Een gezond en fris gebouw: bedrijfspand renoveren en asbest golfplaten verwijderen

Een bederijfspand renoveren is een goed idee, zeker wanneer het pand al oud is en al even meegaat. Maar ook een kantoor van zo’n 40 jaar oud kunt u een upgrade geven; bij de professional zoals Elegast is vrijwel alles mogelijk. Wilt u uw magazijn, werkplaats loods of bedrijfspand renoveren? Neem hiervoor contact met het team op. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Van plannen tot aan het leveren van draagstructuren en van gevelbedekking tot aan het monteren van de nieuwe bardage; bij de specialist kunt u terecht van A tot Z. U heeft voor uw volledige renovatie maar één bedrijf nodig; een bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt.

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Het renoveren van een bedrijfspand is een hele klus. Maar het is lang niet altijd echt nodig. De specialist kan ook alleen het aanzicht van uw bedrijfspand veranderen. Kies dan voor een gevelrestyling. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

Laat tijdens een bedrijfspand renoveren asbest golfplaten verwijderen

Elegast kan asbestverwijdering op een zeer professionele manier aanpakken. Zo weet u zeker dat het veilig is. Vele projecten zijn erg complex door de grote hoeveelheden aan asbest. Dit is voor een specialist zoals Elegast geen probleem. Dit team heeft de nodige ervaring en kennis opgedaan binnen het werkveld voor het verwijderen van grote en complexe industriële daken. De asbest verwijderaars van dit bedrijf voldoen aan alle eisen om asbest op een veilige en professionele manier te verwijderen. Want dat is hetgeen wat u het liefste wilt, nietwaar? Neem gerust contact op met de specialist om te bespreken hoe uw asbest golfplaten verwijderd worden.