Categoriearchief: Verbouwen

Cn-flex

Verhuisbedrijven in Brabant vergelijken, hoe doe je dat?

Je hoeft maar even online te kijken om erachter te komen dat je de keuze hebt uit veel verschillende bedrijven. Dat maakt het lastig om een bedrijf te kiezen dat past bij jouw wensen en binnen je budget. In dit artikel krijg je meer informatie over je mogelijkheden en hoe jij een goed, veilig en betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelt.

Prijzen online vergelijken

Om te beginnen moet je een budget gaan bepalen dat je aan een verhuisbedrijf en eventuele opslag in Etten-Leur of Roosendaal uit kunt geven. Op internet vind je eenvoudig verschillende vergelijkingssites waarmee je makkelijk op prijs kunt vergelijken. Zorg er wel voor dat je altijd een vergelijkingswebsite pakt met Erkende Verhuisbedrijven. Deze verhuisbedrijven zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en voldoen daarmee aan de strengste veiligheidseisen en –normen.

Wat krijg je voor je geld?

Kijk niet alleen naar de totaalprijs van je verhuizing maar vooral ook wat je voor je geld krijgt. Kan het verhuisbedrijf bijvoorbeeld een lift inzetten voor zware meubels die van boven naar beneden moeten. Wil je gebruikmaken van een inpakservice? Heeft het bedrijf een verhuiswagen die groot genoeg is om al je meubels in één keer mee te nemen of moet er vaker gereden worden? Uiteindelijk bepalen deze zaken je prijs. En wat je krijgt voor je geld is natuurlijk minstens zo belangrijk als wat je betaalt.

Denk ook na over de opslag van je inboedel

Niet alleen je verhuizing maar ook de opslag van je inboedel in Bergen op Zoom of elders in de regio is een belangrijk aandachtspunt. Er zijn verhuisbedrijven met een eigen opslag in bijvoorbeeld Roosendaal. Het voordeel hiervan is dat je je inboedel dicht bij huis op kunt slaan. Bovendien heb je maar één aanspreekpunt nodig, wat de communicatie voor, tijdens en na je verhuizing aanzienlijk makkelijker maakt.

Cn-flex

Kwalitatieve HPL lijm voor al het laminaat

HPL laminaat lijm je het beste vast aan een ondergrond voor je deze in de kamer plaatst. Voor dit secuur werkje is alleen de beste lijm die men kan gebruiken HLP lijm. Deze lijm is speciaal gemaakt voor HPL laminaat vast te lijmen zonder dat men kwaliteit moet inboeten.

HPL laminaat is momenteel de nieuwe hype bij de soorten vloerbedekking. HPL laminaat is laminaat die onder hoge druk en hoge temperaturen samengeperst. HPL laminaat zijn bestand tegen weer en wind en haast onverslijtbaar. Ze bestaan ook in vele designs en kleuren. Het is momenteel de nummer één in vloerbedekking.
Eigenschappen van een HPL vloer:
– Vochtvrij
– Sterk
– Krasbestendig
– Duurzaam
– Eenvoudig in onderhoud

HPL lijm is de lijm die wordt gebruikt om HPL laminaat te lijmen. Niet elke lijm is sterk genoeg om HPL platen te lijmen.

Werkwijze om HPL laminaat te verlijmen:
– Zorg voor dat je de lijm gebruikt dat de kamer waarin je werkt voldoende geventileerd is.
– Lijm is een chemisch product waar je toch moet opletten soms voor de geur niet te fel in te ademen bij het plaatsen van de laminaat op de ondergrond.
– Zorg ook dat de ondergrond en de HPL platen stofvrij en schoongemaakt zijn
– Plaats eerst lijm op de laminaatplaat en nadien op de ondergrond. HPL lijm bestaat ook in spray of je kan deze met een speciale lijmkam aanbrengen.
– Laat beide vlakken zo’n 10 tot 20 minuten drogen voor je ze op elkaar drukt.
– Dan plaats je de beide vlakken met behulp van latjes precies op elkaar. Als je latjes gebruikt dan komen beide vlakken nog niet in aanraking met elkaar. Dit kan even helpen om beide vlakken netjes en precies op elkaar te leggen. Want eenmaal ze op elkaar liggen met de lijm kan je ze niet meer van elkaar krijgen.

