CN Flex
Image default
Winkelen

Aktetas voor dames en heren

Functioneel en elegant: Onze nieuwe collectie aktetassen

Elegant, chique, stijlvol, subtiel of modern. Vintage bruin of spetterend rood. Onze nieuwe collectie aktetassen biedt u alle keuze zonder concessies te doen aan functionaliteit en klasse. De aktetas is zowel voor de man als voor de vrouw al generaties niet weg te denken uit diverse beroepsgroepen. Maar door onze nieuwe styling en hoogstaande afwerking is het nu ook een statement. Een onderscheidend statement.

Aangepast aan moderne eisen en comfort bieden onze exclusieve aktetassen ruimte aan uw laptop, mappen en persoonlijke spullen, zodat u op ieder afspraak stijlvol ten tonele kunt verschijnen.

De hoge kwaliteit van het leer en de afwerking zorgen er voor dat u ook bij intensief gebruik langdurig plezier zult beleven aan de vele compartimenten en opbergvakken. Sommige van onze aktetassen hebben zelfs een speciaal compartiment voor uw laptop, zodat u deze nog veiliger op kunt bergen.

Ons nieuwe assortiment leren heren-en damestassen geeft u keuze uit veel verschillende exclusieve modellen, maar 1 ding hebben ze gemeen: elegante luxe en functionaliteit gingen nog nooit zo naadloos in elkaar over.

Dus bent u een liefhebber van zakelijk,klassiek, uitbundig, ingetogen, modern of vintage? Bekijk onze collectie aktetas dames en aktetas heren in onze webshop en bestel nu online.

https://www.marington.nl/tassen/aktetassen/

Gerelateerde artikelen

Parfum webshop Sweet & Spicy

Damestassen

Horloges van nu