CN Flex
Image default
Winkelen

baby cadeau

Een lief baby cadeau

Mijn broer en schoonzus hebben niet zo lang geleden een gezinsuitbreiding gehad. Dat betekende dat ik er een klein neefje bij heb gekregen en dat ik op zoek moest naar een baby cadeau. Toen mijn schoonzus de eerste keer zwanger was (maar dat is inmiddels alweer zo’n jaar of 7 geleden) wist ik niet waar ik moest beginnen met zoeken naar een geschikt baby cadeau. Inmiddels zijn we echter zeven jaar en twee nichtjes en een neefje verder, dus weet ik redelijk waar ik op moet letten. Dit keer ben ik eerst online gaan kijken. Mijn zoektocht leidde me naar een website waar een heel groot assortiment mooie kraamgeschenken wordt aangeboden. Ik heb een middagje heerlijk zitten speuren op zoek naar een lief baby cadeau voor een lief klein neefje. Wat er deze keer anders was dan bij de eerste twee keren dat onze familie werd uitgebreid, is natuurlijk dat het nu om een baby cadeau voor een jongetje ging. De vorige twee keer dat ik bij mijn broer en zijn vrouw op kraambezoek ging was het om de geboorte van zijn twee mooie dochters te vieren. Uiteraard hield dat ook in dat we beschuit met roze en witte muisjes hadden. Ditmaal was het thema blauw en hingen er slingers en ballonnen met ‘hoera een jongen’. Gelukkig is hippemamashop.nl een website waar je echt van alles kunt vinden. Of je nou een baby cadeau voor een meisje of voor een jongen zoekt. Daarnaast hebben ze ook geschenken om de kersverse mama mee te verwennen. Om je even een idee van het aanbod te geven, zal ik paar dingen opnoemen die ze in hun online assortiment hebben:

  • slabbetjes met of zonder tekst
  • babyslofjes en sokjes en natuurlijk ook babyschoentjes
  • zachte knuffels, rammelaars en spenen.

Veel producten zijn bovendien in diverse kleuren te verkrijgen. Dat maakt het zoeken naar het perfecte cadeautje eigenlijk bijzonder eenvoudig.

Geslaagd voor mijn baby cadeau

Op hippemamashop.nl kun je naast een leuk baby cadeau trouwens ook allerlei andere cadeautjes vinden. Zo heb ik ook alvast voor mijn twee nichtjes een kleinigheidje gekocht. Ik kan het nou eenmaal niet laten om die twee kleine dames te verwennen. De webwinkel heeft namelijk ook voor kinderen die wat ouder zijn geschikte cadeautjes. Denk daarbij aan:

  • fotolijstjes van bijvoorbeeld Nijntje
  • houten speelgoed, zoals puzzels en een poppenkar
  • haaraccessoires voor meisjes

Allebei mijn nichtjes houden ervan zich op te tutten en zijn beiden weg van allerlei frutsels voor in hun haar. Daarom heb ik voor die twee dwergen verschillende haarschuifjes en elastiekjes gekocht. Dat zullen ze vast wel leuk vinden. Hoe het ook zij, wat betreft het baby cadeau heb ik toch een tijdje lopen zoeken totdat ik iets had gevonden waar ik blij mee was. Maar op de dag dat mijn broer me belde om te vertellen dat het zover was en dat de nieuwste aanvulling van onze familie onderweg was, had ik al een baby cadeau in gedachten. Sterker nog, omdat ik al een tijdje geleden online had gekeken en toen tegen het perfecte geschenk aangelopen was, had ik het zelfs al in huis. Het scheelt dat mijn broer tijdens een eerder gesprek per ongeluk had laten vallen dat ze een jongen verwachtten. Dat betekende namelijk dat ik daar rekening mee kon houden bij het uitzoeken van een baby cadeau. De dag van de geboorte van mijn schattige neefje was ik er dus in ieder geval helemaal klaar voor om hem te ontmoeten. Samen met mijn andere broer en mijn vriend ben ik niet al te lang na de bevalling al langs gegaan om de kleine man te bewonderen.

One happy family

Het is altijd weer geweldig om zo’n klein baby’tje voor de eerste keer in je armen te houden. En ook deze keer was het een super gevoel. Ditmaal keken mijn vriend en ik elkaar aan en zagen we iets nieuws in elkaars ogen. Wij riepen namelijk altijd dat we absoluut nog niet toe waren aan kinderen en dat we dat voorlopig nog niet wilden. Maar die dag, toen we het baby cadeau aan mijn nieuwe neefje kwamen geven, voelde het anders. De hele familie was bij elkaar om samen te genieten van de beschuiten met muisjes en om elk apart een baby cadeau te presenteren aan de nieuwste telg van de familie. Het was één groot feest. Gelukkig waren mijn broer en schoonzus ontzettend blij met het baby cadeau dat ik had uitgezocht. En omdat ik het niet kon laten om slechts één baby cadeau te kopen, hadden mijn vriend en ik er gewoon twee besteld op de site. Het leuke aan de website is namelijk dat ze:

  • een uitgebreid aanbod hebben
  • betaalbaar zijn
  • nuttige informatie op de site hebben staan.

Dit zijn slechts een paar van de voordelen van shoppen voor een baby cadeau op hippemamashop.nl. Ik ben er echt helemaal weg van. O ja, misschien vraag je je af wat voor cadeaus mijn vriend en ik de gelukkige ouders dan hebben gegeven? Naast een babyboek waarin je het eerste jaar van het pasgeboren kindje kunt beschrijven, konden we de schattige babyschoentjes gewoon niet weerstaan. Na het gezellige kraambezoek met de hele familie raakten mijn vriend en ik ’s avonds in gesprek over onze eigen toekomst en eventuele kinderwens. Bij ons beiden was het ineens gaan kriebelen, dus wie weet zijn juist wij over een tijdje de gelukkige ontvangers van een baby cadeau.

http://hippemamashop.nl/hms/kraamcadeaus/baby-cadeau.html

Gerelateerde artikelen

Damestassen

Sieraden Online vergelijken

Gietvloeren Van Hollandse Bodem