CN Flex
Image default
Vervoer en transport

Vervoer naar theateravond

Voor een theateravond waar wij met onze vereniging naartoe gaan willen wij graag een touringcar huren. En dat hebben we gedaan bij Noot Personenvervoer Echter is dit de eerste keer dat wij zo’n uitje organiseren waarbij wij vervoer nodig hebben. En geen van allen heeft een eerdere ervaring met het huren van een touringcar. Daarom zijn we op het internet gaan zoeken. En al snel kwamen wij de website van Noot Personenvervoer tegen. Wij zijn zo erg over hen te spreken, dat we hier graag een review over schrijven.

Touringcar

Zoals gezegd hebben wij dus een avondje uit met de vereniging. En aangezien dat wel anderhalf uur rijden is, is het zonde als iedereen zelf met eigen vervoer moet gaan. En ook veel minder gezellig natuurlijk. Daarom hebben we besloten om te gaan zoeken naar een touringcarbedrijf. Zodoende dat wij al heel erg snel Noot Personenvervoer tegenkwamen. De website zag er in ieder geval erg goed uit! Het sprak heel erg veel vertrouwen uit. En ook lazen wij de reviews van Noot Personenvervoer. Die waren lovend! Daarom hebben wij een offerte aangevraagd bij Noot, om die vervolgens al een paar werkdagen later te krijgen. En de prijs was, in vergelijking met andere touringcarbedrijven, nog best voordelig! Daarnaast zagen de bussen van Noot er op foto’s heel erg mooi en netjes uit. Tevens stemmen ze de buschauffeur af op de doelgroep. Bij ons is de minimale leeftijd 50 jaar. En daar wordt dan ook goed op gelet.

De theateravond

Op de dag van het avondje uit in het Beatrix theater werden wij door de buschauffeur hartelijk ontvangen in de touringcar. Vervolgens hebben wij een rit van anderhalf uur gemaakt. En die beviel ons allemaal erg goed. Het vervoer was zeer prettig. En dat geldt voor de terugweg precies hetzelfde. Daarom hebben we besloten om deze review te schrijven. Want wij zijn heel erg blij met Noot Personenvervoer. En kunnen hen van harte aanbevelen bij anderen.

Gerelateerde artikelen

Taxi Waalwijk

Goedkoop verhuizen met GoedkoopVerhuizen

Taxi in Den Bosch