CN Flex
Image default
Winkelen

Uw boodschappen thuisbezorgt door Thuisstore.com

Uw boodschappen thuisbezorgt door Thuisstore.com

Met de komst van internet is er een belangrijke speler op de markt gekomen. Aan het begin van deze eeuw zijn er webwinkels ontstaan waar je online artikelen kunt kopen. In eerste instantie werd deze vorm van verkoop nogal gewantrouwd. Door de consument werd betaald, maar vervolgens werd niets geleverd door de leverancier. Het is nu veilig om te betalen door de betere onlinebetaalsystemen. Je merkt hierdoor dat webwinkels veel beter aanslaan bij de consument. 

Een ruim assortiment, voordeligere prijzen en transparantie heeft steeds meer bedrijven en mensen ervan overtuigd om zich te focussen op internetmarketing. Door slechte service was er sprake vanveel ontevreden klanten. Er is toen der tijd een tweedeling ontstaan tussen webwinkels die zich meer op dienstverlening richtten en webwinkels die nog voordeliger werden. Het is uiteraard super als een webwinkel beide facetten combineert. Thuisstore is hier een mooi voorbeeld van. Dienstverlening en kwaliteit worden hier beide aangeboden in combinatie met een snelle service.

Toekomst

Naar verwachting zal er op het gebied van webwinkels steeds meer digitalisering plaatsvinden. Het aantal winkels zal hier een gevolg van worden. Winkels moeten zich blijven aanpassen aan de klanten, die steeds eenvoudiger prijzen kunnen vergelijken en minder tijd hebben voor dagelijkse boodschappen. Daarentegen verwachten klanten wel kwaliteit en willen zij bewust zijn van de productiewijze en herkomst van de producten die zijn bestellen.

Een groot aantal klanten wisselt online ervaringen en informatie uit. Het is belangrijk dat winkels hier op in spelen. Een Twitteraccount en een Facebookpagina worden tegenwoordig als een vereiste gezien. Je kunt hierop speciale acties aanbieden of bijvoorbeeld je volgers belonen met een extraatje. Zie bijvoorbeeld de thuisstore. Een online supermarkt waarop allerlei artikelen te verkrijgen zijn.

Overzichtelijk, bied goede service en heeft ook nog eens een aparte Facebook. De prijs van een artikel blijft belangrijk. Wanneer een artikel ergens anders goedkoper is, weet iedereen dat direct. Winkels spelen namelijk in op het feit dat iedereen met een smartphone op zak loopt. Er zijn tegenwoordig speciale Apps in de Appstores te downloaden waar aanbiedingen van alle supermarkten eenvoudig zijn terug te vinden. In de toekomst wordt je smartphone een boodschappenlijstje en bankpas in één. Je scant het artikel, krijgt verschillende aanverwante artikelen te zien die je kan vergelijken. Vervolgens kies je het artikel dat je wilt en betaalt via een online scan. Voor de toekomst vraagt klanten lokken een creatieve geest!

http://www.thuisstore.com