CN Flex
Image default
Vervoer en transport

Leuk idee!

Limousine huren voor verjaardag

Afgelopen week zijn we met vrienden en familie bij elkaar gaan zitten om de surprise party van een vriendin te regelen. Het was de bedoeling om haar op te halen van het werk met een mooie lange witte limousine. Zodoende zijn we op internet gaan zoeken en hebben we een aantal bedrijven benaderd. De prijzen van de limousine verhuur bedrijven lagen allemaal wel rond het zelfde bedrag dus we moesten ze gaan onderscheiden in de service die ze aanboden. Bij huur-een-limousine.nl zagen we dat ze ook de beschikking hebben over een partybus de tournado. Dit was echt VET!

De Partybus.

Omdat we het feest in een gehuurde zaal in den haag wilde geven kwamen we op het idee om voor de gasten af te spreken bij een van ons en vanaf hier samen met de limousine en partybus naar het werk van “Sanne” te gaan en haar als een echt vip op te halen met alle gasten erbij die al lekker aan een drankje in de bus zaten.

Echte verassing

De chauffeur van de limo had een rode loper uit gerold en een lekkere fles champagne voor haar open getrokken toen ze naar buiten kwam lopen. Ik wil het echt iedereen aanraden om iemand op deze manier te verassen het feest begint zodra de limo voor komt rijden (eigenlijk zodra je hem hebt gereserveerd).

http://www.huur-een-limousine.nl