervoor wordt in de eerste plaats in vele gevallen een tuinontwerp gemaakt. Maar het komt ook voor dat klanten zelf aan de slag zijn gegaan en een ontwerp bij de hovenier Bavel aanbieden. Deze kan hier dan direct mee aan de slag of indien nodig aanpassingen maken. Het beste is om dit in goed overleg te doen zodat geen van beide partijen voor verrassingen komt te staan. Zo wordt een omgeving gemaakt die alle verwachtingen overstijgt.

https://groenservicedemoeren.nl/