CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

Ondernemingen kunnen al snel veel geld besparen, door zo iets simpels als een deurmat te kopen.

 

Schoonmaakkosten

 

Ondernemingen klein of groot kunnen veel geld op schoonmaakkosten besparen, door een deurmat te kopen. Een deurmat houd namelijk het vuil tegen, dat meestal door de schoenen, mee naar binnen gedragen word. Door het beruik van een deurmat, hoeft er minder vaak schoongemaakt worden en kunnen er kosten op het schoonmaak van het gebouw worden bespaart.

 

Naast het vuil word er ook nog vocht tegengehouden wat vaak het vloer beschadigd en hoge kosten met zich meebrengt. Het herstellen van schade aan de vloer is veel duurder, dan een onderneming ooit kwijt zou zijn aan een deurmat.

 

Speciaal voor ondernemingen

 

Speciaal voor verschillende soorten ondernemingen, zijn er deurmatten ontworpen. Een onderneming heeft natuurlijk veel meer loopverkeer dan een huis en hoe groter de onderneming, hoe meer loopverkeer er is. Hiervoor is er dus een heel ander soort deurmat nodig, om zowel het vuil als het vocht te kunnen tegenhouden. Voor ondernemingen word er dan ook hele andere soort deurmat gemaakt, dat heel effectief blijft na langdurig en extensieve gebruik. Deze deurmatten zijn ook nog eens goedkoop en op het lange termijn haal je het geld er zeker uit.

http://www.deurmatshop.nl/