Categoriearchief: Tuin en buitenleven

Bestel snel en eenvoudig beton op maat

Beton is een sterk, goedkoop, duurzaam en veelzijdig materiaal. Het is dus niet zo gek als je voor een project in of rond je huis besluit dat beton het juiste materiaal is voor jouw klus. Er is dan ook een groot aanbod van betonnen producten, zoals op de website van Beton Online te zien is. Voor sommige projecten volstaan de standaard verkrijgbare blokken beton niet. Soms is het gewoon mooier om een solide stuk beton te gebruiken in plaats van kleinere blokken aan elkaar vast te metselen. Soms is het gewoon makkelijker om kleinere betonblokken te hebben dan elk blok zelf te moeten zagen. Wat je reden ook is, je kunt betonblokken eenvoudig online op maat gemaakt bestellen en thuis laten bezorgen.

Kies het soort beton dat bij jouw project past

Sommige projecten vragen om bepaalde soorten beton. Als je een langwerpige plaat nodig hebt om als de zitting van een tuinbank te dienen, dan wil je natuurlijk een betonsoort die er mooi afgewerkt uitziet. Je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie grote steensoort als granulaat, of juist een hele fijne voor een cementachtig uiterlijk. Ook is het handig als het beton geen water opneemt, zodat je niet lang hoeft te wachten totdat de bank na een ‘s zomers buitje is opgedroogd. Als kleine blokje nodig hebt om een randje in een muur op te vullen, dan is het lichtgewicht, isolerende cellenbeton misschien wel de beste keuze.

Gratis thuisbezorging

Bij Sierbeton Online is de bezorging van bestellingen boven de €750,- (België: €1000,-) helemaal gratis, tenzij je uitzonderlijk grote maten bestelt. Dat is dus een stuk eenvoudiger en voordeliger dan wanneer je het zelf op moet gaan halen. Ook als je minder uitgeeft bij deze webshop zijn de bezorgkosten heel redelijk. Houd er wel rekening mee, dat je speciaal op maat bestelde producten niet kunt retourneren. Het loont dus om goed na te denken over wat je eigenlijk nodig hebt als je beton op maat bestelt.

Cn-flex

GeZONd zijn

Het menselijk lichaam heeft vitamine D nodig om op zo calcium uit voeding te kunnen opnemen. Vitamine D speelt een erg belangrijke rol voor de groei en daarnaast het sterk houden van onze tanden en botten. Vitamine D helpt op deze manier bij voorkomen van botontkalking en verlaagt ook nog het risico op osteoporose. Het zorgt ook voor een goede werking van de spieren en voor een beter immuunsysteem. Wanneer je een tekort hebt aan vitamine D kan dat erg negatieve gevolgen hebben. Het kan bij kinderen zelfs afwijkingen veroorzaken in de groei en het skelet. Bij volwassenen kan het zorgen voor botontkalking en spierzwakte veroorzaken.

 

De belangrijkste bron van vitamine D voor ons lichaam is de zon. Door de ultraviolet stralen die uit het zonlicht komt kan ons lichaam zelf vitamine D aanmaken. Het zonlicht moet wel een bepaalde sterkte hebben om dit te kunnen veroorzaken. Blootstelling aan het zonlicht is in principe de belangrijkste manier om genoeg vitamine D binnen te krijgen. Het is aan te raden om in ieder geval twee tot drie keer per week een kwartier of langer dan dat in de zon te komen. Er zijn veel verschillende manieren te bedenken om toch vaker buiten te komen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voortaan naar het werk te gaan fietsen of wandelen. Je kunt ook ‘s middags voor een wandeling gaan of ga in de namiddag eens lekker op de tuin schommel zitten.

 

Vitamine D is voor kinderen nog belangrijker dan voor volwassenen. Kinderen hebben namelijk voldoende vitamine D nodig voor een goede groei. Zorg er daarom altijd voor dat je kinderen voldoende buiten komen. Hier kun je voor zorgen door samen met ze buiten te gaan spelen. Je zou ook buiten speeltoestellen in de tuin kunnen plaatsen. Zo kunnen ze heel gemakkelijk buiten leuke dingen doen zonder dat ze ver van huis hoeven te zijn.

 

https://www.buitenspeelgoed.nl/