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/hpl-lijm
Cn-flex

Goedkope stucadoor

Misschien ben je wel is opzoek naar een goedkope stucadoor. Meestal heb je al vanaf 7 euro per m2 een fraai gestucte muur.

Stucwerk offerte

Slordig sauswerk van wanden en plafonds kan namelijk stukadoor werk verpesten. Iemand met ervaring en aandachtig te werken overdag met goed daglicht is stucwerk beter te overzien. Het kan voorkomen dat nog de strepen en sporen van de roller is te zien op de muren. Wellicht kan je beste vragen naar spackspuitwerk mijnstucexpert en de mogelijkheden vergelijken

Een afwijking tussen het behang en sausklaar stucwerk zit in de vlakheid en oneffenheid. Saus klaar is fijner en gladder afgewerkt dan bij behang klaar. Behang klaar bestaat het namelijk de bedoeling dat er nog een behang eroverheen wordt aangebracht. De behang verbergt iets meer oneffenheid verkomt putjes in het stucwerk dan het bij sauswerk. Bedoeling van sausklaar stucwerk is dat er een dunne laag latex overeen gaat bij de muur. Hierbij wordt de stucwerk gladder en fijner afgewerkt en daarom is het iets duurder dan behang klaar stukadoor werk.

 

Goedkope stukadoor kan soms duurkoop zijn

Je huis verfijning kan natuurlijk altijd maar alles heeft een prijskaartje. Bij de ene zie je wel eens het mijnstucexpert stucadoor utrecht dan bij de ander, belangrijkerst is met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Meestal is dat de goedkoopste keuze. Kies echter niet meteen de goedkoopste. Let altijd op de kwaliteit van jou stukadoor levert, hierbij kan je opzoeken naar de referenties.

 

Stuccen en schuren bij Decorvloer

Bij het werkzaamheden bij het schuren van je stucwek gaan verschillende ideeën rond bij Decorvloer. Ene stukwerker vindt dat er eerst moet voorstrijken en sauzen en dan pas moet beginnen met schuren. In feiten ligt het vooral aan het eindresultaat. Schuren worden meestal gedaan als er oneffenheid is.

Te tegenstelling tot hout schuren is meer bedoeld voordat vasthechting van voorstrijk en verf. Wanneer er in zijn geheel geen oneffenheden zijn is het niet nodig om te schuren en kun je meteen voorstrijken.

Verven na stucwerk

Glad stucwerk moetje normaal nog een kleur geven bij de muurverf of behangen of bij het betegelen. Bij schuurwerk leemstuc en tadelakt zijn eerder gemengd op kleur en zijn eerder klaar. Verven van het stucwerk is kostenbesparend om zelf te doen alleen brengt het wel enkele risico’s.

 

Ervaring in stucwerk is een pre

Mijn ervaring bij stucwerk is nochtans dat er immers een beetje geschuurd moeten geworden. Gebruik hiervoor een kurken schuurblok inbegrepen fijn schuurpapier en ga licht af over het stucwerk heen nadat het helemaal schraal bestaat. Laat hierbij het schuurpapier is werk ageren en druk niet hoog op het schuurblokje om ‘schuren’ in de muur en plafond ter voorkomen.

Sierlijke en strak stucwerk

Een wand inclusief stukadoorsgips voelt goedaardig aan. Gips geleidt namelijk warmte veel slechter. En dat scheelt later veel in het energieverbruik. En ook heeft gips de werking om keurig de overmatige luchtvochtigheid schoon te houden en weer afte geven als lucht droog is.

