Onderhoudsarme PVC vloeren koopt u in Heerenveen

PVC vloeren zijn haast niet meer weg te denken uit menig gebouw in heel Friesland. Denk hieraan bijvoorbeeld aan woningen, scholen, kantoren en overheidsinstellingen. Dat kan geen toeval zijn. Een groot voordeel van PVC vloeren is namelijk dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn. Helemaal in vergelijking met bijvoorbeeld houten vloeren. Zo bent u niet dagelijks bezig met het schoonhouden van de vloeren en heeft u meer vrijetijd of is het inhuren van een schoonmaakster overbodig. Maar hoe onderhoudt u PVC vloeren dan? PVC vloeren van een specialist nabij Heerenveen (Friesland) zijn voorzien van een beschermende waslaag. Hierdoor is het in principe voldoende om de vloer regelmatig te dweilen en stofzuigen. Het is echter wel raadzaam om de beschermende waslaag eenmaal per jaar te vervangen.

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw PVC vloeren van specialist dichtbij Heerenveen!

Bent u een echte doe-het-zelver? Dan is het voor u extra voordelig om PVC vloeren aan te leggen in uw woning in Heerenveen. Als u ook maar een beetje handig bent, kunt u deze vloeren namelijk prima zelf leggen. Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de PVC vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland).

Ruim aanbod aan PVC vloeren bij specialist nabij Heerenveen

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe woning? En zou u graag een vloer leggen die precies bij u en uw wensen past? Bekijk dan eens het ruime assortiment aan PVC vloeren bij Braad Stoffering/Zonwering. Dit is dé specialist als het gaat om PVC vloeren in Friesland. Hier heeft u de keuze uit een ruim en divers aanbod PVC vloeren van toonaangevende merken, zoals Quickstep en Moduleo. Deze merken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kies uit verschillende kleuren en modellen waardoor u gegarandeerd de PVC vloeren bij de specialist in de buurt van Heerenveen (Friesland) vindt waar u naar op zoek bent.