Categoriearchief: Webdesign

De indrukwekkende kantcases van QYN

QYN heeft sinds het ontstaan in 2006 een indrukwekkende klantenportefeuille opgebouwd. Voor elke klant is door QYN een uniek totaalconcept gecreëerd. Van de etalages van Randstad tot in de wachtkamers van het Rijnstate ziekenhuis, overal kom je de innovaties van QYN tegen.

In de etalage bij Randstad

Anno 2019 vind je een baan door online op zoek te gaan naar de perfecte match. Het is dan ook een hele uitdaging om voorbijgangers via een etalage op een vacature te wijzen. Toch is dat precies de opdracht waarmee QYN voor Randstad aan de slag is gegaan. Het resultaat, aantrekkelijke digitale beeldschermen die bij Randstadfilialen in de etalage hangen. Het totaalconcept van QYN zorgt ervoor dat de vacatures op de schermen altijd actueel zijn en regionaal relevant.

Je weg vinden in de RAI

Grote beursgebouwen worden voor elk evenement opnieuw en dynamisch ingericht. Daarbij past een al even dynamisch bewegwijzeringssysteem. QYN ontwikkelde voor de RAI een uniek softwareconcept, dat de kern van de oplossing vormt. Schermen kunnen vooraf worden ingesteld op de door het evenement gewenste huisstijl. Bovendien kan de bewegwijzering per scherm worden aangepast. Bezoekers komen zo snel bij het voor hen relevante evenement en de RAI zelf hoeft veel minder tijd en menskracht te investeren in het steeds aanpassen van de bewegwijzering.

Het nieuwe wachten

Een derde indrukwekkende klantcase is het Rijnstate ziekenhuis. Hier kom je QYN in de wachtkamer tegen. Het Rijnstate ziekenhuis maakte al enige tijd gebruik van wachtverzachting. Wachtverzachting is het doormiddel van digital signage tonen van informatie of video om zo de wachttijd, in de beleving van de patiënt, te verkorten. Maar als patiënt wil je natuurlijk ook graag weten hoelang het nog duurt voordat je aan de beurt bent. QYN kwam met een oplossing. Met een eenvoudige interface kunnen de receptionisten zelf de actuele wachttijden doorgeven die vervolgens onmiddellijk op het scherm worden getoond.

Cn-flex

Eigen webshop beginne met Shoptrader

Zit je ‘s avonds thuis op de bank televisie te kijken, of op Facebook te scrollen en denk je; ik ben mijn tijd aan het verspillen? Dan is het tijd actie te ondernemen, een eigen webshop beginne is de ideale kans om tegen lage kosten jouw eigen bedrijf te starten. Als je start met een webwinkel naast een normale baan heb je niet veel tijd beschikbaar, kies dan voor de juiste tools. Met Shoptrader kun je snel en eenvoudig jouw eerste eigen webshop beginne, of je tweede, derde etc. Houd op met tijd verspillen, begin met ondernemen!

 

Part-time ondernemen is niet eenvoudig

Er zijn in Nederland veel mensen met een vaste baan maar met weinig toekomstperspectief. Je wilt meer bereiken, je dromen waarmaken maar je wilt niet de zekerheid van je huidige baan verliezen. Of je nu op kantoor achter een bureau zit, of in het magazijn elke dag orders moet picken, een eigen webshop beginne is de meest kosteneffectieve manier om veilig te starten met je eigen toko. Wanneer je een kant-en-klaar platform kiest zoals die van Shoptrader hoef je ook niet veel tijd te investeren.

 

Hoe kun je direct een eigen webshop beginne?

Als eerste moet je een idee hebben voor een product of een aantal producten die je wilt verkopen. Houd het eenvoudig, koop niet teveel in. Je moet dit aanbod op een nette manier aan je potentiële klanten laten zien. Door een eigen webshop te beginne in Shoptrader ziet jouw webwinkel er direct professioneel uit. Dat is belangrijk, want de bezoeker weet niet wie er achter de winkel zit. Als jij een amateuristische website hebt met alleen geld overmaken via een betaalopdracht zul je weinig verkopen. In Shoptrader kun je betaalopties als PayPal, iDeal en creditcard gebruiken. Veilig voor de klant, snel en efficiënt voor jou.

 

Een eigen webshop beginne naast je vaste baan lukt alleen wanneer je het strak regelt. Besteed zo min mogelijk tijd aan technische zaken, focus je op de klant. Met een webshop kun je 24 uur per dag geopend zijn, en in de avonduren de bestellingen verwerken. Als je begint te groeien kun je wellicht die andere baan opzeggen. Wat heb je te verliezen?

Cn-flex

Mijn ervaring met SiteToGo

Ik heb een website laten maken door SiteToGo. En ik ben zeer te spreken over hen! Zo goed zelfs, dat ik heb besloten om een review te gaan schrijven. Dit heb ik ook erg uitgebreid gemaakt. Waarmee ik hoop jou te helpen met de keuze tussen de vele webdesign bureau’s. Want inmiddels zijn er in Nederland zo veel, dat je bijna geen idee meer hebt voor wie je moet kiezen. Maar daar leg ik nu dus graag meer over uit.

Hoog in Google?

Natuurlijk wil je graag dat jouw website bovenaan in Google komt. Alle website bouwers roepen dat zij daar verstand van hebben. Maar er is er maar één die bovenaan kan staan. Aangezien je toch moet zoeken op het internet naar een webdesign bureau, ben ik gaan Googelen op website laten maken. En bovenaan stond SiteToGo.nl. Zij riepen dan ook dat ze er voor zorgen dat je op 1 komt in de zoekmachine. Maar zij maken dat met hun eigen website in ieder geval al waar! Daarnaast moet je natuurlijk naar de prijs kijken. Ga voor een informatieve en simpele website niet zo veel geld betalen! Bij SiteToGo hebben ze een vaste prijs van 450,-. In vergelijk met de concurrentie is dat al heel erg laag. Daarnaast zijn er daar natuurlijk nog wel vaste kosten. Dingen zoals de hosting, een e-mailadres en toegang tot het webbeheersysteem. Maar ook die prijzen vallen heel erg mee.

Ik ben vervolgens, in mijn zoektocht naar een webdesign bureau, naar de website voorbeelden van SiteToGo gaan kijken. En die zagen er echt heel erg goed uit! Ook had ik een tip van iemand gekregen dat ik heel erg naar de conversie op mijn website moet kijken. En dat bleek bij hun voorbeelden ook allemaal heel erg goed te zijn. Het scheelt dat achter deze website een online marketingbedrijf zit. Die letten daar dan natuurlijk heel erg op!

Inmiddels heb ik mijn website laten maken door SiteToGo. En een echte aanrader!!