Het gips bindt hierbij een gedeelte van het aangemaakte water in zich en is hierdoor brandvertragende. Mocht er brand uit breken gips brand hierdoor minder gauw. Dit stucwerk gips kan je ook zowat op alle ondergronden van een woning gebruiken.

 

http://mijnstucexpert.nl
Cn-flex

Geniet nog jaren van uw trap met een traprenovatie

Wilt uw trap grondig vernieuwen? Kies dan voor een traprenovatie van Stairz Traprenovatie. Deze specialist komt graag bij u in Nederland of België langs om u te laten kennis maken met de voordelen van een traprenovatie. Zo geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk stille trap, dankzij de perfecte geluidsdemping. Daarnaast wordt er een veilig gevoel gecreëerd met de antislip toplaag. Bovendien krijgt u altijd twintig jaar garantie tegen doorslijten. Bent u benieuwd naar hoe deze specialist te werk gaat? Maak dan snel een afspraak bij u thuis en ontdek uw vernieuwde trap in een handomdraai.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Bij Stairz Traprenovatie kunt u terecht voor het renoveren van diverse soorten trappen. Denk hierbij aan een open betonnen trap of een dichte houten trap. Bij de traprenovatie wordt er een mal gemaakt van elk te renoveren onderdeel. Deze mallen dienen als voorbeeld, zodat de monteur deze exact kan namaken. Vervolgens worden de overzettreden overtrokken met de mallen. Nadat alles bij u thuis is geïnstalleerd, wordt er nog een grondige controle uitgevoerd. Als alle laminaatdelen passen, worden deze verlijmd met een speciale polyurethaanlijm. Deze zorgt ervoor dat er een flexibele laag tussen de trap en de overzettreden komt, waardoor loopgeluid wordt gedempt. Als alle onderdelen bevestigd zijn, kitten wij alles af om het daarna schoon te maken.

Bespaar kosten met een traprenovatie

Wist u dat u heel wat kosten kunt besparen als u kiest voor een traprenovatie? U bespaart immers op de kosten van het kopen van een nieuwe trap. Daarbij heeft u bij Stairz Traprenovatie een ruime keuze uit diverse soorten overzettreden. Zo bent u zeker van een resultaat dat aansluit bij uw stijl en verwachtingen. Daarbij komen de specialisten altijd bij u langs om alles te overlopen. Hierdoor heeft u altijd een duidelijk kostenplaatje en staat u nooit voor verrassingen. Maak snel een afspraak en geniet van een mooie, onderhoudsvriendelijke trap.

Cn-flex

Een PU gietvloer geschikt voor particulieren en bedrijven

Waar wilt u de PU gietvloer leggen? In de keuken, badkamer of bedrijfshal? Door de aard van het materiaal is het zo dat een beetje klusser de vloer zelf kan doen. Komt u er niet helemaal uit? Dan staan de specialisten van Decochip te popelen om u uit de brand te helpen. Het legproces wordt u aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk stappenplan uitgelegd. Als u gaat voor een PU gietvloer en ervoor kiest om het aanbrengen zelf te doen, bent u verzekert van een prachtige vloer die lang mee zal gaan. Wisselende alineas

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Er zijn diverse structuren en kleuren beschikbaar. Maar welke variant u ook kiest, u kiest altijd voor een naadloos resultaat. Dan combineert u kwaliteit met een prachtig resultaat. Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het mooiste resultaat in huis krijgt.

Advies van de specialist en zelf een PU gietvloer zelf leggen? Het kan!

Soepel, vloeibaar en zelf-nivellerend. Dat zijn de eigenschappen van een gietvloer. Vaak als u een doe-het-zelf project onderneemt, krijgt u geen hulp van een expert. Als u uw gietvloer zelf wilt doen en deze bestelt bij Decochip, dan krijgt u die service wel. Waarom een epoxy of PU gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver.

