CN Flex
Image default
Woning en Tuin

Bestel hier veilig en snel uw lampenkap op maat.

Stoffen lampenkappen op maat

Ontwerp uw lampenkap

Ook op zoek naar een lampenkap op maat, dan moet je vaak behoorlijk zoeken om te slagen. Je gaat winkel in, winkel uit maar vindt hem maar niet. De lampenkap is te groot, de voet te klein, de stof heeft te veel details of de kleur is het toch net niet helemaal. Om je deze lange en druk zoektocht te besparen, heeft Lampentoppers een oplossing bedacht. Lampentoppers biedt namelijk de mogelijkheid uw eigen lampenkap te ontwerpen zodat je altijd slaagt.

Handgemaakte lampenkappen

Onze lampenkappen worden in ons eigen Nederlandse kappenatelier gemaakt, met inmiddels internationale allure. De collectie lampenkappen worden volledig handgemaakt op bestelling geproduceerd. Bij ons kappenatelier werken allemaal professionele vakmensen die alle zorg dragen voor de vervaardiging al onze stoffen lampenkappen. Of het nu gaat om een mooie grote lampenkap voor boven de eetkamertafel of een klein lampenkapje voor het schemerlampje naast de televisie. Lampentoppers levert zo ongeveer honderd verschillende exclusieve stoffen in verschillende kleuren en materialen. Van schitterend organza tot katoen stoffen, maar ook krokodillenleer behoord tot de mogelijkheid. Zo past de lampenkap van Lampentoppers altijd perfect in uw huis of bedrijf.

 

Lampenkap voor thuis of bedrijf

Wij leveren aan zowel particulieren en bedrijven. Een mooie stoffen lampenkap voor boven de eettafel of juist een brandvertragende XXL lampenkap voor in uw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Stoffen lampenkappen op maat voor de beste prijs en een snelle levering bent ubij ons aan het juiste adres!

https://www.lampentoppers.nl/lampenkappen/lampenkappen-op-maat/