CN Flex
Image default
Winkelen

Verblijf bij Bed and Breakfast Bergendal voor een ontspannen vakantie

Stel je voor, de geluiden van het bos, de vogels die zingen en het kabbelende water. Je bent ver weg van de drukke stad, je hebt even tijd voor jezelf en je voelt je echt in staat om te ontspannen. Bed and Breakfast Bergendal is de perfecte plek om er even tussenuit te gaan en al je zorgen te vergeten. Geniet van de rust en stilte in deze prachtige en rustige omgeving.

Pret in de natuur bij Bed and Breakfast Bergendal

Bed and Breakfast Bergendal is gelegen in het prachtige Twentse landschap. Naast de rust en stilte is er ook veel te zien en te doen in de omgeving. Zo kun je in de omgeving kleine dorpjes bezoeken, wandelen in bossen, fietsen of paardrijden langs de beekjes, vissen in de vijvers, zwemmen in het openluchtzwembad of een dagje naar een pretpark. Er is voor iedereen wat te doen.

Relaxeren in luxe bij Bed and Breakfast Bergendal

Het verblijf bij Bed and Breakfast Bergendal is erg luxe. Er staan vijf grote, comfortabele kamers ter beschikking, voorzien van een badkamer en een eigen terras. Ook is er een gezellige woonkamer met open haard, waar je lekker kunt relaxen en ontspannen. Verder is er ook een grote tuin om te genieten van de zon of je eigen maaltijden te bereiden op de barbecue.

Draadloos internet en diverse faciliteiten

De accommodatie is voorzien van draadloos internet. Zo kun je tijdens je verblijf toch in contact blijven met de buitenwereld. Verder bieden ze diverse faciliteiten waaronder een sauna, solarium, schoonheidssalon, fitnesscentrum, jacuzzi en een warmwaterbad. Kortom, je wordt verwend tijdens je verblijf bij Bed and Breakfast Bergendal.

Conclusie

Op zoek naar een plek om even helemaal bij te tanken? Kies dan voor Bed and Breakfast Bergendal. Ontdek de rust en stilte in de prachtige Twentse omgeving en geniet van luxe faciliteiten, zoals draadloos internet, sauna, solarium, schoonheidssalon, fitnesscentrum, jacuzzi en een warmwaterbad. Bed and Breakfast Bergendal biedt een heerlijke plek om jezelf even volledig te ontladen en te genieten van de natuur.

.