Cn-flex

Aantrekkelijke sanitairproducten Wavedesign

Aantrekkelijke sanitairproducten Wavedesign

De producent Wavedesign staat bekend om haar schitterende baden en douchebakken. De naam zegt het al: ‘Wave’ en ‘design’ zijn onmiskenbare eigenschappen van deze sanitairproducent. De ontwerpen zijn smaakvol opgezet en beschikken over ontzettend veel mogelijkheden. Oorspronkelijk is Wavedesign ontworpen door de producenten van Wisa: een bekende speler op sanitairgebied. Het kleine zusje van deze grootmacht kreeg de naam Wavedesign en komt voor de dag met een brede collectie aan baden en douchebakken. Van inbouwbaden tot vrijstaande baden tot whirlpools. De producten van dit ‘kleine zusje’ zijn bekend om hun moderne uiterlijk, comfort én de gunstige prijs. Inderdaad: alle ingrediënten voor een fijn ligbad of een mooie douchebak zijn aanwezig.

 

Kom tot rust in een Wavedesign ligbad

Ligbaden zijn er in alle soorten en maten. Vrijwel meteen denk je aan een eenpersoonsbad, maar denk ook eens aan een tweepersoonsbad of een bad-douchecombinatie. Voor een passend ligbad voor uw badkamer gebruikt u het keuzemenu. Zo is het – afhankelijk van je eigen wensen – mogelijk om een ligbad in te laten bouwen in je badkamer. Wanneer je meer voelt voor een vrijstaand ligbad, biedt Wavedesign ook voldoende opties. Bij de ontwikkeling van de baden is er veel aandacht uit gegaan naar het design van de baden. De ligbaden beschikken over een prachtige vormgeving en zijn strak afgewerkt. Daarnaast is er gedacht aan de lengte van relatief lange mensen en kunnen ook zij languit genieten van een heerlijk bad.

 

De luxe van extra comfort

Naast het schitterende uiterlijk, doet Wavedesign er nog een schepje bovenop. Wanneer je het verlangt, zijn er namelijk diverse extra’s toe te voegen aan je ligbad. Zo is er om te beginnen de mogelijkheid tot het toevoegen van een whirlpoolsysteem. Kies voor een hydromassage, luchtmassage of beide systemen in één ligbad en stem het volledig af met uw persoonlijke wensen. Wil je het helemaal goed doen? Voeg dan een laatste touch toe in de vorm van LED verlichting of waterverwarming.

 

Gebruikersvriendelijk en fraai design

Dat Wavedesign veel aandacht schenkt aan de vormgeving van de producten, zie je ook duidelijk terug in de douchebakken. Het uiterlijk is strak en beantwoordt de vraag naar moderne, eigentijdse sanitairmeubelen. Tevens zijn de douchebakken van Wavedesign een aanwinst voor juist een meer traditionele omgeving. Zowel voor inloopdouches als douchecabines zijn deze douchebakken zeer geschikt. Ze zijn zodanig ontworpen dat het in vrijwel ieder interieur een mooie plaats inneemt. Ook wanneer je minder goed ter been, rolstoelgebruiker of wat ouder bent, zijn de douchebakken van Wavedesign een oplossing. Door de vlakke vloer en nette afwerking wordt het douchen een stuk makkelijker.

                                                                                                                             

Ook genieten van Wavedesign?

Een Wavedesign bad of douchebak in jouw badkamer zorgt voor een eigentijdse, moderne en zeer mooie uitstraling. De luxueuze mogelijkheden van de Wavedesign producten in combinatie met de gemakken in het gebruik, bieden een rustgevende badkamerbeleving. Wanneer je daadwerkelijk over een Wavedesign product beschikt, geniet je gegarandeerd van haar comfort en design. En je portemonnee geniet ook: de prijs/kwaliteit verhouding is allerminst in orde.